Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Az emelt matematika nem fog ártani, az biztos, ha meg érdekel is egyébként, akkor szerintem érdemes is minél előbb jobban elmélyedni benne. Azt meg tudom erősíteni, hogy az emelt szintes készülés után a közép szintű érettségi nem okozhat gondot, anno nekem nem adtak emelt próbaérettségit a gimnáziumban, így azt kellett írnom, ha jól emlékszem, akkor 96%-os lett.
Emellett azt a 45%-ot se nehéz elérni.
-
Jim-Y
veterán
Hát, én emelt matekot csináltam és az egyetemi matek még így is durván nehéz volt, szóval ha csak nem jársz matek versenyekre, akkor mindenképp érdemes, sőt szinte kötelező emelt matekra menni. De ezt én látom így. Én egy viszonylag színvonalas gimnáziumi matek oktatással is igencsak nehezen vettem a proginfós matekot, bár tény, hogy utáltam mint a ***. A jelzőt el tudjátok képzelni

Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- World of Warships
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Újszerű állapotú ACER 15,6"FullHD IPS,10.gen.i3,MX330 2/4GB VGA,12-20GB RAM,256SSD+HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest