- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger91
csendes tag
Köszi, végül minden úgy történt ahogy elképzeltem
Képzeld idén nem is osztottak tételt, hanem húzni kellett, de a Fekete tanár úr nagyon rendes volt. Végig ment a tételeken és megkérdezte melyeket ne tegye bele a tételsorban. Én ugye 4 tételt nem tudtam, de szerencsémre ezek közül mindet kivette, úgyhogy már nyugodtan mentem be húzni, ráadásul azt is megengedte, hogy ha nem megy a tétel, akkor max hármasért lehessen újat húzni. Engem pont a külső tag vizsgáztatott programozási tételekből, ugye előzetesen paráztam tőle, végülis teljesen alaptalanul. Nekem az jött le hogy nagyon rendes arc, igaz mindjárt a legelején próbált csőbe húzni 1-2 keresztkérdésekkel, de mivel nem sikerült neki ezért nem is nyaggatott tovább, 5 perc alatt letudtam az egészetDe amit a felvételiről mondasz, hát annak nagyon örülök
de, nagyon kösz hogy írtál, szerencse hogy még időben megtudtam. Tényleg nagyon szeretnék bekerülni, de ahhoz a maxot kell hoznom a felvételin, mert a szakdolim sajna csak 4-es lett, így csak 39-pontot viszek magammal, és ahogy néztem eddig sosem volt a ponthatár 80 pont alatt
Totál nem értem, hogy miért vezetik félre szándékosan az embert, hiszen a honlapon a felvételi eljárásnál ugye azt írják, hogy három tantárgycsoportból kell választani kettőt és azon belül 3-3-(4) tételt szabadon lehet választani, amiből majd kérdeznek. De akkor ezek szerint bármit kérdezhetnek
Afrancba pedig már azt hittem hogy végre lazíthatok, de így megint állhatok neki tanulni azt a maradék 4 tételt
Ráadásul a Gregorics tanár úr szobályában lesz a felvételi, úgyhogy az MI elég sanszos, ami meg persze ott van aközött a 4 között -
stratever
csendes tag
A tárgyat eddig 3szor vettem fel, de 'csak' 4szer voltam belőle vizsgázni összesen. Az tény,hogy dolgoztam, muszáj volt,de nem tudom,hogy mennyire releváns az,h azért mert szüleim bebukták a lakáshitelt, és gyakorlatilag bármikor elvihetik a lakást. EGyébként a probléma ,hogy azt hogy dolgoztam csak egy egyéves iskolaszövetkezetes keresti kimutatással tudom igazolni. Remélem elég lesz.
-
Még nem végeztem, csúsztam egy félévet.
Azért 3 tárgynál kicsit több a különbség a B és C között. A programozás tárgyak szinte teljesen külön futnak a két szakirányon. B-n azt hiszem két félévig van programozás módszertan, ahol kemény absztrakt algoritmusokat és specifikációt tanulsz, ez C-n belefér egy féléves Programozás tárgyba, tehát a progelméleti rész ott karcsúbb. Ezután B-n olyan tárgyak vannak, hogy Eseményvezérelt alkalmazások fejlesztése, Objektum elvű alkalmazások fejlesztése, Osztott rendszerek specifikációja és implementációja, Funkcionális programozás stb. llyen tárgyak nincsenek C-n. Az lehet, hogy a leadott anyagban van átfedés, de nyilván nem lehet ugyan az, mert akkor mért kéne külön tárgy ezekhez?
Mellesleg a matek tárgyak között is van eltérés: C-n nincs Nummód 2 EA, Dimaton és Valszámon pedig karcsúbb az anyag.
B-n valóban van ADA, bocsiÉn azt gondolom, hogy azért tanítanak ennyi programozási módszert meg nyelvet B-n, hogy tudd ezeket egymáshoz viszonyítani és láss egy magasabb, absztrakt szintet ezek felett. C-n meg tényleg megtanítanak Java-ban szoftvert implementálni, az tuti.
Én C szakirányon vagyok, a prog tárgyakat már végigcsináltam, csak a matekkal szívok még.
Abban egyet értünk, hogy az A nagyon különbözik, oda csak akkor menj, ha matematikusnak készülnél és szeretnéd ezt a tudást informatikai gyakorlati alkalmazásokban használni. -
almost10
csendes tag
fuhh ez olyan mint a szerencse süti ha szerencséd van , és végig tudod csinálni , kapsz egy erős diplomát , de ha nem akkor akár 2 milliós adóságot is benyelhetsz .
Dilemmázok még a szakon . De mindenképpen akarok egy erős diplomát szerezni , szóval valószínűleg belecsapok a lecsóba , bár még a BME mérnöki infó is szóbajöhetvan 1 évem kiagyalni , és nyomni a programnyelveket mint valami idióta
-
almost10
csendes tag
köszi a választ , akkor matek mellett C nyelvből is készülök majd, neten találtam hihetetlen sok Silverlight-os anyagot is , arra lehet szügségem ?
+ A fizika itt mennyire jön elő ? Mérnöki infón van haverom , és ott ő mondta h keményen kell azt is .
Előre is köszi a válaszod -
peterszky
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest