Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pvt.peter

őstag

Sziasztok!

Előre szólok, hogy elég hosszú és összetett lesz az amit írni fogok.
    Nos, először is rólam annyit kell tudni, hogy jelenleg az SZTE -n tanulok programtervező informatikus BSc szakon és ebben a félévben fogok államvizsgázni (~utolsó szemeszterem, gyakorlatilag már csak a szakdolgozatomnak a 2. fele maradt).
    Fizikailag pedig Pesten vagyok egy cégnél kezdtem el dolgozni.
    Azt tervezem, hogy folytatnám a tanulmányaimat Budapesten.
    Két egyetem (ELTE || BME) között vacillálok, de egyre inkább az ELTE felé kezd dőlni a mérleg nyelve.
    Összegezve ezt az egészet, szeretnék majd következő félévtől az ELTE -n tanulni programtervező informatikus MSc szakon.
    Láttam, hogy van nappali illetve esti tagozat.
    Mik a különbségek a kettő között? (Nagyjából sejtem, de jobb szeretném ha erről is kapnék majd részletes beszámolót :) )

Tlképpen ez nekem most olyan, mint ha egy új egyetemet kezdenék, ezért is kérnélek titeket arra, hogy osszatok meg velem némi információt a következőkkel kapcsolatban:
    - milyen hasznos egyetemi / egyéni oldalak vannak amikről érdemes információt gyűjtenem
    - van-e vmi egyéni, a szokásostól eltérő jelentkezési procedúra erre a szakra
    - előző években mennyi volt a felvételi pontszám ~felvételi feltételek
    - Facebook csoport(ok) amelyek az ELTE IK -val kapcsolatban van(nak)
    - nappali / esti tagozat óráinak időpontja
    - tanárok hozzáállása a hallgatókhoz (általánosságban vagy akár saját tapasztalat is jöhet)
    - ha esetleg vkinek van összehasonlítása BME mérnökinfós képzéshez képest
    - bármi egyéb információ, ami egy ilyen helyzetben levő embernek mint én, hasznos lehet

Előre is köszönöm a tájékoztatást és információt, biztos vagyok benne, hogy lesz még kérdésem,
    Peti

Új hozzászólás Aktív témák