Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy elég hosszú és összetett lesz az amit írni fogok.
Nos, először is rólam annyit kell tudni, hogy jelenleg az SZTE -n tanulok programtervező informatikus BSc szakon és ebben a félévben fogok államvizsgázni (~utolsó szemeszterem, gyakorlatilag már csak a szakdolgozatomnak a 2. fele maradt).
Fizikailag pedig Pesten vagyok egy cégnél kezdtem el dolgozni.
Azt tervezem, hogy folytatnám a tanulmányaimat Budapesten.
Két egyetem (ELTE || BME) között vacillálok, de egyre inkább az ELTE felé kezd dőlni a mérleg nyelve.
Összegezve ezt az egészet, szeretnék majd következő félévtől az ELTE -n tanulni programtervező informatikus MSc szakon.
Láttam, hogy van nappali illetve esti tagozat.
Mik a különbségek a kettő között? (Nagyjából sejtem, de jobb szeretném ha erről is kapnék majd részletes beszámolót)
Tlképpen ez nekem most olyan, mint ha egy új egyetemet kezdenék, ezért is kérnélek titeket arra, hogy osszatok meg velem némi információt a következőkkel kapcsolatban:
- milyen hasznos egyetemi / egyéni oldalak vannak amikről érdemes információt gyűjtenem
- van-e vmi egyéni, a szokásostól eltérő jelentkezési procedúra erre a szakra
- előző években mennyi volt a felvételi pontszám ~felvételi feltételek
- Facebook csoport(ok) amelyek az ELTE IK -val kapcsolatban van(nak)
- nappali / esti tagozat óráinak időpontja
- tanárok hozzáállása a hallgatókhoz (általánosságban vagy akár saját tapasztalat is jöhet)
- ha esetleg vkinek van összehasonlítása BME mérnökinfós képzéshez képest
- bármi egyéb információ, ami egy ilyen helyzetben levő embernek mint én, hasznos lehetElőre is köszönöm a tájékoztatást és információt, biztos vagyok benne, hogy lesz még kérdésem,
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest