Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Nem tudom, hogy ez tényleg nekem jött volna, de egyetértek az általad írottakkal.
Én egyedül az elavult technológiák tanítását mellőzném, ugyanis ha már tanítanak technológiát, akkor az ne legyen már 10 éve divatból kiment..
Annak pont az lenne a lényege, hogy valami hasznos, gyakorlatias dolgot is lát a hallgató az egyetemen 2 analízis zh között. Ha pedig erre nincs oktató, akkor tanítsanak helyette valami mást, ami időtállóbb, és lenne értelme. Ugyanis nagyon elférne még az egyetemi tárgyak között egy pár témakör (pl. tesztelésről semmi komoly nincs a képzés során). -
Neuler
csendes tag
Rendben köszönöm. Ősztől gondoltam jelentkezni, tehát most a februári szemeszterben még nem, ezért érdeklődöm ,hogy már aktív mesterszakosok tudnak-e mutatni egy órarendet ,hogy néz ki kb. A tantervet majd kikeresem akkor mindjárt (azért egy linket elfogadok
biztonság kedvéért ha nem nagy fáradtság).Igen a modellalkotót azt alapból elvetném. Az ,hogy gond a matek ... hááát mondjuk úgy ,hogy ha van olyan szakirány ahol kevesebbet kellene vele szenvedni akkor az jobb

Egyébként azt hallottam az Msc könnyebb már mint a Bsc. Ezt esetleg meg tudod erősíteni?

-
Neuler
csendes tag
Értem.

Melyiken van a legkevesebb matek?
Abból már kicsit elegem lett, meg az egyiken van még progmod folytatás... abból is elég volt 3 félév .. xdHa megvan az órarended esetleg privátba meg tudod mutatni? Érdekel mennyire lehet mellette mondjuk dolgozni, mikor kezdődik a legkorábbi óra stb.
Köszi

-
Oneforall
csendes tag
Köszi szépen, nekem is a B és C szimpatikus, a C a Java miatt a B a szoftverfejlesztő szakirány elnevezés miatt. Nem tudom, hogy C# programozóként hogyan lehet elhelyezkedni, de Javaval biztosan könnyen el lehet.
Ahogyan olvastam már az elején kell szakirányt választani, de azon minden félév elején lehet változtatni.
Szakiránytól függetlenül 1. félévben van "Programozási alapismeretek 2+2", illetve 2. félévben "Programozás 2+2". Azt meg tudnátok írni, hogy ebben az első két félévben milyen környezetben mit programozási nyelvet tanítanak? Azért érdekelne, mert ezeket még a suli elkezdése előtt feltelepíteném magamnak, és gyakorolnám.Köszönöm!
-
scream
veterán
Kötelezően választhatóból az IK-n 2 tárgy van (jog, közgáz) és ennek a kettő tárgynak a kreditértéke a minimum (na meg ugye a maximum is, így a választható jelző akár el is lehetne hagyható...), amit össze kell szedni. Szóval ha ez a két tárgy megvan, akkor a kötelezően választhatóakat le is tudtad.
-
PandaMonium
őstag
Köszi a tippeket de úgy néz ki megoldódott a helyzet. Egyszer csak rejtélyes módon pár órával később újra benne voltak az órarendemben az óráim és a csoportoknál is minden rendben lett. Már csak pár olyan dolog nem tiszta, hogy pl. hány kötelezően választható tárgyat kell felvenni félévente, úgyhogy csak beszélnem kell majd a TO-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Annak pont az lenne a lényege, hogy valami hasznos, gyakorlatias dolgot is lát a hallgató az egyetemen 2 analízis zh között. Ha pedig erre nincs oktató, akkor tanítsanak helyette valami mást, ami időtállóbb, és lenne értelme. Ugyanis nagyon elférne még az egyetemi tárgyak között egy pár témakör (pl. tesztelésről semmi komoly nincs a képzés során).

hmmm csábító