- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Nem tudom, hogy ez tényleg nekem jött volna, de egyetértek az általad írottakkal.
Én egyedül az elavult technológiák tanítását mellőzném, ugyanis ha már tanítanak technológiát, akkor az ne legyen már 10 éve divatból kiment..
Annak pont az lenne a lényege, hogy valami hasznos, gyakorlatias dolgot is lát a hallgató az egyetemen 2 analízis zh között. Ha pedig erre nincs oktató, akkor tanítsanak helyette valami mást, ami időtállóbb, és lenne értelme. Ugyanis nagyon elférne még az egyetemi tárgyak között egy pár témakör (pl. tesztelésről semmi komoly nincs a képzés során).
-
Neuler
csendes tag
Rendben köszönöm. Ősztől gondoltam jelentkezni, tehát most a februári szemeszterben még nem, ezért érdeklődöm ,hogy már aktív mesterszakosok tudnak-e mutatni egy órarendet ,hogy néz ki kb. A tantervet majd kikeresem akkor mindjárt (azért egy linket elfogadok
biztonság kedvéért ha nem nagy fáradtság).
Igen a modellalkotót azt alapból elvetném. Az ,hogy gond a matek ... hááát mondjuk úgy ,hogy ha van olyan szakirány ahol kevesebbet kellene vele szenvedni akkor az jobb
Egyébként azt hallottam az Msc könnyebb már mint a Bsc. Ezt esetleg meg tudod erősíteni?
-
Neuler
csendes tag
Értem.
Melyiken van a legkevesebb matek?Abból már kicsit elegem lett, meg az egyiken van még progmod folytatás... abból is elég volt 3 félév .. xd
Ha megvan az órarended esetleg privátba meg tudod mutatni? Érdekel mennyire lehet mellette mondjuk dolgozni, mikor kezdődik a legkorábbi óra stb.
Köszi
-
Oneforall
csendes tag
Köszi szépen, nekem is a B és C szimpatikus, a C a Java miatt a B a szoftverfejlesztő szakirány elnevezés miatt. Nem tudom, hogy C# programozóként hogyan lehet elhelyezkedni, de Javaval biztosan könnyen el lehet.
Ahogyan olvastam már az elején kell szakirányt választani, de azon minden félév elején lehet változtatni.
Szakiránytól függetlenül 1. félévben van "Programozási alapismeretek 2+2", illetve 2. félévben "Programozás 2+2". Azt meg tudnátok írni, hogy ebben az első két félévben milyen környezetben mit programozási nyelvet tanítanak? Azért érdekelne, mert ezeket még a suli elkezdése előtt feltelepíteném magamnak, és gyakorolnám.Köszönöm!
-
scream
veterán
Kötelezően választhatóból az IK-n 2 tárgy van (jog, közgáz) és ennek a kettő tárgynak a kreditértéke a minimum (na meg ugye a maximum is, így a választható jelző akár el is lehetne hagyható...), amit össze kell szedni. Szóval ha ez a két tárgy megvan, akkor a kötelezően választhatóakat le is tudtad.
-
PandaMonium
őstag
Köszi a tippeket de úgy néz ki megoldódott a helyzet. Egyszer csak rejtélyes módon pár órával később újra benne voltak az órarendemben az óráim és a csoportoknál is minden rendben lett. Már csak pár olyan dolog nem tiszta, hogy pl. hány kötelezően választható tárgyat kell felvenni félévente, úgyhogy csak beszélnem kell majd a TO-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged