Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Van ilyen kepzes? Linket plz, meg nem hallottam róla.
-
Pár tárgyam van még hátra, én estis vagyok (nappali C-s tanterv), évek óta dolgozom, a matek tudást amit az ELTE-n szedtem fel, talán semennyire nem használtam a munkám során. Talán néha a gráf elmélet és a valszám ami jól tud jönni, de nagyban függ attól, hogy mivel fogsz majd foglalkozni. Ha 3D, meg játéktervezés, akkor linalg, anal azért kelleni fog. Üzleti alkalmazások fejlesztéséhez meg kb. semmi szükség rá. Programozásból meg a munkahelyemen 3 hónap alatt többet tanultam mint az egyetemen összesen. Én már csak a papír miatt akarom végigszenvedni.
-
válasz
üzenetére
Egyenfuggo. Nekem nehezen megy, de legfokepp azert mert nem foglalkozom vele eleget. Van olyan ismerosom aki nappalin siman vegzett 3 ev alatt, kozben melozott, plusz megcsinalt egy 2 eves OKJ-t is, persze arra nem jart be
Estin talan kevesebb a felev kozben levo szamonkeres, kevesebb beadando van, meg nincs plusz minusz orak elejen, kevesebb a gyakorlatra szant ido is, tobbet kell otthon keszulni. Ha szorgalmas vagy akkor menni fog, ha meg nem, akkor huzod mint én 
-
válasz
boros44
üzenetére
A matek nehez. Ahogy hallottam a BME-n nincs sok elmeleti matek, itt viszont szinte mindegyik matekos targy olyan. Kemeny vizsgak, baromi sok formalis anyag. A progos resz egy resze elavult, masik resze hasznos, de kijelentheto, hogy nem itt fogsz megtanulni programozni, max az alapokat kapod meg, amivel utana konnyen elsajatithatsz barmilyen nyelvet. B-n inkabb c++, ada meg funkc. nyelvek mennek, a C szakon meg a JAVA-t nyomtatják.
Ha hajlando vagy benyelni a rengeteg elmeleti matekot, akkor gyere.
-
En is gondolkodtam laptopon, de vegul letettem rola, jegyzet olvasasra eleg egy 6"-os telo vagy egy tablet. A laptopot meg macera magaddal cipelni es legtobb esetben (10-bol 9-szer) be lehet menni a gepterembe ha nelkulozhetetlen a szamitogep. Nem kell laptop

-
Wááóóó IK-s fórum?
Azt hiszem megy a kedvencek közé 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mellette ugyan ugy tudsz melozni.
Estin talan kevesebb a felev kozben levo szamonkeres, kevesebb beadando van, meg nincs plusz minusz orak elejen, kevesebb a gyakorlatra szant ido is, tobbet kell otthon keszulni. Ha szorgalmas vagy akkor menni fog, ha meg nem, akkor huzod mint én 

ő tanított anno Prog-ból engem is.

Azt hiszem megy a kedvencek közé