- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
andben
csendes tag
Hát parázunk rendesen mindannyian...! És senki nem tud semmit. Max. azt h valószínű Hunyadvári lesz a felelős, tehát a form. nyelveket extra át kell nézni... Ezt is hol lehet tutira tudni h ki aznap a záróvizsgafelelős?
Én speciel voltam már záróvizsgán más egyetemen, ami 3 tárgy volt. Itt a záróvizsga tételsor gyakorlatilag az ÖSSZES EDDIGI tárgyból szemezget témákat....
Itt:
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/to/szigorlat_nagyprogram_zarovizsga/Zrvizsga/PTIBSc_zv_tetelek.pdf
Pl. itt kapunk 2 tételt és végig mondjuk? És ha mondjuk olyan tanár nincs bent aki ért a diff. egyenletekhez akkor azt nem kapom...?Szal egy kicsit sok tekintve h van még vizsgánk, diplomát is kell még írni illetve van még msc felvételi! Szal lesz rá kb 1,5-2 hetünk... Elég-e vajon?
ÉRdekes még az MSc felvételitől sem parázok annyire mert tudom h ott legalább lehet választani a tárgyak közül...
A diploma felelős tanár nyugtatgatott h nem fogják annyira komolyan venni ha pl. nem tudod a Cauchy tétel bizonyítását pontosan, inkább a rálátást nézik! Persze neki könnyű...
Szal a kérdés az h menniyre veszik komolyan? Mert az anyag hatalmas ha ezt mind meg kell tanulni az nagyon sok...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db elérhető még)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest