- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikszilva
csendes tag
én algoritmusból a Kőhegyit javasolnám ha fontos hogy a jóó jegy megdobja az átlagod
mikor én voltam az 1.év nem sikerült,a övetkezöben ujra felvettem,
egy gyerek átment más tanárhoz,és ott megcsináltak konzultácion az elözö évi ZH.t
nekem odaadta megnézni,és csodákat ujra azt adta59 pontos lett
/jegy= 4
a másik ZH-hoz is irtam keveset.ezért lett 4es -
bbazsy
őstag
hmm. bizottságot egészen biztosan Te választasz, szóval mára már tisztába kéne lenni azzal, hogy ki lesz. nem ? vagy estiseknél nem így van ?
mind1, ha nem tudod, akkor TO megmondja a 3 ember nevét, akinél felelni fogsz.bizonyításokat élből felejtsd el, senkit nem fog érdekelni, hogy milyen ügyes és okos vagy
ha van könnyű, akkor esetleg, de záróvizsga lényege szerintem, hogy átnézd amit eddig tanultál. nyilván itt előjönnek azok a tárgyak, amikből végigpuskáztad a vizsgákat, azokkal lesznek gondok
2 hét elég, mi is ennyi idő alatt csináltuk. (2 hét szakdoli írás vizsgákkal, 2 hét záróvizsgára).
nem tudom mit mondtak, de szinte egészen biztos, hogy tételt _fogsz kapni_. és az meg 80%, h olyan témában, amilyenben a szakdolid írtad. akkor van gáz, ha előtted azt már megkapták, akkor bizony random megy a tételosztás...
de általában jófejek, itt már nem szivatásról szól a dolog. nyilván meg kell tudni szólalni, de onnantól elvileg sima. én konkrétan ebédszünet után vizsgáztam, legalább a felénél csak 1 tanár volt bent, nem akartuk a többieket megvárnifelvételi meg semmi, az kisujj. annyi a gond vele, hogy 0 felkészülési idő van, tehát vagy tudod skillből amit kérdeznek, vagy így jártál. azért vannak ott is elég nagy választható tárgyak, be tudnak kérdezni. de általában amit észrevettem, hogy a szép/hasznos dolgokra kíváncsiak...
ha van még kérdésed, nyugodtan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest