- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikszilva
csendes tag
én algoritmusból a Kőhegyit javasolnám ha fontos hogy a jóó jegy megdobja az átlagod
mikor én voltam az 1.év nem sikerült,a övetkezöben ujra felvettem,
egy gyerek átment más tanárhoz,és ott megcsináltak konzultácion az elözö évi ZH.t
nekem odaadta megnézni,és csodákat ujra azt adta59 pontos lett
/jegy= 4
a másik ZH-hoz is irtam keveset.ezért lett 4es -
bbazsy
őstag
hmm. bizottságot egészen biztosan Te választasz, szóval mára már tisztába kéne lenni azzal, hogy ki lesz. nem ? vagy estiseknél nem így van ?
mind1, ha nem tudod, akkor TO megmondja a 3 ember nevét, akinél felelni fogsz.bizonyításokat élből felejtsd el, senkit nem fog érdekelni, hogy milyen ügyes és okos vagy
ha van könnyű, akkor esetleg, de záróvizsga lényege szerintem, hogy átnézd amit eddig tanultál. nyilván itt előjönnek azok a tárgyak, amikből végigpuskáztad a vizsgákat, azokkal lesznek gondok
2 hét elég, mi is ennyi idő alatt csináltuk. (2 hét szakdoli írás vizsgákkal, 2 hét záróvizsgára).
nem tudom mit mondtak, de szinte egészen biztos, hogy tételt _fogsz kapni_. és az meg 80%, h olyan témában, amilyenben a szakdolid írtad. akkor van gáz, ha előtted azt már megkapták, akkor bizony random megy a tételosztás...
de általában jófejek, itt már nem szivatásról szól a dolog. nyilván meg kell tudni szólalni, de onnantól elvileg sima. én konkrétan ebédszünet után vizsgáztam, legalább a felénél csak 1 tanár volt bent, nem akartuk a többieket megvárnifelvételi meg semmi, az kisujj. annyi a gond vele, hogy 0 felkészülési idő van, tehát vagy tudod skillből amit kérdeznek, vagy így jártál. azért vannak ott is elég nagy választható tárgyak, be tudnak kérdezni. de általában amit észrevettem, hogy a szép/hasznos dolgokra kíváncsiak...
ha van még kérdésed, nyugodtan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest