- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snow.man
tag
Igen, szte-n gondoltam, mert most itt dolgozok egyetem mellett és egy 3-4 évig nem szeretnék elmenni, gyűjtöm a tapasztalatokat. Addig meg egy közgés diploma belefér. Ezt a szakot néztem, gazdálkodás és menedzsment távoktatásos formában, tehát neten van szinte minden anyag, bejárni alig kell, csak egy-két konzultációra meg vizsgázni. Még lazább, mint a levelezős, a diploma értéke pedig semmivel sem kevesebb. Itt vannak matekos meg infós alapozók, de azt be tudnám számíttatni a mostani szakomról, még egyszer azokat nem kellene megcsinálni, így a 7 féléves képzést simán meg lehetne csinálni 2 év alatt. A 7. félév szakmai gyak, de ha dolgozik valaki, akkor azt már betudják szakmai gyakorlatnak. Egy félév 160 rugó, tehát jóval 1 milla alatt megúsznám a dolgot. Meg lehet, hogy le tudnám zsírozni a céggel, hogy fizessék. Persze biztos lenne ára, pl. aláíratnak velem egy szerződést, hogy 3 évig biztos nem megyek el a cégtől, de megéri szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest