Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Sátorból is csak teszkósom van. Voltam egyszer sátorozni, de akkor azt mondtam, soha többé
Eső volt, az meg kegyetlen sátorban, pláne abban, ami nekem volt. Aszonták 2rétegű kell és akkor nem olyan szörnyű, mert nem nedvesedik át az egész, csak a külső réteg. De dugom ki a lábam, minden sík víz körülöttem...
Azóta már nézegettem Decathlonban, hogy beruházok egyre, mert vmikor jóljön, de nincs kilátásban semmi, így fölösleges. De imádom az ilyen cuccokat.
Decathlon előtt ki van állítva egy rakás sátor, bele lehet bújni, ki lehet próbálni
Körbeolajoztam megint a bicajt, remélem már jó lesz.
Ha a láncot lazának érzem, melyik csavaron kell merre tekerni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eső volt, az meg kegyetlen sátorban, pláne abban, ami nekem volt. Aszonták 2rétegű kell és akkor nem olyan szörnyű, mert nem nedvesedik át az egész, csak a külső réteg. De dugom ki a lábam, minden sík víz körülöttem...
Azóta már nézegettem Decathlonban, hogy beruházok egyre, mert vmikor jóljön, de nincs kilátásban semmi, így fölösleges. De imádom az ilyen cuccokat.