Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88
üzenetére
szép fényes. meg látom igazi városi csavargó

néha nagyon tudom utálni az olyan embereket, akik ilyen kisujjamnyi gumival húznak el mellettem, mikor én már a belem kiköpöm
viszont max egy jó CC -re cserélném el azt az érzést, h szinte bárhonnan le tudok ugrani, h lépcső nem akadály, h ha beletaposok akkor széttépi az aszfaltot meg h stabil.köszi a képet, most már látom hogy van az U. mondjuk ott engem zavarna, de tudnám előre is rakni, akkor talán nem.
homlokcsőnél nem zavar ?? nem lesz fura a súlypont ? (mármint fékezésnél, stb).
nemtom, én beleszerettem a tárcsafékbe. amíg nincs vele gond (és az ált konstr. hiba), addig hihetetlen igénytelen és jó. V -nél mindig figyelni kellett a bóvdenezésre, állítgatni, 8asnál 'azonnal' centírozni, stbstb. ezt meg felraktam 2 éve, és azóta ott van..

meg hát pöccre fog, azt imádom
és ugye csak első fékem van, ezt nem merném bevállalni V -vel, mivel esőben az drasztikus csökken. meg láttam már felnit szétrobbanni srác alatt a fékezéstől, nem volt szép.köszi, de Pécs legjobb szervízében volt 2x, meg probikenál. náluk jobbat nem nagyon tudok, valami nagyobb gáz van a kicsikével. de mind1, 2 éve leszedtem hátulról, azóta max elsőkerekezéshez hiányzik
hátsó fék addig tök felesleges, míg nem kezdesz el lejtőzni, városba teljesen kiváltható.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Windows 10
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

viszont max egy jó CC -re cserélném el azt az érzést, h szinte bárhonnan le tudok ugrani, h lépcső nem akadály, h ha beletaposok akkor széttépi az aszfaltot meg h stabil.