- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4241 üzenetére
szép fényes. meg látom igazi városi csavargó
néha nagyon tudom utálni az olyan embereket, akik ilyen kisujjamnyi gumival húznak el mellettem, mikor én már a belem kiköpömviszont max egy jó CC -re cserélném el azt az érzést, h szinte bárhonnan le tudok ugrani, h lépcső nem akadály, h ha beletaposok akkor széttépi az aszfaltot meg h stabil.
köszi a képet, most már látom hogy van az U. mondjuk ott engem zavarna, de tudnám előre is rakni, akkor talán nem.
homlokcsőnél nem zavar ?? nem lesz fura a súlypont ? (mármint fékezésnél, stb).
nemtom, én beleszerettem a tárcsafékbe. amíg nincs vele gond (és az ált konstr. hiba), addig hihetetlen igénytelen és jó. V -nél mindig figyelni kellett a bóvdenezésre, állítgatni, 8asnál 'azonnal' centírozni, stbstb. ezt meg felraktam 2 éve, és azóta ott van..
meg hát pöccre fog, azt imádom
és ugye csak első fékem van, ezt nem merném bevállalni V -vel, mivel esőben az drasztikus csökken. meg láttam már felnit szétrobbanni srác alatt a fékezéstől, nem volt szép.köszi, de Pécs legjobb szervízében volt 2x, meg probikenál. náluk jobbat nem nagyon tudok, valami nagyobb gáz van a kicsikével. de mind1, 2 éve leszedtem hátulról, azóta max elsőkerekezéshez hiányzik
hátsó fék addig tök felesleges, míg nem kezdesz el lejtőzni, városba teljesen kiváltható.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest