Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

válasz proof88 #4241 üzenetére

szép fényes. meg látom igazi városi csavargó :)
    néha nagyon tudom utálni az olyan embereket, akik ilyen kisujjamnyi gumival húznak el mellettem, mikor én már a belem kiköpöm :D viszont max egy jó CC -re cserélném el azt az érzést, h szinte bárhonnan le tudok ugrani, h lépcső nem akadály, h ha beletaposok akkor széttépi az aszfaltot meg h stabil.

köszi a képet, most már látom hogy van az U. mondjuk ott engem zavarna, de tudnám előre is rakni, akkor talán nem.

homlokcsőnél nem zavar ?? nem lesz fura a súlypont ? (mármint fékezésnél, stb).

nemtom, én beleszerettem a tárcsafékbe. amíg nincs vele gond (és az ált konstr. hiba), addig hihetetlen igénytelen és jó. V -nél mindig figyelni kellett a bóvdenezésre, állítgatni, 8asnál 'azonnal' centírozni, stbstb. ezt meg felraktam 2 éve, és azóta ott van.. :D
    meg hát pöccre fog, azt imádom :)
    és ugye csak első fékem van, ezt nem merném bevállalni V -vel, mivel esőben az drasztikus csökken. meg láttam már felnit szétrobbanni srác alatt a fékezéstől, nem volt szép.

köszi, de Pécs legjobb szervízében volt 2x, meg probikenál. náluk jobbat nem nagyon tudok, valami nagyobb gáz van a kicsikével. de mind1, 2 éve leszedtem hátulról, azóta max elsőkerekezéshez hiányzik :D
    hátsó fék addig tök felesleges, míg nem kezdesz el lejtőzni, városba teljesen kiváltható.

Új hozzászólás Aktív témák