Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
válasz
snow.man #3936 üzenetére
Nem a csak a felsőoktatást szidom, hanem az egész oktatási rendszert. Hajjaj, hallottam én már nagyon jól boldoguló embert is szidni az oktatási rendszert, a buktatás meg benne van a rendszerbe, ez nem úgy megy, hogy leülnek és kiválasztják. Köztudott, hogy arra mennek az egyetemek, hogy ne végezd el pontosan annyi idő alatt az egyetemet mint amire meghirdették, főleg most a bolognai rendszerben mert mesterképzésre baromi kevesen mennek, és valamiből kell a lóvé, így is baromi sokat vonnak el tőlük. Megvan a minimum követelmény, persze. Csak amikor nem adja le a minimum követelményhez szükséges anyagot, akkor persze, hogy megbuksz. Azt utálom amikor az egyetemi tanárok sírnak, hogy milyen állapot van a felsőoktatásban, hogy bambulnak az előadáson, nem járnak gyakorlatra, de egy egyetemi tanár, kvára nincs kitéve olyan dolgoknak, mint pl. egy óvónő, aki napi 8 órában szenved a neveletlen 3-6 évesekkel, mert a szülők otthon szarnak a gyerekre, és ezek az emberek nincsenek se megfizetve se elismerve, pedig sokkal nehezebb dolguk van. És igen, szar az oktatási rendszer, aki ezt nem ismeri el az elvakult vagy álomvilágban él. Soha nem volt még ennyi problémám a tanulásban, mint itt az egyetemen, hogy hiányosan oktatnak és utána meg elvárják, hogy tudj. De még szerencse, hogy van pár jó tanár, aki ebből a szarból is kihozza a legjobbat. Van statisztika is, hogy mennyi ember végezi el a 3 évre meghirdetett szakokat 3 év alatt, és elszomorító, hogy milyen alacsony százalék és ez nem csak a hallgató, hanem a tanár és az egyetem hibája is. Ezt a kredites, átsorolgatós mókát meg nem találom valami jónak, mert sok ember nem teheti meg, ha fizetni kell, hogy tanuljon, és ezt hamar be fogják szüntetni, ugyanis kiderült, hogy az átsoroltak nagy része nem jár költségtérítésesre, hanem befejezi az egyetemet és újra felvételizik. Nem azért tanultam 12 évig, hogy utána átsorolgassanak. Szívesen vitázok a témáról, de a véleményemet fenntartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- További aktív témák...
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest