Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz proof88 #3460 üzenetére

Nem ilyen cs-s, gta-s komoly játék kell, csak azért ne pasziánsz legyen. 10perces kiselőadás kell egy bármilyen játékból aminek oktatási jellege is van. Ezért jó az a nyelvtanulásos, hogy idegen szavakat kkiír és be kell azonosítanod. Tanár honlapja egy hete nem elérhető, de arra emléxem, hogy a többieknél a honfoglaló volt a sláger, wow-ot is láttam a listán (gőzöm sincs mik ezek) de ezek már a mi napunkon el fognak hangzani, mi nem választhatjuk.
    Életemben nem játszottam semmivel :N Csak van vmi kis bugyuta játék, amit pl hallgatók csináltak és ingyenes. Nem akarok semmi nagy szart feltelepíteni a gépre és játszani se érek rá, csak épp elindítom, csinálok pár screenshotot, elmondom a gépigényt és kész. Demó is jó, csak ne csak egyszer lehessen elindítani. Ma ülök össze a párommal megbeszélni, de még nincs játék, nincs miről beszélni, szerdán elő kell adnunk. Addig kellene kitartania annak a játéknak, aztán nem érdekel ha nem indul el többet. Az egész estém ráment és nem jutottam semmire :W :W

szerk: asszem proofps vagy a másik jó is lesz, kipróbálom, aztán lehet belőled tartunk kiselőadást :C
    Most viszont rohanok órára.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés