- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Ti hogy bírjátok ezt a feszkót?
Basszus, én nem bírok már tanulni. Középsuliban nem voltak ilyen gondjaim, pedig nehéz suli volt. Az érettségit sikerült kihoznom töri kivételével 5-re, az 4-es lett. Angolom és infóm volt emelt szintű, mondjuk egyikből sem érettségiztem, mert angolból a nyelvvizsga váltotta ki (ilyen már nincs), infóból meg a SZÉTV (Szakmai Érettségi Tantárgyak Versenye) Informatika országoson a 3. hely. Most ezt nem dicsekvésből mondom, de jött utána az ötödév, ami adott egy programozói OKJ-t, az egyetemen meg 1. félévben megszenvedtem mindennel, 2. félévem jobb volt, most meg annyira lusta vagyok már, hogy hihetetlen. Most is megbuktam 2 tárgyból, MERT NEM JÁRTAM BE rendesen, 4 hiányzásom van mindkettőből.
Akkor minek jártam be eddig, ha aztán elcseszem magam ?!
Annyira lusta vagyok, hogy az hihetetlen. Minden mással elcseszem az időmet.
Pff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest