Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
válasz FBLLMAG #40799 üzenetére
Megtisztelő a feltételezés, de a vadászathoz egyáltalán nem értek Azt, hogy az állatok nem érzékelik és hogy az emberre milyen élettani hatása van a piros/vörös fénynek, volt szerencsém (legalább 5 különböző alkalommal) meghallgatni az egyetemen (pl a számítógépen is használok olyan programot, ami automatikusan vörös árnyalatba viszi át a képernyőt attól függően, hogy mikor megy le a nap -- eddig bevált ) Ha kaptam kölcsön ilyen lámpát, vagy mások használtak a környezetemben, nekem bejött. Szoktam csillagokat fotózni (ritkán), akkor is jól jöhet, ebbe csak most gondoltam bele, de igazából nem erre kell. Persze lehet, hogy felesleges a vörös fény számomra. Köszönöm a hozzászólásaidat, mindenképpen átgondolom, mert teljesen jogos, amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Futás, futópályák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5