Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
válasz HardSanyeee #41887 üzenetére
Már léteznek hasonló képességű lámpák, sőt.
Létezik olyan, ahol van 4 fokozat, és Te döntöd el, hogy azon a fokozaton a 3 hozzárendelhető fényáramszint közül melyiket használja.
Létezik olyan, ahol van 3 fokozat, 3 fix és 3 programozható teljesítményszinttel.
És amire várok. 3 kapcsolási lehetőség, 2 - 2 - 2 alszinttel, ahova én állítom be a hozzájuk rendelhető fényáramot. Pl. 0,1 lm; 0,3 lm; 1 lm; 3 lm; 10 lm; 20 lm; 50 lm; 100 lm; 200 lm; 300 lm; 400 lm; 550 lm. (Ezeket most csak hasra csapva írtam, de valami hasonló szintek léteznek.)
Azonban létezik akár 2200 lm -ig tartó beosztás is. 2 teljes egészében általam választott sorozat és 1 félig programozható memória áll rendelkezésemre. És ráadásul egyéb nyalánkságokat is tartalmaz, minimális méret mellett.
Már igazán megérkezhetne.
És létezik olyan is, ahol a PC -den kiválasztod a fényáramokat a fokozatokhoz, a STROBE hogyan villogjon, helyzetjelző milyen színben, hogyan, milyen fényesen villogjon, stb. Elindítod a programozást, a monitoron egy fényes kocka jelenik meg ami villogni fog, a lámpát szembe, mintha arra a kockára világítanál közvetlen közelről, elindítod a programozását, és kész. Kaptál egy új lámpát.
Persze ez utóbinál meghatározhatod, milyen iner gázzal legyen töltve a felye, hogy a nagy hidegben be ne párásodjon, a test titán, kerámia hűtőbordák a fej alatt, ja és milyen drágakövet szeretnél kapcsolónak.
[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
válasz ZozzV6 #41898 üzenetére
a gesztus a lényeg ha tényleg ajánlott lámpa, majd utánna keresgélek akkor,.
A fegyveren lévő lámpától szerintem jobb lenne egy kézi mert mikor gyalogolsz azzal mobilisabb vagy szerintem.ha van tokja és a súlya sem vészes pl.
bár vmi elemes aa / aaa megoldásra is gondoltam de mondjuk akku sem egy oldhatatlan kötés.
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
ZozzV6
senior tag
-
Masooo
aktív tag
válasz WestBam #41895 üzenetére
ilyesmik vannak. még ír is cikkeket mert vadászik sólymászik meg vizslát tenyészt meg miegymás. De gondoltam éjjel bóklászni egy jobb lámpa mikor már levonulnak a "hadszintérről", vagy elszalad a kutya, az jó lenne.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
van valami ajánlott lámpa pl vadászathoz? messze látni, kevés szórással, olcsó pénzért, mert bár tesóm igényes és drága dolgokat vesz a hobbiához, de én nem szeretek rá sokat költeni, érezze a törődést, de kb ennyi :S
-
Egy-két
tag
Gondolkozom most egy új elemlámpa vételén Convoy C8 xpl-hi tekintében, csak visszatart, hogy nem tudom tetszik e majd élőben a vetítési képe.
Szerintetek ha megveszem, és adott esetben mégis ízig-vérig flood párti lennék belül, akkor el tudom passzolni minimál haszonnal, vagy 0-ra ?
Mert Jófogáson nem sok hirdetés van belőle, 2 db csak[ Szerkesztve ]
-
may15
csendes tag
válasz HardSanyeee #41887 üzenetére
A helyzet, hogy a drivernek van memória kapacitása, és így korlátozott az, hogy mit tudsz rátenni.
Íródik most egy jobb driver, gyakorlatilag egy átdolgozott biscotti, de ez még erősen tesztfázisban van, ott jobbak az elosztások, és okosabban van megcsinálva az elosztás. Nyilván amint ez publikussá válik, itt sokan értesültek lesznek róla. -
HardSanyeee
őstag
Ha már szóba jöttek a driverek, akkor a hozzáértőkhöz lenne egy kérdésem.
Miért nincs olyan driver, ami lámpán belül programozható? Kifejtem mire gondolok.A Biscottiban tök jó, hogy van 12 módcsoport, de azok sajnos előre be vannak programozva, muszáj abból választani, ami van. Tehát ebből a szempontból nem jobb, mint a 2 módcsoport, persze, nagyobb a választék, ez tény, de sajnos nem biztos hogy tökéletesen megfelel mindenkinek.
Programozhatóság alatt arra gondolok, hogy előre be lennének táplálva a világítási százalékok a driverbe (pl: 0,1; 1; 5; 10; majd tízesével egészen 100-ig), ahogyan a villogó módok is (SOS, flashing, beacon, battery check, stb), majd ezeket egy speciális menüben be lehetne állítani egyesével, hogy melyik kell a felhasználónak és melyik nem.
Gyakorlatban ezt úgy képzelném el, hogy a speciális módba belépve azonos időközönként villanna egyet a lámpa annyiszor, ahány világítási mód van összesen és amelyik villanás után a felhasználó benyomja a gombot, azt a módot aktiválja a lámpa, ami után nem nyomja meg a gombot, azt pedig nem. Tehát az első villanás jelentené a 0,1%-ot a második az 1%-ot, a harmadik az 5%-ot és így tovább.Konkrét példának Gargouille előző hozzászólása tökéletes, pl szeretnénk a következő felállást: 0,1%, 10%, 30%, 100%. Ekkor belépünk a speciális módba, a lámpa elkezd villogni majd megnyomjuk a gombot az első (0,1%), a negyedik (10%), a hatodik (30%) és a tizenharmadik (100%) villanás után, kilépünk a speciális módból és kész is.
Van technikai akadálya egy ilyen driver létrehozásának? És itt most első sorban a szokásos Convoy féle hardverrel rendelkező lámpákra gondolok (S2+, M1, C8, stb). Tudom, létezik ramping mód, ami minden fényerőre beállítható, de arról még nem hallottam, hogy az előbb említett lámpákra lenne olyan driver.
Persze most csak a driver programozható részének elvét írtam le, de lehetne bővíteni a funkció listát a szokásos finomságokkal: több külön programozható módcsoport, módmemória, fényerőléptetés irányának beállítása, stb.
-
Tamás9x
őstag
Fejlámpázik valaki mostanában? olyat keresek ami minél szélesebb sávba világít, színpad alatt kellene csavarozni vele, így nem kell 1000lumen a Zoom-tól már rosszúl vagyok, vettem egy pár selejtet, de eddig egy sem vált be.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
MittuDomain_
őstag
Nitecore TIP konkurens:
MecArmy SGN5 kulcstartó lámpa (XP-G2 S4 LED, 560lm, 1610cd) 12,99USD + 0,30 a posta
Kupon:
BILAKOSJ95Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Igazad van.
Én is csak pislogtam, hogy rendes LED egy német diszkont lámpában, de itt a hivatalos használati.
2. oldal, műszaki adatok.Mennyiért szokták ezt adni, megérheti?
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
vottokar
senior tag
Biztos volt róla szó, de hol tudok letölteni a "régi" firmware-es Convoy S2+-amhoz egy olyan firmware-t amin van holdfény mód? Ha jól értem a Biscotti firmvare-ben van valami ilyen lehetőség, (amúgy ez van fent a most hirdetett sok-sok módos gyári lámpákon, vagy az valami más?) Nekem bőven elég lenne egy egyszerű (holdfény, kicsi, közepes, nagy) fényerőcsoportos varia, nem is kellene más.
Megtaláltam ZozzV6 maestro linkjét a szükséges fizikai cuccokról, a többséggel rendelkezem is alapból. (műszerész volnék, foglalkozom kontrolleres dolgok mókolásával, úgyhogy nem idegen a téma tőlem), viszont a szoftver része még új. Ha lenne valami leírás, akkor áttanulmányoznám szívesen.."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Masooo
aktív tag
-
Masooo
aktív tag
nemrég voltam aldiban. láttam egy 4 baby elemmel működő cree ledes elvileg 300métert tudó hosszó, majd 22cm de vékony lámpát. 1400ért. Az elemek miatt szerintem nehéz. Jah nem akarok venni csak érdekességként.
-
atthany
aktív tag
ez a WUBEN megéri az árát?
WUBEN I332 Flashlight
💰 Price: 13.99 USD
💵 Code: WUBENV5 -
ZozzV6
senior tag
válasz kugyu21 #41864 üzenetére
Mekem is minden más megjött csak az akksik lassúak. gondolom megy a trükközés hogy egyáltalán el tudják küldeni az állandó akkus szigorítások miatt.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
-
ZozzV6
senior tag
válasz WestBam #41861 üzenetére
3 napja jött meg a November 21-én rendelt 4 db Liitokala 26650-em Gearbestről. és még várok 8-at december elejéről.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
ZozzV6
senior tag
Az MT-G2 köszönőviszonyban sincs a throwerekkel. Throwerbe mi a jó: minél kisebb de erős led lehetőleg dóm nélkül.
XP-L HI: dóm nélküli, 3,5x3,5mm
MT-G2: dómos, 9x9 mm ráadásul öreg, rossz hatásfok
Leszűrheted a tanulságotYoutube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
vince
őstag
December 9-n rendeltem 4-et, még nem kaptam meg
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Myers
senior tag
Rendelt valaki mostanában GB-ről akksit? Van egy november végi rendelésem, de még nem jött meg. A korábban rendelt lámpa, töltő már rég megjött.
Ráadásul erre van TN szám is.
Paypalon legkésőbb a 60. nap előtt lehet nyitni a disputot?
http://www.muszaj.hu/
-
G@ben
addikt
Igen, az lenne a minimum cél.
Néztem az UTorch-os, de ez sem jön be.
Azért néztem az elején az XHP35 ledeket, mert új, erős, thrower, stb, de lehet, hogy az XPL HI jobb helyette. Csak közben XPL HI riválisnak felmerült az MT G2, de ha nagyon szór, akkor nem az igazi, tehát marad az XPL HI.kner: azért 250 méterre még ellátok, az kb elég is.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
-
-
may15
csendes tag
Ha a célod 200-250m, akkor szerintem egy 300m hatótávú lámpával már meg leszel elégedve teljesen. Ez azért még nem feltétlenül thrower kategória.
Egyébként Utorch UT02 / Manker U21-et nézted már? Ez mondjuk kis thrower pont, de:Oldalkapcsoló, ami világítani is tud, usb töltőcsati ami 2A-el tud tölteni, 26650, xhp35, 1300lm, 700m hatótáv, és komolyan mondom, talán a legkényelmesebb és kézbeillőbb lámpám. (Nekem manker van, de majdnem ugyan az a kettő.)
Mtg2 annyira nem throweres led, mert nagy, és így a szórás is nagyobb. Ahhoz, hogy az is vigyen messzire, a reflektor méretét növelni kell. Illetve az mtg2 régi led, az xhp70 vagy az xhp70.2 már sokkal újabb, jobb hatásfokú, nézegesd meg azokat is, mert több lumen, kevesebb energia.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz HollyBoni #41843 üzenetére
Persze, egyértelmű, csak azt szeretném, hogy ne a lámpa legyen a szűk keresztmetszet ilyen esetben, hanem a szemem.
200-250 méter körüli valós táv már elég, azon túl én sem nagyon tudom már megkülönböztetni nappal sem az állatokat.may15: a körülményeket is ismerem, vegyük alapul az ideálisat, hogy nincs köd, pára, stb.
Viszont nézem az MT G2 ledeket is, és kezdek elveszni a sok infó között. Szerintetek melyik lenne jobb egy kisméretű throwerbe, az XPL HI vagy az MT G2, ha az elvárás a nagy hatótáv, de nem lézeresen, hanem bővüljön a hotspot, illetve legyen kis szórt fény is?
[ Szerkesztve ]
-
may15
csendes tag
Igen, xpg2, ráadásul optikát használó lámpában. De a hatótáv kiszámításának a menete ugyan az, szóval nem releváns, hogy milyen led van benne, csak az, hogy milyen értéket mérsz.
Az állatok szemében fajta szerint más arányban tudnak felhalmozódni különböző nyomelemek, így a mezei nyúl szeme vöröses, az őzé sárgás.
De mint mondtam, maga a láthatóság a körülményeken nagyon sokat tud változtatni, hiszen ha köd van, vagy pára, vagy esik az eső, vagy sok a por a levegőben, vagy olyan téli nehéz füstös levegő le van ülve, vagy ilyesmik, akkor minnél több a lumen, amivel odanézel, annál többet ver vissza, és nem látsz annyit sem. Mint amikor ködben rákapcsolod a refit a kocsiban.
A tapasztalatom, hogy 200+ méteren csak szemeket látsz leginkább.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Nagy távokon már nem feltétlen segít a ha a lámpád jobban világít, mert már az alakokat is alig tudod kivenni, csak azt látod hogy ott van valami. Szóval itt nem a még erősebb fény a megoldás, hanem mondjuk egy távcső.
Az oké hogy egy lámpa elvilágít 500 méterre, csak ott szabad szemmel megállapítani hogy te pl. milyen állatot nézel amikor csak egy foltot látsz az megint más dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz ZozzV6 #41602 üzenetére
Be is rendeltem az általad linkelt akkukat
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
G@ben
addikt
-
may15
csendes tag
Inkább 1500 lm.
Mint ahogy olvastad, az 1150 körüli értékkel még 1000-en látod, HA optimálisak a körülmények.
Egyébként pedig, nekem. Az a tapasztalatom, hogy 200m felett már csak szempárokat látsz, nem az őzet.
Aztán az éjszakai szemszínből, meg a magasságából tudod eldönteni, hogy milyen faj. -
G@ben
addikt
válasz ZozzV6 #41835 üzenetére
Köszi az infót, ezt eddig nem tudtam!
Akkor lehet, hogy jó lesz nekem is az XPL HI, ha jól láttam, akkor olyan 1700 lumenre fel is lehet húzni. Néztem a C8-ad, ami 5A-rel megy, egy olyan teljesítmény már elég is lenne nekem valószínűleg, csak oldalkapcsolósban.
Tökre örülnék, ha Simon kihozná mondjuk a BD06-ot XPL HI leddel, azt kéne kicsit megtuningolni 5-5,5A környékére, és szerintem meg is lennék.
A megvilágítási táv kérdésemre tudnál mondani valamit?kner: tiszta, hogy nagy tükör kell hozzá, de valamiért sosem jöttek be azok a lámpák. Mindig különleges formájú zseblámpám volt, azok tetszettek. Az SC01 más mintázattal lehet, hogy marhára bejönne, hasonló kialakításban pl az Imalent DN70 szerintem gyönyörű. Illetve az S2+ nagyon tetszik, az S3 nem annyira, a Zanflare F1 pedig szerintem kifejezetten csúnya, hiába cső mind.
Ez van, ízlés dolga.[ Szerkesztve ]
-
kner
csendes tag
Persze, mert már régen is tudták, hogy a jól fókuszált nyalábhoz nagy tükör kell.
Mondjuk már semmin sem lepődök meg. A minap a kollégám azt fejtegette, hogy ő azokat a fényképezőgépeket szereti, amik nem úgy néznek ki, mint egy fényképezőgépIlyen alapon a Haikelite pont kellene, hogy tetsszen. Hiszen ott a lámpa teste és a feje majdnem ugyanakkora átmérőjű. Szegény SC01, pedig egy nagyon jól kitalált lámpa. Ha már a throwernek úgyis nagy tükör kell, mögé tették a 26650-et, hogy legyen áramleadás és kapacitás is.
Szerintem egyébként a D1S kiváló thrower lámpa. Kiváló kidolgozású, látszik rajta, hogy nem csak egy ,,termék'', hanem igazi lámpabuzik készítették. Sosem hittem volna, hogy egy XP-L HI LED-ből ennyit ki lehet hozni, ha nem látom a saját szememmel. Csak hát szegény lámpának néz ki, igen, ez tagadhatatlan
Ja és marhajó a drivere. Kimondottan kellemes használni, oldalkapcsolós, van fesz. kivillogás, lockout, morze, beacon, stb.Az XHP35 véleményem szerint nagyobb lámpákba való. Ahol nem egy celláról kell hajtanod, és a hőt is el tudod vezetni.
Pont a két műfaj határát képviseli az SC01. Még nem nagy, de már nem 18650. Ha nem szerettem volna bele a D1S-be, megtartottam volna. Így azonban új boldog tulajdonosra talált a családban.Egyébként tök érdekes, hogy abszolút értékben a két TIP-et használom a legtöbbet, meg a DS21-et. És fejlámpának persze a H03-at. A nagyobb lámpák csak indokolt esetben kerülnek elő. Egyszerűen azért, mert a kicsi kényelmesebb, és az esetek nagy részében nincs szükség ezeknél többre. Amilyen lumenvadászként kezdtem, néha elcsodálkozom ezen.
-
ZozzV6
senior tag
diódaméret kisebb az XP-L HI-nél ezért tud kevesebb lumennel messzebb világítani. XHP35 HI-t akkor nem éri utól az XP-L HI ha ki van hajtva 2-2,5 A-en az XHP35 HI mert ott 2000-2500 lument tud és azzal több lesz a kibocsájtott lumen a diódából négyzet mm-enként. ez az ami a hatótávot eldönti a kibocsájtott fajlagos fényerő. Ebben viszont még mindig egy dedómolt XP-G2 a nyerő.
Ma kipróbáltam a dedómolt XP-G2 leddel és fetes driverrel szerelt Briníte B158B-met és mérés alapján 1140m jött ki és egy eőmű kéményen 1 km távolságból észlelhető volt a fényeYoutube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
G@ben
addikt
válasz Gargouille #41833 üzenetére
Az oldalkapcsoló alapfeltétel. Meg jóóó nagyot kéne rajta kuponozni.
-
-
G@ben
addikt
Nézelődtem még kicsit a thrower témában, és találtam egy érdekességet. Gyári adatlapon hasonlítják össze az XHP35 és XPL HI ledeket, és minimális az eltérés a megvilágítási távolságban: [link]
Ez igaz lehet? Ráadásul az XPL kisebb lumennel éri el. Én azt hittem, hogy az XHP35 jóval messzebb visz, mint az XPL HI.
Illetve azt tudom, hogy a megvilágítási táv a holdfény erejének felel meg, de hétköznapi szituációban kb mennyivel kell osztani, ahol még használható fényt ad? Pl ha egy kutyát, őzet szeretnék meglátni, akkor kb mennyivel osszam a hivatalos távot?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Ra3
őstag
Lii500-al ti hogyan tesztelitek az akksikat? NOR módban lehet váltani a töltőáramot, és ez eltérő adatot eredményez a végén, igazából az érdekel hogy mondjuk egy új 3400as akksira melyik áram beállítás ad 3400 közeli értéket.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Janaboy
veterán
Gearbest c8 12.99USD Trevishine08 kuponnal.
Janaboy
-
ZozzV6
senior tag
válasz vatasi #41823 üzenetére
Ha ez a helyzet akkor 3V-os ledet választanék. XP-L HI, vagy ha a legeslegszűkebb fény a cél akkor akár dedómolt XP-G2.
[ Szerkesztve ]
-
ZozzV6
senior tag
válasz vatasi #41819 üzenetére
És meg akarod rövidíteni 1 db 26650-hez a házat vagy 3 akkut akarsz beletenni? Azon múlik minden mennyi feszültséged lesz és ahhoz kell drivert és ledet nézni. Mivel én 3V-os ledből 2S2P elrendezésbe kötök be 4-et nekem a 2D helyén a 2x 26650 pont jó lesz.
-
vatasi
csendes tag
válasz ZozzV6 #41817 üzenetére
Már rendeltem hozzá alu refit, mert a gyári műanyag. Thrower lámpát szeretnék belőle készíteni. Szeretem mert ez volt életem első komoly lámpája, meg egyébként is a nagy lámpákat kedvelem. Többek közt van L 6-om is, a C 8-at is tuningoltam XP-L HI leddel, és BLF A6 driverrel. Jó választás lesz bele, XP-L HI led és BLF X6 driver ? Vagy van ettől jobb ötleted ?
-
G@ben
addikt
válasz ZozzV6 #41815 üzenetére
Mondom, amit az SC01 tud távban és vetítési képben, az már tetszene. Ahhoz sem kell őrült nagy refi. Nem tudom, hogy a BD06-é mennyivel kisebb, meg egyáltalán mi szedhető ki egy XP-L HI ledből, de ha hasonló távot és szórást tud, akkor az is simán szóba jöhet. Persze csak ha nem száll el az ára.
-
ZozzV6
senior tag
válasz vatasi #41816 üzenetére
Azzal kb 1200-1300 lumen lesz maximum. Ezért én inkább más led után néznék ami jobban kihajtható. Gyári refivel akarod használni megtartva a fókuszálhatóságot vagy mennyire számít majd a hatótáv?
-
ZozzV6
senior tag
Ahhoz nagy refi kell. ezzel nem tudsz mit kezdeni
2000 lumen fölé nem lehet az XHP35HI-t hajtani és bonyolult driver kell hozzá egy akkuval ami melegszik is mint a barom. A legközelebbi alternatíva még mindig valami XP-L HI ledes lámpa lesz. Akár olyat is lehet a BD06-ba tenni.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
ZozzV6
senior tag
válasz vatasi #41812 üzenetére
BLF GT driver de azt vagy BLF-en megrendeled lexeltől vagy neked kell összeforrasztani darabokból. De maglite-ba szerintem az bele se fér. Én 4 db SST40 ledet fogok maglite 2D-be rakni S2+ reflektorokkal
-
vatasi
csendes tag
Hello Srácok !
Tudnátok nekem ajánlani XHP35-ledhez való jó erős drivert ? Maglite 3D tuninghoz kellene. Köszi !
-
ZozzV6
senior tag
Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki
Vagy vegyél egy BD06-ot, felhúzom nagyobb áramra meg kap egy dedómolt XP-G2 ledet és akkor messzire fog vinni mint az állat. de olyan lesz a fénye mint egy lézer.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
G@ben
addikt
válasz ZozzV6 #41803 üzenetére
Ez meg nem tetszik. (Tudom, csak a baj van velem. )
Sose jöttek be a klasszikus zseblámpák, amiknél egy vékony markolathoz tartozik egy nagy fej. Jobban szeretem, ha nincs nagy különbség köztük, bár itt is akad 1-2 kivétel, pl Convoy M1, M2, L2.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
dik
őstag
válasz gyenesmartin #41781 üzenetére
Köszönöm a választ. Hát igen én kezdem elveszteni a fonalat az hittem ezek nem tudnak ennyit hírül sem. Kezdem nem tudni akkor érdemes lenne-e komolyabbra áldozni vagy sem. A kép alapján tetszik amit látok. Gondolom teljesen alap műszerről van szó...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest