Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz choco01 #52184 üzenetére
Erre valaki?
Ez jó motor lehet az E011-be? Vagy van olcsóbban is?
Ez 19000Kv akkor 70000rpm? A mostani azthiszem 60000rpm, ez nem baj?
Továbbá kb. hány óra repülést bir egy ilyen kis motor?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Geller72
veterán
válasz choco01 #52198 üzenetére
A wifi routered ad stabil jelet 100m-ről 3-4 falon, emeleten keresztül? Igen? Na az kb (max, szabvány szerinti) 200mw lehet. Ezek a szarok a töredékével nem adnak. Olvashatod itt a "cikket", ami egy ilyen szart promótál, és azt is olvashatod, hogy 30m-en belül nem tud stabilan működni. Biztos jó lesz, amikor mondjuk lemész egy emeletet, hogy megtréfáld a családot, aztán a legcumibb pillanatban megy el a kép, te meg szarod össze magad, hogy most éppen kinek a szemét fogja addig kiverni, amíg lerohansz. Szép lassan azért mindenkinek bele kellene hogy érjen a keze a bilibe és tisztában legyen azzal, hogy szarért csak szart kapsz. A kameraplatformoknak sok olyan kritériuma van, amit az olcsó gépek nem tudnak maradéktalanul megoldani. A wifin átvitt telefonon lévő appokat el lehet felejteni, annyira szarok. Legalábbis a belépő szinten mindenképpen.
Sokszor elmondtuk, hogy amíg egy sima, 3 ezres E011 kategóriáju gépet nem tud valaki stabilan kezelni, addig ne akarjon kamerás gépet főleg olcsón, mert ha a gépre magára nem tud figyelni, akkor vezetni és kamerázni tutira nem fog tudni. Főleg, ha a gépet sem látja, mert el akar vele menni 100m-re. Tényleg kellene már egy ilyen gigamega cikk, ami rendet tenne a fejekben, mert a legtöbben nincsenek tisztában a technológiai korlátokkal, csak elolvassák a 30m hosszú, csilivili leírást a kamu képekkel és videókkal, aztán amikor nyomnak egy return to home-t a 3 forintos szaron, amin nincs semmi, ami alapján ezt tudná és elmegy a végtelenbe és tovább a drón, akkor meg csak állunk ott a távval a kezünkben és pityergünk. .[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
-
vandor01
őstag
válasz choco01 #52182 üzenetére
kerdes milyen kategoriaban utazol?
kicsiben pl ez: [link]
kicsivel nagyobban 60£: [link]
aztan meg az is meg kicsivel nagyobban: 65£-ert [link]Na most ezekhez kell
esetleg receiver 10-15ejro
TAV 40-100 ejro
Lehet a benne levo kamcsi FOS! runcam 30-40euro
Aksik a minimum 6db 2S 6-10euro/db
Tolto a minimum 2S 2euro/db
Szemcsi a minimum a HK-s 20 euros
par poller... es ki tudja mi meg?
szovak KB 200euro a belepes......aztan lehet akadnak keszen TAV-al olcsobban akcioban ect... nezelodj!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-
Kulbi
aktív tag
5 órája van megint facebookon Randy kupon a gearbesthez a Taranis QX7-hez, 90 dodó.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
Geller72
veterán
válasz Johnny_vT #52192 üzenetére
A legtöbbnél, ha még a kamera képe elfogadható is lenne, nincs megoldva ebben az árban az, hogy normálisan tudd irányítani kezdő létedre. Azaz vagy megtanulsz repülni, vagy olyan gépet veszel, ami a legnehezebb részét leveszi a válladról. de visszakérdezek. . Amikor egy valamire való akciókamera ennyibe kerül, akkor mégis mik az elvárások ebben az árszegmensben? Kínlódhatsz, megvehetsz tízet és eladhatod bukóval, mire belátod, hogy ez, ennyiért nem az, amire gondoltál. Egy a fent említett gépek kezdőknek aranyat érő tulajdonsága az, hogy nem megy el a francba, hanem egy helyben lebeg, ha nem nyúlsz hozzá, így tudsz a kamerával is foglalkozni. Normálisan követ, támogatja a gesztusvezérlést és mondjuk negyed óráig tényleg fent is marad, normális hatótávja van, és onnan normális képet is továbbit vissza neked a tabletra, vagy a szemüvegre.
-
Baku
aktív tag
válasz SpydeR3412 #52178 üzenetére
Természetesen csak az E010 - E011 miatt nem vettem volna meg a Devo7e távot (az elég nagy luxus lett volnai), de a jelenlegi 12 gépemből 8-at tudom vele irányítani , és MINDEN gépem sokkal kezesebb lett ezzel.a távval (és még nem is tuningoltam a beállításokon)....
Sokat panaszkodtam itt, hogy az E010 időnként földhöz veri magát. Csodák csodájára a Devo7e -vel sosem ....A szemüveg "megtoldásán" rég túl vagyok de nem hinném hogy ez a gond nálam.
Érdekes hogy szimulátorozás közben semmi gond nincs akár egy órán át sem.....
Az dologhoz hozzátartozik viszont, hogy gyerekkoromban sosem bírtam a körhintát, meg a szerpentines utakat sem buszon.... Szóval elég érzékeny az inside gyroscope- om és a gyomrom .... De talán megszokom majd az FPV-zést, ha meg nem, akkor marad a monitor .... -
Johnny_vT
senior tag
válasz Geller72 #52191 üzenetére
Köszi, így már be tudom határolni. Szóval ezek az agyon hirdetett 30 ezer körül és alatt kapható, állítólag fullHD kamerás cuccok (főleg kínából) abszolút nem érik meg? Pl.: elfújja a szél, nem tud stabil képet adni, vagy simán szar a kamerája?
Kicsit homály még nekem a drón piac, bocsi a hülye kérdésekért- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Geller72
veterán
válasz Johnny_vT #52189 üzenetére
Használtban 50-től Dji phantom régebbi fajtái), újan ~80-tól. Újan Walkera vitus (100 körül), Dji spark (induló ár kb 120k), Xiaomi Mi Drone (~100 körül indul). Az ár függvény elehet még az áfa/vám/postaköltség is.
A Phantom, xiaomi nem annyira hordozható.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
1000 db 100x2mm-es fekete/fehér kábelkötöző 3.3 euróért.. Szépen engedi pontozni is..
Az mindig kell. .[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Mi az az árkategória, amiért már értelmes, kirándulások alkalmával szép felvételeket készítő drónt lehet kapni? Van egy jó kis 1080p-s GoPro utánzatunk, ezért nem ragaszkodom a beépített kamerához (de ha van, akkor az is min. 1080p legyen).
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Peaceliker
addikt
válasz sketchifun #52181 üzenetére
Bfight210 sztem jobb gearbest ről. Mondjuk az arf, de távot is kapni ott. Ha össze tudod legozni a megrendelést 2 kilósra, akkor van EU express szállítás. Bgn wizard csak drága postával tud tréfa mentes lenni, már ha onnan vennéd
"Oh my Goa'uld!"
-
Geller72
veterán
"Egyrészt nem úgy szoktak meghalni a motorok (még a kefés sem), hogy repül, repül, és leesik, mint egy kő"
..nem akarlak elkeseríteni, de igen. Minta kő. Nekem két kefe nélküli ilyen halál volt, mindkét esetben a mociban a tekercs pukkant el, elfüstölt, és azonnal leállt. És mivel 3 motorral nem tudta magát kiegyensúlyozni, rögtön bukfencet csinált és földhöz verte magát. Az egyik ilyen 1 méteren volt, a másik jóval magasabban.... Elég annyi, hogy a legutolsó nem túl szép leszállás alkalmával valami piszok belemegy a mocik tekercsei közé.
-
choco01
addikt
válasz molnigee #52173 üzenetére
Mert ilyen összegben lehet kapni olyat ami nem kefés?
Másik hogy ilyen kevés ideig fogja birni majd az E011 motorja is?
Egyáltalán hol lehet kapni bele tartalekot? Kerestem BGn de nem találtam..
Spyder: Te mivel hosszabbítottad meg?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
sketchifun
senior tag
Hali.
Wizard X220-nál, van jobb ajánlat első racernek? Ez most potato vásárlás lesz, mert az X220-at távval együtt néztem ki. És ha van ennél jobb, azt is távval szeretném.
A keret 50k lenne, tréfa nélkül. Ennyi most az X220, nem akarnék többet adni érte.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
vandor01
őstag
ezt diszkorzust mát parszor lejátszottuk (kimista) hogy ezen a blogon miert szenkefeznek miert nem a profi cuccok kerulnek eloterbe bla bla bla bla... miert kell mindenféle fiso fosi kis gépekrol tesztet csinalni mint vmi kezdo dronos stb stb stb.... akkor valaki kifejtette hogy ez a forum es Jackal blogja.... az es ami ahol a kopaszkezdok tudnak csatlakozni aztan lassan fejlodni es ha fejlödésüknek az itteni gyerekes jatek mar nem jon be majd talalnak specifikussabb topikot ahol a verprofik nyomjak a PID.ek lelkének minden rezdulését! Vagy csak a phantomra racuppanva ismerik a gép minden szoftververzios problémáját csipobol haritjak a hibakat etc etc etc...... a szénkefés még van..... es még lesz párevig.... dronokban is.... kuzdunk vele a játszás és sikerélmény öröméért
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz SpydeR3412 #52178 üzenetére
Érdekes amiről írsz!
A Vision+ sokkal rövidebb, mint a Quanum Cyclops V2, és a Vision használatakor rettenetes érzés volt (ezt írtam már korábban) aztán a Cyclops teljesen más volt utána. Attól nem voltam rosszul. Miután játékhoz vettem nem bánom hogy néz ki, így valószínűleg kap egy toldást, hogy ne mondjam azt "baromi drága volt".Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
SpydeR3412
aktív tag
Tökéletesen igazad van, hogy teljesen más egy normális távval irányítani, ahol nem 5mm-mozognak a karok.
Csak én úgy gondolom, hogy ha valaki még ismerkedik a quadokkal és vesz egy 10$-os gépet, akkor irreális 70$-ért távot venni hozzá.
De persze lehet, hogy valakinek pont azért megy el a kedve az egésztől, mert az apró irányítóval, nehézkes terelgetni a gépet.
Én el tudok játszani a gyári távval is, mert azzal szoktam meg, de mégis vettem egy Jumpert.Sokan valasztják hasonló okokból a monitort, szemüveg helyett. De az szerintem nem nyújt akkora élvezetet.
Esetleg ha gondolod, érdemes úgy is kipróbálni a szemüveget, hogy megnyújtja az ember, a kijelzőtől való távolságot. Lehet kapni szivacsokat, amik ezt hivatottak véghez vinni, az sokat tud segíteni.
Én ezt úgy oldottam meg mikor ilyen gondom volt, hogy Hungarocellből vágtam ki 1cm vastag keretet, azt toldottam be a szemcsibe és akkor annyival messzebb volt a szememtől a kijelző. -
Baku
aktív tag
válasz SpydeR3412 #52176 üzenetére
Én azóta tudok koppanás nélkül végigmenni a lakáson, mióta a devot használom. A kis távval nem nagyon sikerült ....
Persze még mindig csak los-ban, mert egyrészt az FPV még nem megy úgy, ahogyan kéne, másrészt 1-2 próbálkozás során 2 perc "utazás" után olyan hányingerem lett, hogy le kellett vennem a szemüveget ... Lehet, hogy monitirral próbálkozom tovább.... -
SpydeR3412
aktív tag
válasz molnigee #52164 üzenetére
Ha előbb irtad volna, hogy érdekel akkor adtam volna linket. Már este/éjjel lehetett tudni, de engem totál hidegen hagy.
choco01: A karokat érdemes meghosszabbítani a távon, ahogy írták is. De komolyabbat venni, amíg azt sem tudod tovább lépsz e, vagy sem addig szerintem felesleges.
Azt érdemes elfelejteni, hogy mikor a plafonon van a kopter, akkor visszaveszed a gázt nullára. Had legyen ott, nem lesz baja. Helyette csak egy picit vegyél vissza a gázból, akkor szép lassan süllyed. Érdemes megnézni, hogy mekkora gázállásnál lebeg és attól ne vedd lejjebb ereszkedésnél.
Aztán kicsit gyakorolsz és rá fogsz érezni.
Én cx-10-el kezdtem... úgy koppant szegény mindenhol, mint a szentjános bogár. Jó, mondjuk még mindig úgy vezetek. -
Baku
aktív tag
válasz molnigee #52173 üzenetére
No azért ne drámázd túl a dolgot!
Egyrészt nem úgy szoktak meghalni a motorok (még a kefés sem), hogy repül, repül, és leesik, mint egy kő .... A fáradó motornak előjelei vannak, és ha nem racer stílusban kenik neki, sokat bírnak. (Főleg egy DJI)....
Egyáltalán nem sok érte a 30, amikor egy syma, vagy bármelyik nagytestű buta kefés is annyi.... -
molnigee
aktív tag
válasz choco01 #52172 üzenetére
Más amikor motor haldoklás miatt egy 3ezres gépet vágsz oda, és más mikor egy 30.000-es géped esik le valahol emiatt. Azért írtam mert ha kamerás gépnek nézed milyen olcsó, akkor azért figyelembe kell venni hogy brushed, hisz szelet nem fogja bírni, gps nincs benne, motor lehal valahol és keresheted, stbstb.
Szóval a 30k az igazából sok érte szerintem--> http://dronearena.hu/ <--
-
choco01
addikt
válasz Saccco #52167 üzenetére
Hat olyan is volt h plafon 0 gaz aztan 100 gaz es ugy le.. nem tudom jó - e a motornak a hirtelen 100 gaz zuhanás kozben..
Molnigee: Hogy érted hogy brushed?
Baku: pontosan hogy talalom meg a Jumpert?
-
Saccco
nagyúr
10 lenne a TS100...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
choco01
addikt
válasz Saccco #52162 üzenetére
Most van az 5. töltése, kíváncsi vagyok meddig bírja.. Sajnos néha koppan 1-2 méterről
Néha már kezdem érezni, elvileg valahogy tud valami automata landolást is? Az sokat segitene...
Baku:
Na azt lehet valamivel megpróbálom, nem rossz ötlet!
Mennyibe kerül kintről a legolcsobb használható távirányító?
Másik :
Ez a DJI Tello vajon tényleg ilyen "olcsó" lesz a többi modellhez képest? 30 ezer körül?
Annyiért gondolom bestbuy kamerás dronnak fog számítani?!
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
no nem úgy értettem, hanem hogy nekem fura, hogy egy hete várom tűkön ülve a bejelentést, meg hogy milyen lesz ez a mavic air, feljövök fórumra hátha itt is van valami infó vagy beszéltek róla, és akkor brushed motorok jönnek szembe oldalalkon át Fura volt na
Nekem is kb 8-10 drónom volt már összesen, de én amit kinőttem, meguntam, azt eladtam mindig.
Volt nekem is 95mm brushed, meg 380as kameraplatform is. Most 2 gépem van ugyea kicsi Lizard, meg a racer Wizard, és harmadikként szeretnék egy kameraplatformot. Szerintem ez nálam lefedi a drón igényemetMúlt hétvégén is mindkét gépet megkínoztam, úgyhogy engem nem zavar a hideg meg a hó Ja a kis Lizard kapott vízálló lakott, landolt is pár centis hóba gond nélkül
Nagyon kijöttem a gyakorlatból, illetve keves a 25 fokos hd szög már
Mavic Air kapcsán meg eztet tessék megnézni mindenkinek
[ Szerkesztve ]
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Saccco
nagyúr
válasz choco01 #52161 üzenetére
A headless semmire se jó.
Kicsiket kell mozgatni a gázon, hogy szépen lebegjen.
Rá lehet érezni, de ahhoz pár akksit ki kell repülni. Mire rááll az agyad és létrejön a muscle memory.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
choco01
addikt
Elég nehéz szabályozni a E011 dront
Vagy plafonnak megy vagy nem megy elég magasra..
Nem tudom elég finoman szabályozni..
Ez a headless mód érdekes nem nagyon értem mire jó..
-
twine
veterán
Repülnél vele, (mer' az valami tök félreértelmezett dolog,hogy ilyenkor nem lehet repulni...csak ésszel kell)megnéznéd a fák tetején gyönyörűen megülő havat,,,és közben matyiznál, aztán megint matyiznál, amikor visszanézed, aztán beharapnál egy viagrát, és megint meghuzkodnád magad...mer' olyan jó az eddigiekhez képest a gép
De ezt is csak viccből mondom pár sör után mer' annyira már megismertelek ,hogy neked a butykoles az életed..ahogy mondtad, nem vagyunk egyformák,és tényleg ettől színes a világ
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
válasz molnigee #52140 üzenetére
Nem vagyunk egyformák (és ez így van jól )....
Egy gép nem gép (ezt sokan valljuk ).
Jó ha van bentre, kintre, könnyű, nehéz, gyors, "nyugis", FPV-s, akció kamerás, stb....
Én (költségek terén) nagyjából most tartok ott, mintha megvennék egy ilyen DJI gépet....
Lenne 1 gépem, ami bentre nagy, összetörni qrvagrága ....
Ehelyett most van 12 gépem (nagyjából ennyiért) egy halom akkuval, pótalkatrészekkel.
Van kicsi, nagyobb, mégnagyobb, kintre, bentre, stb.....
Arról nem beszélve, hogy imádok velük bütykölni, és mindig van mit, ha nincs, akkor kitalálok valami. ....
Mi a bánatos lóf@szt kezdenék egy ilyen csodagéppel ilyenkor januárban???? Kitenném a konyhaasztalra, nézegetném, és közben meg zsebhokiznék??
(No persze ez CSAK az én véleményem ....) -
Kris87
aktív tag
válasz Teréz Atya #52151 üzenetére
Nekem van egy 450-es gépem, elbír az egy kilót is önmagán kívül, de így megterhelve 15 percet nem bír, max 5-t.
-
-
molnigee
aktív tag
válasz Teréz Atya #52150 üzenetére
Mavic és spark között van a gép, én inkább spark pronak mondanám, ahoz jobban hasonlít.
Tehát spark + 4k cam, 100mbit,3 tengelyes gimball, 21 perc, rakat szenzor, akadály kikerules stb stb, szoftveres is toppon van, ja foldable karok.
Kb mintha a spark előnyeit otvozned a mavic előnyeivel.--> http://dronearena.hu/ <--
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Bagira01 #52101 üzenetére
Most 440 dolcsi Gearbest-ről. Asszem okospostával nem voltak gondok vámügyileg.
Pon 18-án járt le a kupon 400 dolcsira, ha érdekel, írj rám csütörtökön privátban és ránézek, jött-e új.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Saccco
nagyúr
Úgy általában nem építenék kefés gépet. Csak Whoop-ot.
Nem kell azon rettegni, hogy megáll a motor... egyrészt úgyis megáll, másrészt nem azonnal, hanem elkezd gyengülni.Egyelőre tanulom az FPV repülés mikéntjét. Már sikerül úgy bejárni a lakást a kicsi géppel, hogy nem ütközik sehol és simán megy 1,5 percet.
(150-es akkuval összesen 3 percet, 260-assal 5+-t)Másrészt senki ne mondja, hogy pl. egy Beta85 vagy Inductrix Pro nem combos.
-
Misi1979
őstag
Megcsaltam a bebop2-met és beléptem a DJI-klubba egy Mavic Pro Platinum (fly more combo)-val.
Eddig két akkut merítettem le.. egy szóval összefoglalva, kb mindent: HÚÚÚÚ....
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
twine
veterán
válasz AMDaZERG_1 #52142 üzenetére
Köszönöm...meggondolandó....
De visszatérnék a tegnapi beszélgetésünkhöz..."Nálatok"..."darab fetisizmus" van....
Úgy tűnik nálam a technikával hódit a hobby....
Némi túlzással, amíg a pénztárca engedi...:Legyen egyetlen db....de az, ha úgy akarom rajzoljon csillám pónit az égre!
Tudja a teknőc módot, meg a csillám pónit is....nem hasznos? tök mindegy...tudja!Vicc-vicc-vicc....
Látod én is "beteg" vagyok, csak másképp... tegnap még vártam, hogy 22 legyen a taranis 27 helyett,,ma kiderült raknak egy kis pénzt a zsebembe...Már semmi sem drága MOndtam...ismerem magam -
Peaceliker
addikt
válasz molnigee #52140 üzenetére
2 dolog lehet az oka vagy tán 3 :
-Sok pénz, nem sokan engedhetik meg maguknak
-engem (és még biztos pár koma így van ezzel) kicsi sem érdekelnek a kamera platformok, akkor tényleg jobban izgat egy whoop
-tél van, ilyenkor bent repülnek legtöbben, oda meg nem kell akkora gépKulbi
Nemtom Csaba honnan vette az ötleteket, nekem tetszik így mire összeállt
Mondjuk sztem "nehéz", ez a nehezebb gépem lesz végül, mert bobcat váz (szintén Csabától) 57g körüli"Oh my Goa'uld!"
-
twine
veterán
Igen-igen....
"Fel vagyok háborodva"....azért ez odab@sz rendesen a piacnak azt hiszem...
cca. 210-240Huf magasságában 3 irányú gimball, 4K30frame 100Mbit/sec....
Tovább nem is kell olvasnom....leszarom mennyi a hatótáv és a többi....
Ütős a cucc -
AMDaZERG_1
senior tag
".veszek hozzá két M7 Hall sensor gimball-t, 'oszt jóidő... ú
Cca. 40-ben megáll, és akkor ahogy olvasgatom egész vállalható táv lesz belőle...M9-en gondolkodtam,,,de az a faragás, már nagyon czigány meló, amit láttam, hogy hogyan lehet bele operálni egy X7-be...azt már nem vállalom...
Utána olvastam ennek a cuccnak....kell!"
Júniusban vettem a Taranis Q7-et és azóta is a gyári szenzor van benne. Már közel 30 óra szimulátor is benne van mégsem ingázik az érték. BF-ben néztem és "1" értéket ugrál időnként az egyik, míg a másik semennyit sem. Persze nem jelenti azt, hogy így is marad, de (kopp,kopp,kopp) nekem tökéletes.
A szénkefés meg csak arra jó, hogy izguljon az ember mikor hasal meg a motor
Bár a SYMA X8HW -ban direkt égettem el egy motort, de tönkre nem ment egy sem az miatt, mert elfáradt.
A direkt elégetés meg a csipogót váltotta ki, mert, ha nem sírt volna a motor nem találom meg a drónt sem.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Kulbi
aktív tag
válasz Peaceliker #52138 üzenetére
Nekem a Realacc Furius ugrott be a karok rögzítése miatt. Ez a Fenrir mekkora? Jó könnyű
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
twine
veterán
Valahogy azt hiszem más ütemben mennek a dolgaim, mint ahogy a topic "dobog"...
[link]
Aztán jött hogy a Racerstar nem az igazi,,,meg "minek a lila,,az lekopik", bár említettem hogy a fordulatszám miatt érdekelt volna...mer' kecire pörögnek ezek a szunyogok a youtubon
Na mindegy...hallgattam a topicra....építgetem a brushlesst, "mer' a kefésbe már f@szság pénzt rakni",,,hát hiszen olyan f@sza micro brushless motorokat kapni....MIről szól két hete a topic?1s-2s brushed
MIndegy....megjött a R-XSR is...banggoodal levelezem az infinity-k sorsát....
Lassan állíthatok ki egy számlát némi melóról....be is rendelem a Taranist....veszek hozzá két M7 Hall sensor gimball-t, 'oszt jóidő... ú
Cca. 40-ben megáll, és akkor ahogy olvasgatom egész vállalható táv lesz belőle...M9-en gondolkodtam,,,de az a faragás, már nagyon czigány meló, amit láttam, hogy hogyan lehet bele operálni egy X7-be...azt már nem vállalom...
Utána olvastam ennek a cuccnak....kell!HOgy "még finomabban" tudjam beleverni a földbe a Diatone-t
[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én is jumperrel oldottam meg a cellaszámozást bár némileg eltér a kivitelezés. Én egyszerűen csak a csatlakozóba dugom be az üresen maradt helyekre a jumereket. Ennél a módszernél lehetnek eltérő töltöttségű cellák (akkuk) is bedugdosva, mert úgyis balanszol.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
cd334
tag
válasz AMDaZERG_1 #52130 üzenetére
Vicces, án is ma eszkábáltam össze a tiny whoop töltőmet. Ez is max. 6 akksit tud egyszerre tölteni és kétfajta akksi csatlakozót tettem rá.
(A telefonról automatikusan fejjel lefele töltötte fel a képet, bocs)
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz SpydeR3412 #52127 üzenetére
Az mitől van hogy húz jobbra?
Csak gázt adok és nem fel hanem jobbra fel megy..
-
AMDaZERG_1
senior tag
Igen, de olcsóbb egy kisebb motorcsónak
Minap volt itt linkelve, vagy a Facebook egyik csoportjában egy ilyen szerkezetről készített videó. GPS kioldja a horgászzsinórt, viszonylag nagy terhet vitt. Amit láttam ilyen célra az elég húzós árral bír.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Kulbi
aktív tag
válasz Peaceliker #52112 üzenetére
Ez melyik váz a képen, olyan ismerős?
-
PoNR
csendes tag
Sziasztok,
Teljesen amatőr vagyok drón témakörben, de mint aktív horgász felmerült bennem egy felhasználási módja és érdekelne hogy ez megvalósítható-e.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy létezik e olyan drón, ami:
- képes kb 400g súlyt szállítani
- hatótávja legalább 150m
- lehet rá rakni olyan szerkezetet/csipeszt, ami távirányítással nyílik
- ha fenti szerkezet nincs rajt, akkor kamerát is rakható rá
- beállított GPS koordinátához repül
- repülési idő min. 15 perc (akár aksi cserével)
- ár olyan 80eFt max (olcsóbb lehet )
És ha még vízállóvá/el nem süllyedőve is lehetne tenni az lenne az igazi.
Előre is köszönöm a segítséget. -
molnigee
aktív tag
Mavic Air, instant get, ki nézte?
800$, fly more 999$nagyon zsivány, nyárra tuti veszek egyet...
--> http://dronearena.hu/ <--
-
choco01
addikt
15 nap alatt befutott a E011.
Elsőre király, egy-két percet próbálgattam, de fura az irányítás nem tudom sosem melyik az eleje..
Még nézegetem a használatit.
Van ehhez magyar használati valahol?
-
Peaceliker
addikt
válasz kriszbon #52121 üzenetére
Lehet ez is elbírná csak értelme nem lenne bár ez nagy kv mondhatni.
Megjött ma rcx se2205 v3 is... Ez sajna nehezebb mint reméltem. 28.8 anya csavarral hosszú kábellel. Mondjuk emax rs2205 meg rövid vezetékkel 31 fölötti szal ez úgy 5el könnyebb, de reméltem ennél többel"Oh my Goa'uld!"
-
kriszbon
őstag
válasz Peaceliker #52120 üzenetére
Szinte tudtam, mert a kereső más hasonló motort nem dobott ki.
Sok nekem drága, főleg hogy nálam a súly azért nem annyira számít, nekem más a mániám.
Kicsi moci kicsi moci, a Walkera motorja is kicsinek néz ki, még is vagy 700g körüli gépet cipelnek, ráadásul hivatalosan nem is 4S.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz vandor01 #52117 üzenetére
Na látod az lehet, de azért nem is egy kategóriába tartoznak a gépek.
Ez amúgy valóban jónak mondható, mert eddig nekem csak a Walkeran vannak ilyen könnyű motorok, a következő típus már 25g-os.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
helltp
aktív tag
válasz SpydeR3412 #52107 üzenetére
Ha nem töltöd mindig max feszültségre, és nem meríted mindig csutkára le, az növeli a cella élettartamát.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
vandor01
őstag
válasz kriszbon #52116 üzenetére
nagyon jo?? van akinek a 4motor sulyabol van egy egesz gepparkja!
-
kriszbon
őstag
válasz Peaceliker #52112 üzenetére
Ezmiez és legfőképpen mennyibe került, mert így súlyra nagyon jó?
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Geller72 #52109 üzenetére
Az e011 motorjai erősebbek, mint a sima 716-osok. Lemérni nem tudom, mennyit pörög, de látom.
Félre értettél, mert whoop vázról beszéltem, nem simáról. Abból van millió+1.
+ Saccco:
Ajánlom figyelmetekbe, pl. a qx70-es vázat.De ha valaki mégis olyan rábeszélős kedvében van, akkor a 8520as motort meg lehet győzni, hogy beüljön a 820as helyére.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Geller72 #52108 üzenetére
Azok csak 10.000kv-s motorok lehetnek. Nagyobb prop mellett lehetnek jók. Az E011 kapott egy erősebb motort 14.500kv körül.
Itt van egy tuning:
CL-0716-17 coreless motor (speed: insane)
Micro Motor WarehouseÉs a linken belül ott a videó: 7mm Whoop - punching above his weight class!
Létezik nagyon böszme 8520-as motor, de darabonként 2g(!) többlet.
CL-0820-18 "Dark Edition" coreless motor (speed: insane)
Micro Motor Warehouse------------
Az F36-on levágtam a propellert, szebben repül úgy.
------------
(#52107) SpydeR3412:
Az Inductrix Pro olyan és a Beta85 is. Ezek viszont 48mm-es propellerekkel mennek.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz SpydeR3412 #52107 üzenetére
Jah, pl a qx9x-nek is van müa váza, ami asszem valami 2.9g. de abba másik board kell, nem ilyen. Másik propok..etc. Akkor már vesz az ember egy QX95S-et, aztán ennyi. De ennek más a varázsa. .
-
Geller72
veterán
válasz Saccco #52103 üzenetére
Na most ez a reklámban írt 60k rpm az e011-re ugye nettó baromság,. Amit találtam ilyen motort, a GB-n 40k rpm elvileg. A racestar 8520-ak és a jobb fajták is megpörgik az 53.5k rpm-et. És még ott van +-12%. Szal sztem jobbak a 8520 mocik, de ettől függetlenül igazad van. A súly miatt hiába pörögnének egyformán, ha a propok adottak. Azt kellene megnézni, hogy valóban ki tudnak e pörögni a mocik, vagy csak a felét tudják a defaultnak. De valami lehet azért, ha vágott propokkal mennek többen is. Azaz a 4-ből kettőt levágnak, mégsem esik le. .
-
helltp
aktív tag
válasz SpydeR3412 #52104 üzenetére
Igazából nekem pont elég a 4,1V is, kíméli az akkut, viszont a menetidő ígyis jó.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Saccco
nagyúr
válasz SpydeR3412 #52104 üzenetére
Sejtettem, hogy az kell bele.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Saccco #52093 üzenetére
Ha van lehetőséged, próbáld ki a 150\45-el, az a legjobb bele (nekem és eddig, de úton már hv-k is). Már ha nem akarsz 6 percet repülni vele... De megéri pihentetni a gépet, legalább egy aksi cseréig biztosan (de ezt tudod is ).
Aztán gyia, gyia! Hajtsad a lovakat!
(#52099) defy456 :
E010/h36 = 615-ös moci
E011/h67 = 716-os moci(#52098) helltp:
A zöld töltő ilyen..... Ha "feltöltött" az aksi, húzd ki az usb-t és dugd vissza, akkor lesz 4.2v is.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Geller72 #52102 üzenetére
Nincs értelme beletenni. Kicsi a fordulatuk a kisebbekhez képest és a kis méretű propeller a megnövekedett súllyal nem jó párosítás. Fel sem bírna szállni.
(#52099) defy456:
Nehéz neki.------
Akku téma:
Nem véletlen, hogy a kemény apró gépeket 200-250-es HV akkukkal küldik.[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Próba jelleggel vennék egy Mi 4k drónt, ez még így hobby kipróbálásra beleférhet, ha nem jön be. Az lenne a kérdés, hogy hol érdemes venni? Ebay-en olaszoktól találtam 500 euroért, van ennél jobb ajánlat? Kínából nem szeretném az egyéb költségek miatt, meg talán ebay-en van valamennyi garancia.Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest