Hirdetés
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz -Ronnie- #51996 üzenetére
Minden nap megnézem, hogy akciós-e... Ma még nem néztem, erre az.
Nekem nem volt még szemüvegem, de nagyon tetszik. Az FPV úgy általában is, illetve ez a szemüveg is.
Összehasonlítási alapom nincs.(#51999) twine:
2-3db[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
twine
veterán
válasz vandor01 #51986 üzenetére
" nehogy a vegen rendelj tartalek GTR90-et?"
Nem-nem....(segget csinálva a számból, hogy valszeg nem akarok a jövőben másik géposztályt)egy Diatone GT200S-en gondolkodom a jövőben....
Innen is jött a kérdés gondolata...hogy nézegetem a profik videóit, és látom, hogy a nagyok is több gépet tartanak, különböző célokra(...de ott is max.2-3db-ról van szó, és meg is van az ok, melyiket mire használják)
Nem is kimondottan az építünk, vagy kész terméket vásárlunk volt a kérdőjel,,,hanem hogy ha építünk, akkor miért nem olyat ami......hát hogy is mondjam....technikailag időtállóbb....
Szóval pont ezért kérdeztem, mert látom magamon, hogy még nincs is levegőben a kicsi, de kiderült, később mégis jó lenne egy olyan, ami elbír egy gopro-t!
De ha olyat veszek, valszeg a pénzügyeimnek megfelelő maximumot választom...hogy később ne kelljen vele g*cizni...
Persze, nyílván nem "örök élet plusz egy napra vásárol az ember, hiszen avul, törik...etc....) de most kimondottan a tudás amiről beszélek....pld a motorok....olvasom, hogy "ennyit" tud emelni, meg "annyit"....
én ugy gondolkodom, hogy akkor azt választom, ami "annyit" tud , és akkor egy ideig le van tudva a gond....Hát innen indultak a gondolatok, és kérdések....
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz -Ronnie- #51996 üzenetére
Nekem kényelmesebb az ev800, de amúgy jobb is úgy ítélem meg. Vevő is érezhetően messzebbre lát, de nem vészes ám másiknak sem.
Jah ev800, volt múltkor róla szó, kikapcsolás. Valóban hangya foci megy de nem kapcsol ki kijelő, amíg gombot el nem engedem, ha 20mp ig tartom sem... Szal ez az egy "baja" van amit találtam, vagyis ezt nem szeretem benne, amúgy jóféle
"Oh my Goa'uld!"
-
varadigabor
senior tag
Nekem úgy-e van:
Martian III 5 coll - freestyle gépem , ez az alap
Martian III 6 coll - freestyle gép , ez ha másikat szét csapom jó tartaléknak, és ki akartma probálni a 6 collt
Jjpro 175- ez olcsó volt, majd átalakítom 5"-ra mert így elég fostos
Leader 120- ez most nem olyan jó, de ez a kertbe kell.
Skyshadow s800 csupaszárny ez azért kell hogy (egyszer majd ) longerangezzek vele,és akartam egy RTF-s gépet.-Tervezés alatt van a Saját vázas vertical gépem, ez versenyre kell.
Későbbre szeretnék még:
Hexa racer-t, ez azért mert vicces és fele cucc meg van hozzá.
Szeretnék még egy olyan gépet amin iszonyat erős motorok vannak de cserébe nem olyan nehéz.
Talán még egy long range 7-8" gépet is egyszer.Én azért csinálom ,mert szeretek építeni, az alap gépemben is már szerintem nincs is olyan alkatrész ami eredetileg meg építettem. Építeni meg akkor szoktam ha nem tudok ki menni repülni.
Nekem ebből látszik hogy mindegyikre feltétlenül szükségem van
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
-Ronnie-
csendes tag
sziasztok. Totál kezdő vok, még a szimulátorral vesződöm, kérlek segítsetek. Többen írtátok, h rendeltetek Visionplus szemüveget. Esetleg van vkinek tapasztalata már róla? Összevetve EV800-al mennyivel lehet gyengébb a vevője? Most megint akciós, igaz nem annyira, mint a múltkor, de 30EUR-ért még így sem tűnik rossznak. Vagy megéri még rááldozni 5e-t és venni EV800-at inkább? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz AMDaZERG_1 #51992 üzenetére
E011/H67 szebben repül a kicsi akkuval, mint a saját 260mAh-sal.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
vandor01
őstag
aztan az is benne van a pakliban hogy az ember kicsit kapzsi meg a birtoklasi vagy mikor kis pocsok voltunk akkor elvettuk a masik lendkerekes autojat vagy epitokockajat pedig lehet volt belolle boven... felnotkent inkabb megvesszuk kattingattunk rendeljuk kinabol... van aki meg szeret szopni nem jo a gyari kesz mast akar inkabb epitget todoz fodoz de a lenyeg a tulajnak tessek az eredmeny...
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
fape
senior tag
Valaki szeret építeni, plusz nem utolsó sorban a birtoklás vágya. Olcsóból többet lehet
szerk: Ja persze és sose lehet tudni mi megy tönkre és várni kéne rá heteket. A drágából annyira nem vicces kettőt venni csak h legyen tartalék is.
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
AMDaZERG_1
senior tag
Nekem "csak" négy gépem van, vagyis összerakva jelenleg egy x220s
Két picit építek (95 - 130mm), hogy azon sajátítsam el az acro különféle elemeit, amit szimulátorban begyakorlok.
Aztán, ha már jól megy kicsivel naggyal is megejtem, így kisebb az esély, hogy rommá zúzom. A nagyból meg véletlen lett kettő, mivel annyi tartalék alkatrészt halmoztam fel, hogy egy plusz gépet kiad.
Így van kicsiből, és nagyból tartalék, és gond esetén nem kell megvárnom míg Kínából csigaháton megérkeznek az alkatrészek, feltéve, hogy van épp raktáron, késve küldik, elveszik...
Viszont tényleg vannak felhalmozók, de, mint korábban írták valós az az érv, hogy szeretnek barkácsolni, ahogy teszem én is.
Ja, meg van az F36, amit megvásárláskor néhányszor használtam, de azóta is a táskájában van. Viszont arra is sikerült plusz pénzt kiadnom (akkukra), de valószínűleg bagóért eladom, mert nem látom nagy értelmét.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Jackal2 #51960 üzenetére
Most már értem, de nem kell rá ekkora...
Betekertem széles celluxal, így már bírja a búvárkodást. -
vandor01
őstag
miert miert hat a jatek orome...
a gyerekek is eljatszanak a tobb ezer forintos legoval is de akar egy darab ronggyal is vagy focilabdaval... a lenyeg a jatek oromeszerintem mindenki szereti a finom es szepen talalt steaket..... de meg sem azt esszuk napont 3X valamikor jol esik a parizsis zsomle hiaba van tobb milla a szamlan nem kell steak non-stop.... ez a kopterezes a pillanatnyi elvezetrol szol az adott pillanatban a BUGS nyujtja azt akkor azzal hasit az ember
2nap mulva meg johet a kovetkezo ha phantom van akkor az.... na most kis szar gepeket mondjuk 100ejro/db ertekben vagy kevesebbert 50euro/db? miert ne tartson az ember a falan akar tobbet is a megfelelo alkatresz hatterrel... en emlekszem mikor kezdtem rendeltem 2db H8 minit... 2 het alatt ket kulon cimbi elreptette a picsaba... azt varhattam 1honap+ mire jott vmi repuloszerkezet... akkor inkabb logjon a falon ilyen olyan amolyan mert ha csak 1 van akkor gyorsan hoppon/koppon talalja magat a "Phantom Pilot" nehogy a vegen rendelj tartalek GTR90-et?[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Geller72
veterán
Igen. Itt. Meg még másik kb 6 drónnal. Meg nemrég vittek el kettőt. A kefés Q105BAT-hoz most jönn meg a váz, át is építettem már. A bugs6 most 58 euróért jött. Mondom 58. Van hozzá FPV kamera. És úgy tudom neki baszatni, hogy még. És ha odaverem és kettétörik, akkor nem a 400k-s P4 törik ketté, hanem egy 58 eurós szar, amihez 3 forintért megint veszek egy vázat és másnap megint nyélen mehetek vele. Azért van több gépem, mert mindegyik máshogy repül, másra/másképp használom. Van 9 biciklim. Egyet betonra építettem, egy könnyűt, de van egy gyári Bianchim is.Speed, Van kemény terepre egy épített MTB-m, egy vegyesre..etc.
Azért, mert tetszik, mindegyik más. Ahogy a drónok is.Sőt, bammeg . Kettő is van ebből is. Megy rá a kamera. .:
Amúgy megértem, ha kétségbe vonják a szavaim, de az nem ok, ha nem a szemembe mondják, hanem hátulról, megcsavarva. . Ha nem hiszel valamit, írd meg privátba, vagy ide, nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Mert vannak akik modellezők ne értsd félre, nem nézem le azt aki csak repülni akar, de ők nem a kimondott modellezők. Modellező ha kész gépet is vesz, már bontja is el és nézi hogy szabhatja személyre, javíthat rajta stb. De inkább szeretek darabokban venni dolgokat és összerakni, mert szeretek építeni. Nekem asszem 8 gép a végső terv. Amúgy még megindokolni is meg tudom mind
2s 2col bentre
2s 2col kertbe
3s 3col kis range de kértnél nagyobb helyre
4s 4col mert nemtom, bejon hogy erős és szinte 0 drift
5 col könnyű gép (csak mert érdekel milyen lehet auw 350g alatt akkuval 5 colon)
5 col nyújtott x mert kell egy backup gépet kivinni
6 col mert jól néz ki xDÉs valszeg veszek majd egy diatone plus gépet mert bazi jól néz ki meg mert + is
Amúgy egyik sem alja 3ft os cuccokbol van össze rakva, persze semmi hypetrain nincs benne, mert olyanra nem költök ami nem ad az életemhez pluszt de drága amúgy műszaki bajom nem nagyon szokott lenni, bontás sem azért szokott lenni, hanem mert átépíteni van kedvemIgazából ezek árát nem tudnám milyen drónba rakni, mert olyan drága egybe gép csak kamera platform van, az meg nem érdekel
"Oh my Goa'uld!"
-
twine
veterán
válasz Geller72 #51981 üzenetére
A kérdés még mindig adott: 'oszt bit "bohóckodsz" a BUGSokkal?
Nem fototárat kértem hanem hogy megértsem, miért jó a "használtautóról" az összes zsigulit megvenni, amikor nap mint nap masszíroztathatod a segged a "C" osztályban is....
És itt most nem DJI-t fényezem,,ne értüsk félre,,,RAcerben is vannak örületes gépek...
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #51978 üzenetére
Ha kábel nélkül ~30g, akkor az azért a ~2300g-s emelésért elnézhető.
-
twine
veterán
válasz varadigabor #51968 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan akkor itt fel is tenném a kérdést, ami régóta motoszkál bennem...
Általánosítani fogok a topical kapcsolatban, de persze ez a valóságban nyílván másképp van, hiszen mindenki más, és másért drónozik...
SZóval a kérdés... miért épít itt mindenki "életre halálra" állandóan gépeket alkatrészekből, és van tele a fala tengernyi kopterral?
A három(?) bloggírónkat megértem,,,az egy külön műfaj,,,megrendeljük, leteszteljük, megírjuk a véleményünket, aztán piac, vagy kuka, vagy ajándék tök mindegy....De látok egy csomó embert, aki építkezik csinálja...2.-3.-4.-5. gépet....
MIért nem vesz, vagy épít mindenki egy, vagy ha úgy kívánja úri kedve két géposztályba való gépet, de olyat ami tényleg "baszatós", aztán repül vele....
MIndig azt látom, hogy "most rendelek "1 dolláros" esc-et, mer'az akciós, de egyből 20-at rendelek mert amugy szar, vagy kétséges" most rendelek motort, hogy legyen 30db otthon (nyilván költői túlzásokkal élek)
Emberre bontva nem tudnék senki kiemelni, és természetesen nem is akarok, ennyire azért nem figyelek oda...
De szerintem itt vannak jópáran, akik annyi pénzt raknak a szír szarok vásárlásába, hogy helyette, bármelyik csúcs configot meg tudná venni...(mert ha arról lenne szó hogy low coast büdzsé áll renelkezésre, azt természetesen érti az ember, hiszen van ez a takaró meg nyújtozkodás dolog,,,de mint említettem talán hatványokkal nagyobb összegek szaladgálnak sok embernél)
Látok olyat akinek állítólag ott a phantom, oszt bohóckodik a BUGs-sokkal,meg az egyéb kínai kamerákkal,,mijaf@szomnak?És még mielőtt félre érti valaki: tényleg nem kötekedés, vagy "megmondás" részemről....
hanem valódi kérdés, mintha két pofa sör között egy jót beszélgetnénk...Mert valóban nem értem...Egyébként erről a Vendettáról mi a véleménye a T. hozzáértőknek?
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #51974 üzenetére
..20 centi szilikonbevonatos kábelezéssel..khm.."Weight: 40g (includes 200mm silicone wire)"
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Mer' szép meg jók a képek
Papir forma jó erőben is van, de kéne róla "valós" teszt. Amúgy ha tényleg 40g ahogy gyártó állítja akkor az viszont gyalázat"Oh my Goa'uld!"
-
Saccco
nagyúr
-
rokarudi
aktív tag
Ezt az IRangeX multiprotokollos dolgot hozzá lehet valahogy szerkeszteni egy Flysky I6S távirányítóhoz? A Banggood-on azt írják, hogy csak az I6-hoz, meg az I6X-hez lehet hozzákötni. Próbálta már valaki esetleg az I6S-el?
-
Geller72
veterán
Hűbammeg. És még készlethiány is van belőle.
-
varadigabor
senior tag
Miért érzek én késztetést hogy meg kell rendelnem ezt a Mark1 toltartós motort [ Mikor még 3-ik gépemet alkatrész rendelésénél járok, de már az 5-iket tervezzem
(#51960) Jackal2 Én is erre gondoltam nem lesz poros .Quadkopterre elég egy nejlon zacskó is
[ Szerkesztve ]
-
fape
senior tag
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #51964 üzenetére
Én ezt máshogy szoktam megközelíteni mint, hogy mindent bele pakoljak ami belefér a cuccokba. van hiba? Minden működik? Hiányzik valami? Ha nem akkor nem kell bele semmi.
Amúgy ez crossfire höz van"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
Ez mire jó?
Lefordítottam google-val, de sokra nem mentem Azok, hogy Taranis Q7-be beleforrasztom, és javít a telemetrián, LUA parancsfájl dologban, de ennyi infóval nem lettem okosabb. Azért kérdem, mert telemetriát és LUA-t is használok.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
-
-
varadigabor
senior tag
válasz SpydeR3412 #51958 üzenetére
Nem tudom ,de mintha kiskoromban használtam volna olyat
-
Allien
veterán
-
Geller72
veterán
Az 1s-es töltőkről még annyit, hogy nekem a Warriornál jobban tetszik ez. Igaz, nem annyiba kerül, de jobb és néz is ki vhogy.
-
vandor01
őstag
válasz Geller72 #51945 üzenetére
de ennyi zseert mar aksi is van [link]
-
Allien
veterán
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #51944 üzenetére
-
Allien
veterán
válasz KaiotEch #51940 üzenetére
Nézd meg a rívjút! Qrva jó a körítés! Minden nap kibontod, és imádkozol hozzá, miközben lejátssza valamelyik SW zenét! Ezen kívül. Amazon linket nézd meg, lefele Related Video Shorts! No, Az aztán qrva nagy, hogy multiplayerben lehet egymást kergetni! Asszem, ez a jövő! Ok, nem olcsó, de basszus, mégis csak SW! Zárt térben lehet egymást levadászni.
Indíthatjuk is a PH/SG SW Firts attack-ot.
Nézd meg ezt.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Geller72
veterán
-
Allien
veterán
Vigyázat, PÉNZ költési veszély!!!
.
.
.
Mondom, sok-sok pénz forog kockán!
.
.
.
Star Wars cucc? Készre szerelt!
.
.
.
Csak saját felelősségedre olvasd/nézd tovább!
.
.
.
[link]
[link]Szóltam előre!
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
vandor01
őstag
válasz Geller72 #51934 üzenetére
naponta logot váltasz? mi ez? elszakadt kondom felcsuszva a tövére?
swed postval eddig ezert mindig megjött lehet beszigoritottak ebben az evben?
a vegen marad a HK eu raktar! onnet legalább tuti megjon de ara vanCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
kriszbon
őstag
válasz Teréz Atya #51920 üzenetére
Jó hogy itt vagy ismét.
Amúgy nagyon szép is jó is ez az egybe dolog(meg elég drága is), de nekem nagyon hiányoznak a csatlakozók róla.
Az ár mondjuk még nem is annyira gáz ha összeadogatja az ember a különálló elemek árát, de az egyedüli 5V-os BEC is kevésnek tűnik.
És most nem arra gondolok hogy beforraszthatok tüskesort a nagy böszme Dupont csatlakozóknak, mert azok egy katasztrófák amekkora helyet foglalnak.
Persze lehet csak egyedül vagyok ezzel a meglátásommal, hiányérzettel hogy sok más dolgot is rákötözök néha.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Geller72
veterán
Annyira ramaty a helyzet akku kiszállítás ügyben, hogy amit most akartam szemüveget venni, arra azt írták, hogy ha nem az USA-ba rendelem, akkor konkrétan semelyik szemüveghez nem adnak akkut és az ár akkor is annyi lesz, mintha kapnék. Azaz annyit tudnak segíteni, hogy adnak hozzá egy 18650-es akku dobozt, amibe ha ÉN rakok elemet, akkor tudom is használni. De agyári akkukat pl a FS-hoz gyakorlatilag el lehet felejteni. .
A visszafordított Infinity akkuimat full visszaküldték Kínába. Onnan már elindítottak egy másik pakkot, meglátjuk, azzal mi a helyzet. Úton van több akkum is, kénytelen vagyok totál egyesével rendelni, mert talán így átcsúsznak. A kritikus része a dolognak az air mail. A sima registered jobban. A priority-k eddig jöttek szépen, tréfa nélkül.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Teréz Atya #51932 üzenetére
Na, már értem!
Próbáltam is CLI-ben be kapcsolni CLI-re, de a parancs valahogy nem akart működni.
Elég esélyes, hogy egy MATEK vezérlőt veszek, ha már lehet kapni is.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #51931 üzenetére
Nem, itt az a baj, hogy az Omnibuson az TX3/RX3 és i2C fizikailag ugyan az a port. Csak az a baj, hogy egy port vagy i2C vagy serial lehet, a kettő egyszerre soha. Ha viszont i2C-re van állítva, akkor már lehet rajta több dolog is. Ekkor viszont serial eszköz nem lehet rajta.
Az F405 CTR-en viszont fizikailag külön van véve az i2C port a serial portoktól.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz kriszbon #51929 üzenetére
Akkor megvárom mire jutsz vele. Nekem az a gond, hogy más a baj, nem az, hogy hogy csatlakoztassam.
Az F4 V3SD vezérlőmre kéne kötnöm I2C portra a telemetriát és az iránytűt, de a kettő nem ment egyszerre. Én legalábbis erre emlékszem. Teréz Atya azt mondja elvileg működhetne, vagy működnie kellene, ha nem ugyan az az azonosítója. Nekem lehet mégis azonos? De még majd kipróbálom iNAV alatt. Amúgy is van már újabb verzió azóta.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
david335
tag
válasz AMDaZERG_1 #51921 üzenetére
Ez látod jogos
-
kriszbon
őstag
válasz AMDaZERG_1 #51921 üzenetére
Esetleg [ilyen] nem lenne jó?
Én rendeltem már hogy ki tudjam próbálni, csak még várni kell rá.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én mondjuk amint hozzájutottam az XT60 csatlakozóhoz azonnal cseréltem az akkukon is, és a gépen is. Persze vettem hozzá normális töltőt is, mert az elengedhetetlen. 4 órás töltés egy akkura a gyárival elég vidám
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Peaceliker
addikt
válasz NightLord #51916 üzenetére
kíváncsi leszek mit muzsikál majd
(#51919) Geller_1972
mindig bukfencezve szállok le szal ez az anenna már legalább 38 ilyet kibírt, de volt hogy 2-3 at is fordult p200on volt, az meg ugyan ez a felépítmény
(#51922) makszi
lehet pill ragacs bent tartja, de hogy akkor már nem vezeti majd az áramot az fix
amúgy képen látszik, hogy rossz volt a forrasztás gyárilag, kábelre nem lett cin rámelegítve rendesen."Oh my Goa'uld!"
-
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Történt egy kis baleset a SYMA X8C drónommal az előbb:
Kérdésem, hogy mi ezzel a teendő? Simán meg kell forrasztani?
Biztos banális a kérdés, de nem vagyok egy nagy forrasztó zseni, nincs is ilyenem itthon, de ismerős azért lenne aki forrasztott már...
Esetleg más megoldás nem jöhet szóba? Pillanatragasztó, vagy szigetelő szalag? -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz david335 #51918 üzenetére
Ok, de én azért mégis inkább rögzítem. Gondolom olyat nem ráztál neki, mintha 90-100 környékén fának küldöd a gépet Jobb, ha rajta marad és csipog, hogy rálelj. Persze "mindenki másképp csinálja"
(#51920) Teréz Atya
Köszi, hogy felhívtad a figyelmet!
Ami még jó lenne, ha több I2C lenne rajta. Nekem speciel 2db kéne[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Teréz Atya
senior tag
Na, az utóbbi időben nem nagyon volt időm írni, de csak nem bírtam ki. Az elmúlt hetekben feldobáltam a FB falamra pár mini leírást az iNAV-ra használható FC-kről.
A lényeg, hogy a Betaflight buzulás után a gyártók belátták, hogy magukat lövik tökön, ha nem figyelnek az iNAV-os relatíve kicsi, de egyre növekvő tömegre. Visszajött az i2C port, sok helyen a barométer. Az Airbot az Omnibus Corner-el már megint egy jó nagy katyvaszt adott ki.
Szerintem most egyértelműen a legnagyobb sláger a Matek F405-CTR. Kb. a KGB Project V2.1-ben ő fog dobogni, de lehetetlen beszerezni. Hogy miért ennyire jó, olvassátok el a FB falamon, fogja a szom mégegyszer leírni.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Geller72
veterán
válasz Peaceliker #51905 üzenetére
Ez nagyon magas. Ezt ha odacsapod hanyatt, visz mindent. . Antenna meg pláne necces.
-
david335
tag
válasz AMDaZERG_1 #51906 üzenetére
Megráztam, mint Jézus a Vargát, de meg se nyikkant
-
david335
tag
válasz SpydeR3412 #51896 üzenetére
Motor védő még elfért volna rá
-
NightLord
tag
válasz Peaceliker #51913 üzenetére
310g lesz 1050es akksival, vagy 550essel 260g. De mivel az utóbbival eselyes h nem megy 2p nél tobbet, valszeg marad az 1050mah.
Lehet kene beujitani 850eseket, azzal 290g auw jonne ki. -
SpydeR3412
aktív tag
Én most ezt tesztelgetem.
2s-es kis vadállat. -
vandor01
őstag
válasz lkristóf #51903 üzenetére
akkor 99% az a probléma én is kuzdottem vele 1-2 percig jo volt aztan hol sotet hol visszajott vagy csak sotet... 5V eleg neki de valszeg a teljesitmeny keves foleg nalam meg ratja volt a VTX is...
igaz nalam a kisebb verzio van a sparrow tied meg nagyobb és lehet még tobb power kell neki!?
camera sparrow : Working current: 60mA at 12V; 120mA at 5V
VTX
Input power: 6 - 17V ( 2 - 4S LiPo )
Current consumption: 250 - 550mA at 6V DC IN; 100 - 250mA at 17V DC INna nalam ez volt a probléma 6V
-
NightLord
tag
válasz Peaceliker #51909 üzenetére
Hmm minden relatív, 1306-3100kv motorok emelnek 4s-en 290g-ot 3045x3-al, 4"-os proppal ezek a motorok a 350-et el kellene érjék. Az már nem olyan gyengusz ehhez a súlyhoz!
Szerk: most nézem, statikus tesztek szerint 500g-ot is eléri 4"-os proppal, az már elég imba.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz NightLord #51907 üzenetére
Mennyi lesz a súlya a. Végére? 250g ban ha nem áll meg akkuval sztem gynegusz lesz, ezek a mocik nem emelnek vmi sokat
(#51908) syler123
Egy nagyon pici lóg vele a felső vázból, mondjuk még lehetne kijjebb rakni, de sztem így hagyom. 16/9 es azért lóg be, 4/3 ban nem látszódna sztem. Ez nem a gyári kamera felfogatas, de sztem stabilabb.
Pdb vel nem szokott baj lenni, 1 képet láttam ahol el tudták törni. Softmount ot is kapott fc, így sztem faja lesz. Váz nekem tetszik amúgy. 240m2m és hatul felmenne még picit nagyobb prop is
Hozzá teszem 2 ilyen vázat (1-1 pót kart adtak) vettem +1 pdb vel és postával (ez 6usd volt) 8k volt a kettő"Oh my Goa'uld!"
-
syler123
veterán
válasz Peaceliker #51905 üzenetére
Jól néz ki
Csak az a pdb Az a kamera jól bent van, nem látszik a kamera képen a felső karbonlap eleje vagy a spacerek?
-
NightLord
tag
Új build : )
Emax RS1306 3300kv motorok
HGLRC F4 V5PRO AIO PDB-FC-VTX
HS1177 kamera
FS-ia6b RX kiherélve
Randy-féle 2dolcsis ESC-ek : )
Ublox M7N GPS
+1 DC-DC buck converter, mert a BEC-et ezen is rövidre zártam...
180g így motorok, prop és antenna nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Na kész a 6 colos gépem.
Emax nighthawk x6 váz
Emax 2306 2400kv mocik
Dys xm30a (marha nagy) szabik
Omnibus f3 pro fc
P200 vtx e
Eachine c800t 16/9 kamera
Dal6040x3 propNem lett könnyű, de nem is volt cél ennél a gépnél akku még nemtom hogy lesz mert sztem 1300as akkukat beszippantja 1,5p alatt majd
"Oh my Goa'uld!"
-
david335
tag
válasz AMDaZERG_1 #51874 üzenetére
Dual lock egy csík az akksira és egy a váz aljára és atom stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest