-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz molnigee #52164 üzenetére
Ha előbb irtad volna, hogy érdekel akkor adtam volna linket. Már este/éjjel lehetett tudni, de engem totál hidegen hagy.
choco01: A karokat érdemes meghosszabbítani a távon, ahogy írták is. De komolyabbat venni, amíg azt sem tudod tovább lépsz e, vagy sem addig szerintem felesleges.
Azt érdemes elfelejteni, hogy mikor a plafonon van a kopter, akkor visszaveszed a gázt nullára. Had legyen ott, nem lesz baja. Helyette csak egy picit vegyél vissza a gázból, akkor szép lassan süllyed. Érdemes megnézni, hogy mekkora gázállásnál lebeg és attól ne vedd lejjebb ereszkedésnél.
Aztán kicsit gyakorolsz és rá fogsz érezni.
Én cx-10-el kezdtem... úgy koppant szegény mindenhol, mint a szentjános bogár. Jó, mondjuk még mindig úgy vezetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning