- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaiotEch
nagyúr
Ki linkelte anno a 2A-es FPV transmittert?
-
qqzs
őstag
-
elszabi
tag
Egyszerre rendeltem és 1,5 hét csúszással megjött a másik windsurfer is a P3-hoz. Szerintem az előző (két részes) jobb. Mint látható, ez nem igazán passzol a P3 távirányítójához, ugyanis az alsó részen akad és így felrakva az antennák kicsit lefelé néznek. Vagyis a távot nagyon felfelé kell tartani, ami viszont a telefon/tablet betekintési szögének nem jó. Meg persze kényelmetlen is. Lehet, hogy majd kivágom alul és akkor a probléma megoldva.
-
qqzs
őstag
válasz
mrrr74 #25287 üzenetére
Nem tudom lattad e regebben linkeltem a hubsanra van goprot befogado gimballos adapter
En is ugy vagyok ahogy te keresem a minimalisan elverheto penzt a maximalis eredmenyre , hogy valahol kozeppen tallalkozzanakszerintem hubsanban minden benne van, adok egy eselyt a 9ezer forintos gimbalnak meg gopronak (ez mar volt egyebkent is)
-
cris78
őstag
válasz
-=Starwing=- #25288 üzenetére
Camponában mintha láttam volna ilyeneket a játék boltban
-
-=Starwing=-
tag
Sziasztok,
JJRC H12C-t szeretnék vásárolni Budapesten, de egyszerűen nem találok. Tudtok alternatívát mondani rá,
ami hasonló méretű, és tudású?Még a Hubsan x4 H107C -t néztem, (persze ez más méret, stb.) De ez sincs...
J, és még a héten szükség lenne rá...
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Allien #25278 üzenetére
Nem szeretnék ennyit (Phantom) rákölteni, főleg, hogy nem tudom egyáltalán mennyire fogok foglalkozni vele. Hogy ez csak egy fellángolás, vagy a fotózás mellett erre is marad idő.
A tervek között az nem szerepel, hogy broadcast minőséget gyártsak, sőt még az sem, hogy bárkinek szolgáltassak, vagy eladjak videót.
Csak a fotózás miatt nagyon fontos a minőség, ebben próbálom megkeresni az arany középutat. -
elszabi
tag
válasz
Allien #25278 üzenetére
ráadásul ez már gyorsan mozgó témánál egyszerűen túl sok egy embernek. nem véletlen, hogy inspire esetében is már komolyabb célokra úgy használják, h egy pilóta és egy operatőr. és profi melóra az még nem is egy drága gép. ha jók az infóim, hazai sporttévék is használnak ilyet közvetítésekhez. és ugye ott is előfordulnak balesetek, mert ugye helyzet van, gyorsan kell csinálni és nem mindig a téma felé repül a géppel az ember. vagy éppen beüt vmi technikai probléma, sokak szerint itt pl. az akku lehetett a hideg miatt: [link]
mellesleg egy nagyobb gép nagyobb kárt is tud okozni. szóval azt csak évek tapasztalata után sztem.
-
Allien
veterán
válasz
mrrr74 #25272 üzenetére
MINDEN felrakható "DRÓNRA", csak a méret arányos.
Azaz, egy FF váz+optika, ami zoomos, ahhoz már egyszerűbb helikoptert bérelni.
És az a baj, hogy nem igazán tévedek ebben az esetben szerintem.
Főleg, ha nem termelni kell, csak úgy, me jól néz ki a kép majd.
Csinálsz, vagy csináltatsz (akár készen is kapható) egy erős drónt, ami felviszi a kamerát (dslr), és meg is tartja fixen, ugyebár. Pár milla bele megy szerintem, ha bele kalkulálod, hogy kb kettő kellene belőle majdnem (alkatrészek egyediek valszeg, akksikról nem is beszélve). Aztán rengeteget kell gyakorolni vele, hogy ha TÉNYLEGES célpontra repülsz vele, már rutin is legyen, ne ott kezdj el tökölni, hogy melyik is a gázkar.
Én kezdésnek inkább vennék egy kisebb drónt, és rá egy Mobius-t, vagy, ha nagyon pénzes vagy, dji phantom 3-s (esetleg 4-s), és ez később eladható aránylag kis buktával.Eleve ott kezdődik, hogy a zoom funkciót megoldani, és a kamera képét vissza küldeni egy külön feladat.
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, hobbykingtől pont most rendelek, mit érdemes még venni az "alap 2s-4s" töltő mellé?
X251-es dronehoz -
válasz
mrrr74 #25272 üzenetére
Az a6000 elég kövér cucc. Sony-E vonalon mozgok én is. De ezeket a kameraplatformokat sportkamerára tervezték.
1: nincs hely a lábak között nagyobb kamerának
2: Ha még fel is vinné nehéz lenne irányítani és hamar lemerülne.Egy ötletem van: A sonynak van olyan cucca ami csak egy "objektív" és telefonra lehet rakni. (DSC-QX10)
Na azt tuti felvinné (105g) És használtan 20k szokott lenni. Van belőle komolyabb is arra pl tudsz objektívet is tenni.
És az fpv sem megoldhatatlan vele. A wifi appal meg tudsz zoomolni stb, telefonról. Csak hát a wifi lehet bekavar. Nem lehetetlen meglehet oldani és akkor pl nincs veszélyben az a6000 sem. Nem mellesleg olcsón kilehet hozni. Persze ha a cserélhető objektíves kell az húzós + ott még számolni kell az objektív súlyával is.
(DSC-QX1)De pl a 16-50 kit obi nem vészes tömegű.
Van videó is jó pár! Pl: [link]
-
-
válasz
mrrr74 #25264 üzenetére
Kérdés mire kell. Ha elég a sportkamera minőség akkor elegek ezek a kisgépek is. A sportkameránál csak egy lényeges dolog van: Ha sötétedik elvéreznek. Ha pl milcet akarsz felvinni azt épített géppel "olcsón" kilehet hozni. Dslrt-fölösleges utaztatni. Egy milcet bíró gimbal ami normális elég húzós. De mondom, ha nem tudod visszatermelni az árát akkor felesleges.
Meglesés meg egyszerű! Jössz velünk.
-
KaiotEch
nagyúr
Rákérdeztem BG-nél arra az 50%-ra. Hát valós, csak épp alig van készletük bármiből.
Más: 290km/h, peeersze
-
Jackal2
senior tag
válasz
tibibi #25262 üzenetére
Basszus...Le lehet szedni a fogaskereket, mert nekem is sikerült, csak nem találok külön. Motorcserével orvosoltam én is.
Kaio: nem az anyagdarab nevére vagyok kíváncsi, hanem hogy angolul hogyan kellene rákeresni. Egyébként fogaskerék / gear, de azért ez nem szűkíti eléggé a találatokat, szóval valami ilyesmi választ vártam:
- JJRC Tarantula X5 copper gear 3 mmDe erre nem ad ki semmit
-
mrrr74
aktív tag
-
molnigee
aktív tag
Hát, én pl múlthéten egy tó felett forgattam az x380-al, jobban remegett a kezem mint eddig bármis mással
Amúgy kamerplatform akkor jó, ha unalmas maga a forgatás, szépen nyugodtan tudsz vele dolgozni.
Az izgalmas része otthon jön, amikor vágsz belőle egy faszányos anyagot, és örömmel nézitek vissza.
Nekem pl a barcikás 2 videómat elég sokan megnézték, 2000+ nézettség, és elég sok pozitív visszajelzést kaptam rá. -
Allien
veterán
válasz
SpydeR3412 #25253 üzenetére
Írtam, ha kell, ott van a lehetőség. Pénteken is este 8-ig dolgozom, és ha nagyon kell, azt a HK-s töltőt is oda adhatom. Az tud 4s-t is tölteni, igaz, kell hozzá tápegység, és nem villámgyors töltő, de ez van.
-
válasz
mrrr74 #25252 üzenetére
A Husban nem kamera platform! Az x380 az jó cucc mert hülye biztos! Viszont kamera platformon gondolkozz el, hogy tényleg kell-e! Én csak azért vettem mert nem volt dolgom a kategóriával. Az árát meg vissza fogja hozni hamar amit rávertem. De igazából semmi jó nincs benne. Pláne ha csak bohóckodni kell mint nekem.
Én is akartam olyan FPV szettet. De megnéztem a videókat és használhatatlan. Szerencsére akitől vettem a 380at volt Fpv monitor vevővel+adó. Vettem egy runcamot 15k-ért fpv kábellel és tökéletes a cucc! A gimbal is medvegytől 11,5k volt.
Már 2 esküvőn ott leszek jövőre addig meg gyakorlok. És vissza jött a pénz.
-
molnigee
aktív tag
válasz
Nekem ma megjöttek az aksik is
Már csak mi nincs itt? a gép meg a szemcsi...
Ha péntekig nem jönnek meg, én is lesz..om magam -
faresz5
aktív tag
válasz
Csak 3s aksik jók?
-
DJGABI
addikt
válasz
Jackal2 #25250 üzenetére
fogaskerék lesz az. háát nem tom, cserélhető egyáltalán? x5 motornál szenvedtem vele, tudom melegítés meg minden, de azon még műanyag volt, meg szerintem két helyen kéne megfogni, necces azt levenni/cserélni... szerk: most olvasom a blogot. wow nem gondoltam volna hogy pont az nem bírja. gondolom akkor v686-nál is lehet ilyesmire számítani
(#25252) mrrr74 cx20?
-
mrrr74
aktív tag
Az elmúlt pár hétben nagyon sokat tanultam Tőletek, most már nagyjából tudom mit szeretnék.
Viszont van pár nyitott dolog amit egyedül - tapasztalatok híván - nem tudok eldönteni, ebben segítsetek kérlek.Alapvetően a mostani drónbeszerzés impulzus-vásárlás volt (régebben nézegettem, de konkrétan most nem volt tervben, de így alakult), viszont egyre jobban tetszik, így nem bántam meg.
Az X251 nagyon jó kis gyors gép, amit még be kellene hozzá szerezni, az a linkelt C4002 FPV szett.Ezzel sajnos nem lehet normális videót készíteni, ezért a terv az, hogy ez maradna játszadozni, mellé pedig kellene egy kamera platform, de az is FPV-vel.
Ami szóba jöhet az alábbi két gép:
- Hubsan H501S a profi távval
- X380A cél a jó minőségű videó, ahhoz gondolom gimball mindenképpen kell.
A kérdésem az volna, hogy ez jó irány, esetleg más gép van amit érdemes nézni? A keret nagyjából ennyi, többet még nem szívesen áldoznék rá.
Köszi
-
Jackal2
senior tag
Megfejtettem mi a Tarantula fő hibája, de nem tudom minek hívják a réz fogaskereket a motor végén, ezt.. Ilyen kis vackot nem lehet kapni külön és a Wltoysé nem megy rá, abból van egy valagnyi, kipróbáltam sajna nem jó (vagy nem erőltettem eléggé
)
-
Jackal2
senior tag
A hobbyking egy tök jó hely lenne, ha nem futnék bele ilyan 3-ból vagy 5-ből 1 szívásba. DIREKT rendeltem EU raktárból a propellereket, 2.5 hét alatt ért ide, míg máskor 4 nap, de sosem úgy jön ki, hogy nekem jó legyen. Ha kéne, nem jön, ha meg csak úgy megrendelem, akkor meg rohadt gyors.
Support nincs, kb. így jellemezném a hozzáállásukat
-
mobbo
senior tag
van most ilyen kupon BG-n
ha valakit érdekel
-
KaiotEch
nagyúr
Néztétek az időjárás jelentést? Vasárnap elég szar idő lesz, így lehet szombaton kéne most menni.
Amúgy nagyon filózom ezek a szept 8-9-én. Tuti, hogy kamu lesz!
(#25245) cris78: Jó lenne, nagyon rég voltam arrafelé, csak szerintem sokan lesznek
-
szacsee
nagyúr
válasz
Jackal2 #25242 üzenetére
A bosszantó az, hogy ami venni akarok kuponnal azt mindig "akciózzák" így csak pontokkal lehet olcsóbb. Ha lesz valami szerintem az 8-9-én lesz. Nem fognak itt 60-70%-os akciót csinálni drónokkal, ha igen akkor pár konténerhajót indíthatnak.
Falcon 180-at lehet behúznék. 20 K-ért nagy duzzogva Te is vennél taranist szvsz. 😀 -
-
Allien
veterán
Tiszta sor, az a cucc NEM játék szer! Így irányítani már komoly gyakorlat kell, ismerni a dolgokat. Másfelől, nézd azt, hogy AZ a vitorlás mibe kerülhet? Ahhoz képest EZ smafu....
Lehet, hogy a hajóhoz adták ajcsiba.
Ja, és ugye ismerik a VIZET. Ott, éppen akkor NEM fogja bele döngölni a szél a drónt, és hullámzás is épp minimális. Mint ahogyan a Balcsin is vannak TUTI "szabályok". Asszem amire emlékszem, 5 órakor fordul a szél, és napfelkelte után 1 órával, meg valamikor du. is, ki volt írva a Balatonföldvár-i kilátóhoz. Márpedig aki nem tableten időjárás előrejelzést kukkolva nő fel ott, az bizti megtanulja ezeket a dolgokat.De elég volt rendszeresen ott nyaralni, és azt tudom, hogy a vasúti töltés egyik oldalán ha nem fúj a szél, a másik oldalon még lehet szélvihar.
De ha nem ott, akkor a parton sétálva tuti más lesz, mint akár 50 méterrel bentebb a parton.
A Balcsi már csak ilyen.
-
Allien
veterán
De ennek VAN értelme. Lásd, amit a Balcsis reptetésről "beszélgettünk". Én eleve úgy álltam hozzá, hogy leszarom, ha vízbe esik, max így jártam. Nem örülnék ismét kifizetni 70 dodót, vagy inkább még többet érte (jelenleg az A verzió drágább 70 dolcsinál). Igaz, ma már nem ebben a kiszerelésben venném, de ez mellékes. A lényeg, hogy amikor levittem, égtem a vágytól, hogy a víz fölé vigyem. Egyszerűen adta magát, butaság lett volna számomra, ha nem ezt teszem. Míg ugyan ott volt egy másik csoport, aki épített drónnal bénázgattak. jellemzően a Magyar megoldásokra. Mindent megvettek, kivéve a drón vázát, azt kinyomtatták 3D nyomtatóval, mert az csak pár száz forint volt.
Persze, bele repült egy kinyúló ágba, és kb ennyi volt a reptetés, mert egy vázuk volt, az is eltörött. Hiába mondogattam, hogy carbon váz 20 dolcsi, mintha falnak beszéltem volna.
Más meg el se akarja vinni a drónját oda, ahol amúgy LENNE értelme (szerintem). A Balcsi és környéke telis tele van olyan helyekkel, ahol NEM fognak rendőrök zaklatni.Főleg MOST érdemes, amikor virágzik a parlagfű. Rá fogod, hogy a felvételeket beküldöd a Hivatalnak.
(há tudod melyiknek? Me én se, de ez most mindegy) -
mobbo
senior tag
lokalizálni kellene a problémát, hogy most akkor a vevő vagy az adó kékül e be
aztán ha a vevő (ami valószínűbb) akkor hűteni kéne nagyon egy teszt erejéig, ha az segít akkor panaszkodni annak akitől jött
ha a hűtés nem segít akkor valami alapvető tervezési/gyártási gondja van, akkor is dispute kellenemod: akkor ez kamera, küldjenek másikat
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek az normális, hogy 07.07-én vásárolt cuccom nem érkezett meg a BG-től?
Nyomon követés ezt írja:
2016-07-21 04:27:05
Status:Estimated Delivery:5-8 days2016-07-19 04:27:03
Status:Arrived2016-07-17 04:17:01
Status:Shipped......
-
Arti1
aktív tag
Tesztelgetem az Eachine EF-01 AIO FPV kamerát, valami itt nem kerek...
Az OK, hogy forrósodik, pedig most már egy 600 mAh-es Syma akksival (1s) hajtom. Előzőleg akkor nem az volt a gond, hogy az akksi volt neki kicsi, mert a nagy akksival is ugyanúgy forró lesz 2 perc alatt a kamera...
Itt is írják, hogy forrósodik, de ez úgy tűnik, nem annyira gond.Az igazi gond inkább az, hogy a 2 perces forrósodás után a normál képből kék lesz...
Először csak elkezd szemcsésedni a kép, majd elkékül...Arra gondoltam, ha ezt szemüvegben látom majd kinn terepen, az nem egy életbiztosítás, sőt...
Valaki tapasztalt már hasonlót, vagy esetleg tippje van-e, mit szúrhattam el (ha nem a kamera hibás...)
Szerk:
Ha hagyom kihűlni, utána ugyanolyan szép képe van, mint első bekapcsoláskor...
Elvileg a monitor sem lehet, mert próbáltam közben többször ki-be kapcsolni, stb., Próbáltam úgy is, hogy csak az elején meg 3 perc után bekapcsolni, ugyanúgy az elején jó, 3 perc után kék... -
molnigee
aktív tag
Merész, a mi szemünkkel nézve, nekik valószínű csak egy forgatás a sok közül...
Nemrég voltam egy drift versenyen, és P3-al forgattak a fotósok, úgy repkedtek pár méterrel a driftelő kocsik előtt...nem hittem el... kb 1 méter magasan az út felett, szembe meg kb 80-al jöttek driftelve, ő szemből vette, amikor odaértek a kocsik, akkor meg kihuzatta a gépet hátrafelé, aztán meg felfelé... és ezt rutin szerűen az egész verseny alatt... -
Klaymen
tag
válasz
elszabi #25221 üzenetére
Ha az állatnak nekiment, akkor a pilóta örüljön, hogy megúszta ép bőrrel.
Ha meg valaki olyan közel repül hozzá, hogy a botjával le tudja csapni, akkor a pilóta szintén örüljön, hogy a fejére nem kapott kettőt a bottal.Ha egy vadidegen gépe a "saját területemen" olyan közel jönne, hogy egy bottal elérném, akkor a drón megtaposása után én hívnám a rendőrt.
-
elszabi
tag
Aquincum: Megkért a juhász, hogy ott reptessem a drónt, ahol ő éppen nincsen. Mert az állatok állítólag már félnek a hangjától, mióta egyszer egy racer (persze ő nem ezt a szót használta
) belerepült az egyikbe és az állítólag ettől elvetélt. Elég fura sztori. Azt is mondta, hogy egyszer a botjával lecsapott egy drónt, mert túl közel ment hozzájuk. Még a rendőrséget is kihívta a gép gazdája. Szóval vigyázzatok a papával, mert alapban kedves és barátságos volt, azért tud ő agresszív is lenni.
Amúgy nem érti az öreg, mi a jó ebben: "ezek az izék csak zümmögnek" - tisztára, mintha a barátnőmet hallottam volna.
szerk: Épp hívott a nővérem, elmeséltem neki a sztorit, erre csak annyit mondott: Bárányhúst nem árul az öreg?
-
Arti1
aktív tag
válasz
Jackal2 #25213 üzenetére
Úgy látszik a nyélgázon drótkerítésnek száguldás (tolatva) már nem birizgálja meg az olvasóközönség ingerküszöbét, ezért a következő lépcső a horgászbotos móka
Utána majd lesz a csúzliból kilövés tehervonat elé, hogy van-e annyira gyors, hogy stabilizálja magát visszaforduláshoz, mielőtt kivasalja a gőzös -
molnigee
aktív tag
Ha egy videót nézel meg ma, akkor az ez legyen.
Tudom, hatásvadász cím, de ehh, én csak lestem -
Patics
tag
válasz
Nohab61 #25211 üzenetére
Tőlem kérdezed? Fogalmam sincs, hiszen én is kérdezem..
Valami olyasmit keresek, ahol le van írva az összes, amit gyakorolni érdemes..
Pl. gyakran emlegetitek a flippet. De nem tudom, hogy az tulajdonképpen mi is? Szaltó, de merre, előre, hátra, oldalra? Egyáltalán létezik ilyen összeállítás? A helis sajna nem vehető át módosítások nélkül, mivel a racernél nincs 3D mód vagyis fejjel lefelé repülés.. pl. tic-toc is lehetetlen szerintem ..
-
elszabi
tag
válasz
Jackal2 #25206 üzenetére
Pedig vannak videók, amin berakják a vízbe és kivéve is megy tovább. Meg kéne nézni a motort, hogy milyen a felépítése. Mert nekem egyik nap pl. beleesett a macska itatójába egy kis H22. Kb. 15 másodpercig állt benne. Látszólag semmi baja nem lett, repült tovább. Másnapra viszont meghalt motor.
Illetve még nem teljesen, mert kézzel megpöckölöm, akkor beindul és szépen tartja magát. Csak hát ez mégis egy halálos kórképnek tűnik. Mindegy, jönnek az új motorok.
-
mgy
senior tag
válasz
SpydeR3412 #25199 üzenetére
Úgy értem akkor nyoma se volt a csíkozásnak, amiről az első hírek szóltak?
-
Patics
tag
Tudtok valami fogalomtárat, az akrobatikus repülési figurákról?
Konkrétan, pl. mi a neve az előre bukfencnek, az oldalra körbefordulásnak, a jobbra-balra átrepülésnek, stb.Van közöttetek aki a szabad szemes repkedést gyakorolja racerrel? Egyáltalán, milyen figurákat érdemes gyakorolni akár POS, akár FPV repüléssel?
Gondolom egy helis repülési fogalomtárből kellene átvenni, de most éppen azt sem találok.
Most ott tartok, hogy jobb kar le, a racer hátrabukfenc, gáz le, és amikor a racer fejjel lefelé van akkor nem fordulok tovább jobb kar hátrahúzással, hanem jobb kar oldalra tolással fordulok talpra, majd gáz fel. Ennek az eredménye, hogy visszafelé repülök, vagyis tulajdonképpen egy szaltósorsósforduló... Na, pl. ennek mi a neve?
Végre, talán éreztem az AIR mód előnyét, de lehet, hogy csak képzeltem... de a sima szaltónál nem mutatkozott hatás, de amikor egy fél hátraszaltót egy fél előreszaltóval fejeztem be, vagyis az eredeti irányban repültem tovább, AIR nélkül simán a földhöz csaptam...
AIR-al sikerült. Úgy tűnt mintha AIR-al tényleg irányathatóbb miközben le van húzva a gázkar...
-
KaiotEch
nagyúr
Salut. Melyik propkat kell rendelni, ami jó? Kingkong 5046? Triblade-ből is?
-
Jackal2
senior tag
JJRC H31 első benyomások:
- kihagyták a dobozból a tölőkábelt wtf
- gyors mint a dög
- max fokozaton kezelhetetlen yaw, nem lehet vele fordulni
- második fokozatban jól fordul
- nem akar előre menni, mert nem dől eléggé, inkább úgy repültem vele mint helivel, cikkcakkban
- a távja jó, sokkal jobb mint más 7000 Ft-os gépeknek. Van rajta két vak potméter
- pici a cucc és iszonyat könnyű
- nem hinném, hogy vízálló, de szerintem rezisztelni tudÖsszességében 7K-t megér, de a Nihui szerintem jobb. Ha lesz időm még repülni, mondom a többi infót.
-
kimista
aktív tag
Az durva
de hogy ott nem tört se ropi se semmi, az kemény.
-
PNP
őstag
Sikerült elvileg elhozni egy GitUp Git 2-t 70 dollárért. Van, aki cserélt rajta objektívet rektilineárisra? Ha igen, melyikre?
-
SpydeR3412
aktív tag
Fotó nincs, azóta mar szetszedtem.
A ragasztópisztolyba való rúddal (takony) rögzítettem(mondjuk az x800nak annyira nem tetszett az ötlet). De befőttes gumival 'szokták'.
Nem "lobogott", állt fixen. Jello sem volt igazán. Jo a képfrissítése és nem is késik a kép.
Egyszerűen jo volt vele repülni.
Ja, és egyáltalán nem melegedett,gyari 750es aksiról hajtva.
Nem mértem, kb. 4-5percet ment. -
Misi1979
őstag
Jut eszembe, egy durva videó... nem is spoilerezek, 2:30-tól lesz izgalmas.
Bocs, de csak facebookon van fent szerintem.
-
Arti1
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #25199 üzenetére
Mivel fogattad fel? (Fotó esetleg?)
Nem lobogott a sebességtől?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs