Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz mrrr74 #25287 üzenetére

De ez nem "fotózás". Az számomra ott kezdődik, hogy előre megtervezed, MIKOR fogod "elkövetni", mit-, hogyan, ilyesmik. Erre nem nagyon van a Phantom-nél jobb megoldás (max régebbi verziói). Ezek is, ugye tájkép, nuku zoom funkció. Ha "normál" fényképező gépet akarsz rá rakni, az már nagyon költséges lehet. Bár, ki lehetne próbálni 1-2 trükköt, végtére is, ha lemondasz a zoom funkcióról, egy fix obival csodákat lehet művelni. Csak, hogyan "nyomod meg a gombot" (exponálsz) távolról? Infra kilőve. wifis cucc még csak-csak, csúszik kb 1 mp-t a kioldás. Esetleg sorozat felvételre állítva, vagy time laps. Kis szerencsével, gimbal nélkül is el lehet boldogulni. Ha van képstabi a gépben, már sokat segíthet, kis gumi lapkák alá, és a mikro rezgések is megszüntethetőek. Kérdés, mekkora kopter képes legalább 10 percig cipelni egy Micro Four Thirds rendszert (me gondolom ez a minimum). Pl:
    DMC-GX80EG-K - Panasonic - 426 g váz, akku, sd kártya, plusz ugye obi...Bő fél kiló, nem rossz végül is, de azt én nem tudom, mekkora drónra lehet ezt rá bízni. :B Olcsóbb, és nem sokkal rosszabb az a dji fantom. ;]

• qqzs

őstag

válasz mrrr74 #25287 üzenetére

Nem tudom lattad e regebben linkeltem a hubsanra van goprot befogado gimballos adapter
    En is ugy vagyok ahogy te keresem a minimalisan elverheto penzt a maximalis eredmenyre , hogy valahol kozeppen tallalkozzanak :) szerintem hubsanban minden benne van, adok egy eselyt a 9ezer forintos gimbalnak meg gopronak (ez mar volt egyebkent is)

Új hozzászólás Aktív témák