- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
-
molnigee
aktív tag
Hát, én pl múlthéten egy tó felett forgattam az x380-al, jobban remegett a kezem mint eddig bármis mással
Amúgy kamerplatform akkor jó, ha unalmas maga a forgatás, szépen nyugodtan tudsz vele dolgozni.
Az izgalmas része otthon jön, amikor vágsz belőle egy faszányos anyagot, és örömmel nézitek vissza.
Nekem pl a barcikás 2 videómat elég sokan megnézték, 2000+ nézettség, és elég sok pozitív visszajelzést kaptam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest