- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geresics
üzenetére
Aki lakóparkban repül csak úgy heccből, az akár a kérdező általi jelzővel ellátott csoportba be is sorolható.
Ha egy lakóparkba költözik az ember, el kell fogadni, hogy ott egy közösség része, nem leparasztozni előre azokat, akiknek nem tetszik ez az akár megfigyelésre is alkalmas tevékenység.
Nekem az a gyanúm, hogy a repülés már megtörtént, csak ez valakiknek nem tetszett...
Még pl. egy hegygerincen is félre kell vonulni az emberektől, és ott felszállni. Aztán nem elhúzni a fejük felett stb.. Élni és élni hagyni, ebbe beletartozik, hogy én sem zavarom a többieket. Pont.Az általad említett esetet azért lehet, hogy megalapozták már előtted a szombat délután csak úgy repkedők.
Te meg ugye full hivatalosan, aztán rajtad verik el a port.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest