Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvettem életem első drónját / Mini 2 /. Ausztriában nem kell vizsga hozzá, csak kötelező bizt. / 52€ / és reg. / 31€ /. Itt nem kell tűzálló tábla sem az adatokkal a drónra, elég vizálló cerkával rávésni a regszámot. Felhivtam az Austro Control jogi osztályát a M.o repülésről érdeklődve, azt mondták, hogy a hazai helyzetre való tekintettel kössek jogvédelmi biztositást. Majd ők lemeccselik az esetleges szankciókat.Spanyol, görög, horvát, olasz nyaraláskor nem lesz gond, mert letárgyalták, hogy elfogadják az osztrák reget, de M.o más tészta. Jogi biztositás nélkül nem ajánlott repülni. Más: nem akartam care refresht kötni, de kézben annyira rozogának tűnik a gép, hogy mégis beruháztam rá. Remélem a valóságban tartósabb, mert néha az az érzésem, hogy a táskából való kivétel közben is atomjaira eshet szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- MIUI / HyperOS topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest