Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvettem életem első drónját / Mini 2 /. Ausztriában nem kell vizsga hozzá, csak kötelező bizt. / 52€ / és reg. / 31€ /. Itt nem kell tűzálló tábla sem az adatokkal a drónra, elég vizálló cerkával rávésni a regszámot. Felhivtam az Austro Control jogi osztályát a M.o repülésről érdeklődve, azt mondták, hogy a hazai helyzetre való tekintettel kössek jogvédelmi biztositást. Majd ők lemeccselik az esetleges szankciókat.Spanyol, görög, horvát, olasz nyaraláskor nem lesz gond, mert letárgyalták, hogy elfogadják az osztrák reget, de M.o más tészta. Jogi biztositás nélkül nem ajánlott repülni. Más: nem akartam care refresht kötni, de kézben annyira rozogának tűnik a gép, hogy mégis beruháztam rá. Remélem a valóságban tartósabb, mert néha az az érzésem, hogy a táskából való kivétel közben is atomjaira eshet szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest