- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az egész egy kiszabott EU-s affektálás. Amit persze az itthoni fasiszta törvényhozók jól meglovagolják, hogy védjék az összeharácsolt javaikat. Nem kellett nagyon megerőltetniük mert eleve paranoiás majmok az emberek és ha egy drónt látnak akkor már megy a hiszti, hogy a csupasz bólogató valaguk fel lesz töltve az internetre. Érdekes módon két fajta véglénnyel konfrontálódtam amikor reptettem: a buta lump de nagyon öntudatos prolival vagy a magát nagyon okosnak tartó túliskolázottnak képzelő affektáló okostónival. Mindkettőre általában ráhagytam az aggályaikat befejeztem amit csináltam és elhúztam a csíkot, teljesen felesleges lett volna bármilyen érdemi eszmecserét folytatni velük, nemhogy olyan logikai okfejtésbe belebonyolódni, mint az, hogy légtér vajon kié amibe repülök éppen. (általában építési területeken szoktam repülni)
Szóval nagyon gáz ez az egész: mert tök jó, hogy az ember elvégzi a tanfolyamot, vizsgázik, tagságija van, fizet biztosítást, bérel légteret... Aztán a fent említett emberszabásúak közül valamelyik meg kitalálja, hogy jól le lett fényképezve amibe ő nem egyezett bele és hiába minden szabály amit be lett tartva, az embert ilyenkor szépen felültetik a szopórollerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Apple asztali gépek
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest