Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
sityupityu
üzenetére
Szóval az éjjellátó és a hőkamera nem feltétlenüln azonos. Sőt, általában nem az. Infra egyébként egy széles spektrum a látható "alatt". Abban igazad van, hogy ez hőkép ami a közeli infra alatt van. De maga az infra tartomány kb. 700 nm-től 1mm-ig tart (ez ügye hullámhossz).
Nagyon sok éjjellátó "egyszerű" fényerősítő. Atán vannak a közeli infrában látó éjjellátók amik általában megvilágítást igényelnek. Ez is több hullámhosszon lehetséges kb 900 nm környékén és persze vannak a hőtartományban működő éjjellátók is. Persze, ha ezekkel játszol akkor erről sokkal többet tudhatsz nálam
Én csak néhány speciális területét használom ezeknek.
Igen ez egy FLIR kamera de valóban kicsi felbontással. Azért vettem, hogy legyen egy viszonylag olcsó hőkamerás cuccom drónra. Ez FLIR Duo R, azaz radiometriás, de kis felbontású. Van másik, nagyobb felbontású FLIR-em is, de az most nem volt "hadrafogható" mert kiszereltem más célokra
."Kukacoskodj" nyugodtan, mert lehet, hogy amit írok nekem világos, de a többiek félreérthetik. Így legalább pontosításra kerülnek a fogalmak!

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én csak néhány speciális területét használom ezeknek.
.