Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pall.gergo
tag
Üdv. Érdeklődnék a Care ről.
-Belekerestem a care szóra, de eléggé vegyesek voltak a vélemenyek.-Van némi drónos multam, volt tizen párezer forintos, meg még régebben még kisebb. Na azokkal igazi művészet volt repülni
Videók alapján ezzel gyerek játék, azokat egy masodpercre sem lehetett elengedni, pislogás is veszelyes volt, pl szobában. Se GPS se Gyro, semmi okosság nem volt rajtuk.Megrendeltem a mini-t, baratom mondta a caret, hogy 48 óran belül kössem meg, egyfajta biztosítás.
Írták fetebb, hogy felakadt a fán és care-be bevitte. Más azt irta, hogy simán haza zavarhatnak hogy nem rendeltetés szerűen használtad, ez vonatkozik az úsztasra is.
Szóval mi az igazság? Ha a gép hibája magatól leesik, aku behal 100m stb. Ez nyilván gari. - Log, maga a felvetel, feszültseg hirtelen esése megjegyzi így bizonyothato- (ugysejtem)
Mennyire valós a Care használhatosága önhibából? Beesek a vízbe, lenyírok egy fát és leesik 14+14 ért kapok másikat ? Ez elég mesésen hangzik, hogy eri meg a gyartónak
Vannak ketsegeim.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Videók alapján ezzel gyerek játék, azokat egy masodpercre sem lehetett elengedni, pislogás is veszelyes volt, pl szobában. Se GPS se Gyro, semmi okosság nem volt rajtuk.
Vannak ketsegeim.