Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
Kérlek ne vedd sértésnek, és bocs, hogy ezt mondom, de vagy cserélj monitort vagy menj el szemészhez!
Gyanítom, hogy 70% körül lehet a monitorod RGB lefedettsége. 
De ezek a videók inkább valami csicsás videóklipbe valók, mint természetfilmbe. Rózsaszín hó, jajpirosan izzó sátrak, világító anorákos emberek hogy csak egy párat említsek... Az egész borzasztóan mesterkélt. Ilyen videó inkább reklámfilmbe való, persze ettől, még qrva jól néznek ki
de brutál utómunka lehet mögötte! Próbáld meg a felvett videóid valami 4K-s TV-n lejátszani és rá fogsz jönni, hogy b@sszameg ezek de jók! Én is így jártam; az AUTEL videói a régi ASUS notimon, borzasztóan színtelenek és mosottak voltak, aztán egyszer nem a laptopon néztem vissza a videót, hanem rádugtam a nagy TV-nkre és ledöbbentem. Aztán többek között e miatt lett egy HDR-es Dolby Visions AMOLED 4K-s (és még kiskutyaf@sza
) Dell AW M15R2-es gépem és rájöttem, hogy nem nagyon kell hozzányúlni a felvételekhez. Egyedül párás időben csinál olyan felvételt, hogy azt mondom de jó lenne a polárszűrő a kis objektívre, ha lenne rajta bajonett 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyanítom, hogy 70% körül lehet a monitorod RGB lefedettsége. 
de brutál utómunka lehet mögötte! Próbáld meg a felvett videóid valami 4K-s TV-n lejátszani és rá fogsz jönni, hogy b@sszameg ezek de jók! Én is így jártam; az AUTEL videói a régi ASUS notimon, borzasztóan színtelenek és mosottak voltak, aztán egyszer nem a laptopon néztem vissza a videót, hanem rádugtam a nagy TV-nkre és ledöbbentem. Aztán többek között e miatt lett egy HDR-es Dolby Visions AMOLED 4K-s (és még kiskutyaf@sza
) Dell AW M15R2-es gépem és rájöttem, hogy nem nagyon kell hozzányúlni a felvételekhez. Egyedül párás időben csinál olyan felvételt, hogy azt mondom de jó lenne a polárszűrő a kis objektívre, ha lenne rajta bajonett