- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
Kérlek ne vedd sértésnek, és bocs, hogy ezt mondom, de vagy cserélj monitort vagy menj el szemészhez!
Gyanítom, hogy 70% körül lehet a monitorod RGB lefedettsége. 
De ezek a videók inkább valami csicsás videóklipbe valók, mint természetfilmbe. Rózsaszín hó, jajpirosan izzó sátrak, világító anorákos emberek hogy csak egy párat említsek... Az egész borzasztóan mesterkélt. Ilyen videó inkább reklámfilmbe való, persze ettől, még qrva jól néznek ki
de brutál utómunka lehet mögötte! Próbáld meg a felvett videóid valami 4K-s TV-n lejátszani és rá fogsz jönni, hogy b@sszameg ezek de jók! Én is így jártam; az AUTEL videói a régi ASUS notimon, borzasztóan színtelenek és mosottak voltak, aztán egyszer nem a laptopon néztem vissza a videót, hanem rádugtam a nagy TV-nkre és ledöbbentem. Aztán többek között e miatt lett egy HDR-es Dolby Visions AMOLED 4K-s (és még kiskutyaf@sza
) Dell AW M15R2-es gépem és rájöttem, hogy nem nagyon kell hozzányúlni a felvételekhez. Egyedül párás időben csinál olyan felvételt, hogy azt mondom de jó lenne a polárszűrő a kis objektívre, ha lenne rajta bajonett 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Multi detektor
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyanítom, hogy 70% körül lehet a monitorod RGB lefedettsége. 
de brutál utómunka lehet mögötte! Próbáld meg a felvett videóid valami 4K-s TV-n lejátszani és rá fogsz jönni, hogy b@sszameg ezek de jók! Én is így jártam; az AUTEL videói a régi ASUS notimon, borzasztóan színtelenek és mosottak voltak, aztán egyszer nem a laptopon néztem vissza a videót, hanem rádugtam a nagy TV-nkre és ledöbbentem. Aztán többek között e miatt lett egy HDR-es Dolby Visions AMOLED 4K-s (és még kiskutyaf@sza
) Dell AW M15R2-es gépem és rájöttem, hogy nem nagyon kell hozzányúlni a felvételekhez. Egyedül párás időben csinál olyan felvételt, hogy azt mondom de jó lenne a polárszűrő a kis objektívre, ha lenne rajta bajonett