Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colo313

kezdő

Sziasztok!
    Kb egy hónapja van egy mavic minim, nagyon megvoltam vele elégedve az elején, arra amire használom bőven elég. Viszont pár napja azt tapasztalom, (kb mióta kijött az androidos app frissítés) hogy nem az igazi.
    Folyamatosan "max power load reached (code 30168)"-at kapok. Főleg a repülési idő felétől, nagyjából ilyen 30-40%-os akksi környékén, de már akkor is, ha sport módban nyomok egy full gázzal előrét, majd megállok vele. Volt, hogy konkrétan semennyit nem tudtam vele emelkedni előre menet közbe, sőt talán mintha még süllyedt is volna, miközben teljesen felnyomtam a joy-t. Egy hónap alatt úgyahogy ráéreztem a drón képességeire, nagyjából megismertem a határait, de ilyeneket azért messze nem csinált. Persze volt olyan régebben, hogy írta már ezt a max power load-ot, de akkor jogosnak is gondoltam, picit nagyobb szélben sport módban, valami "vadabb" manőverezés közben. Úgy teljesen okés. Most viszont mégcsak a wind warningot se írja, csak ezt a max power-es üzit kapom.
    Nagyon vigyázva volt rá, tekintve, hogy legelső drónom. Se karc, se zuhanás, semmi ilyesmi nem volt. FMC, táskában tartott, repülés előtt maxra töltött akksik, nem volt rajta plusz súly/védő, szélcsend, max 10m távolság/magasságból is csinálja, próbáltam mindhárom akksival, mindhárommal ezt csinálja, sd kártyával felvétel közben is, sd kártya nélkül is.
    Elképzelhető, hogy csak és kizárólag az androidos app frissítés miatt csinálja ezt? Vagy lehet valami nagyobb gond is vele?
    Esetleg lehet, hogy gari?

Új hozzászólás Aktív témák