Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
"aki nem vágyik 4K/60 FPS-re, hanem csak fészre, instára, haveroknak átküldeni a hétvégi portyát"
Az a baj ugye, hogy azt még egy mavic 2 pro sem tudja...Írtam korábban ugye, hogy tavassal be van tervezve egy ilyen. Hát az a helyzet, hogy még nem vettem meg. Elbizonytalanodtam. Nem is a 4K/60 fps hiánya miatt (nekem az 1080/60 fps is bőven elég, az air-en sem használok 4K-t), hanem úgy az egésztől. Itt ez a nyavaja is. Ha vennék akkor okos távval vennék 3 aksival...nem kevés pénz. Szerintem nem használnám ki. Amúgy minden tekintetben jó lenne nekem. Baromi nagy hatótáv, jó üzemidő, mint írtam nekem az 1080/60 fps elegendő, jók a méretei még (nekem a P széria ezért nem jön be hiába jó, meg nem is tetszik). Viszont kérdés, hogy mennyit használnám annak tudatában, hogy az air-t semmiképp sem adnám el, nagyon szeretem.

(#4884) Tomjack Te mással kevered ezt az FCC dolgot, EU-s gépet nem állítasz sehova sem. A 2,4/5,8 GHZ állítgatás az nem ezt jelenti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok