Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Sokszor fogja magát és csak egyszerűen leszáll.
Azért vettem meg akkor, mert ki akartam próbálni, adni egy esélyt a wifis Dji gépnek. Meg második gépnek vettem, egy nagy mellé, amikor nem akarsz bazi nagy cuccokkal kimenni repülni, hanem csak bedobod a kis hátizsákba a bicajra, mocira és ennyi. Akkor is azt mondtam és most is azt mondom, hogy az a gép a helyén kezelve nem rossz. Jó fényviszonyok közt tűrhető képet csinál, videó is elmegy annak, aki nem vágyik 4K/60 FPS-re, hanem csak fészre, instára, haveroknak átküldeni a hétvégi portyát. Kirándulni vinni magaddal, mert nem foglal sok helyet, mindentől távol. felszállni körülnézni, nem messze menni vele. Erre találták ki, erre hellyel-közzel jó. Ha csiszolnak rajta tényleg jó lehet. Reppideje kiváló, a 250g miatt lett olyan, amilyen, ennek héétránya is van, nagyon nem szereti a szelet.
Minden másra ott a mastercard, aztán lehet gyűjteni.
Minden Dji gépnek megvan a maga helye a kategóriákban.
Nekem a consumer szegmensben a Phantom széria jött be. Nagy, de erős, atomstabil. Van akinek a nagysága a hétránya, az veszi a Mavic szériát...etc..A fals RTH-ra nem tudtunk rájönni a mini esetében még. Az biztos, hogy olyan nagy szélben, ahol csak sport módban tudsz normálisan közlekedni, nem szabad felszállni, mert minden RTH esetén véged van. Akkor ugyanis a gép fél gőzzel repül, ami egy szelesebb időben végzetes lehet. Elsodorja és lemerül, leesik. Ezért sem szabad kimenni nagy szélben.. Hiába bírja, de csak sport módban.. Aztán meg jön a meglepi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Update 01.20. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs