Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _X10Dead_
    aktív tag

Üdv. Sikerül megreptettnem a mavic prot. Hát első alkalommal igencsak fostam hogy úristen hogy merre meddig de pár alkalom után simán érezhető a történet. (eddig megvett kilóra) annyi problemam van hogy amit készítettem videót (fhd 96fps) olyan mintha zavaros lenne a kép. Valszin én nem állítottam be különböző dolgokat és ez ügyben kérdezném hogy valamiféle alap beállítás (amit célszerű használni) van e videó minőség javulás érdekében?
    (vagy Google a barátom :D)

A Mavic Pro nem igazán high-fps videókra való. A9S procija van, a bitrate maximuma hardver oldalról 60k/s. 4k-ban 60, 2.7k-ban 45, fullHD-ban talán 40? mbit/s sávszélességgel rögzít. Plusz, a szenzor is egy kicsit zajos, szóval a tömörítés sem lesz tökéletes..

High-fps-nél fel kellene kapcsoljon 60k-ra, de a 96fps az pont 4x annyi, mintha normál módban menne, szóval a lassított videónál már csak 60/4 azaz 15k bps-ed marad...
    Szóval, ha a kép jó része statikus (állsz egy helyben), és csak egy kis részlet mozog, akkor lehet értelme, de ha mozogsz is közben, különösen földközelben, akkor esélyed sincs.

Új hozzászólás Aktív témák