- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az a helyzet, hogy egyáltalán nem jó helyen keresitek a profi minőséget. Mert ez "csak" a kommersz kategória, azaz a hobbi szint. Olyan, mintha egy Nikon D3xxx/5xxx sorozatot hasonlítgatnál egy FF-hez, ami mondjuk 700k-tól indul. A Dji elég világosan meghúzza a határvonalakat.
Consumer--->>Professional-->>Enterprise
És ez bizony, ahol a legtöbben játszunk, a kommersz kateg. Itt kapsz egy egész használható gépet, ami elég jól eltalál, elég jó irányítani, és egész jó kamera van alatta. De alapvetően egy drón, ami mellesleg tud képanyagot rögzíteni.
Ja hogy nem tetszik a kép, amit csinál? Mennyi is a kamera ami alatta van? ~130k?
Akkor tessék venni egy X5S-t, annak jó a képe.Ja, hogy az 650k-ról indul? Akkor meg nem értem. Egy profi fotós gép mennyibe kerül? Ja hogy az is 1.3 milla. Most meg már végképp nem értem. Pedig annyi az egész csak, hogy a helyén kell kezelni a dolgokat. Itt az erőműben egy külsős cég egy 6500 dolláros Matrice pakkal filmezte körbe a kupolát. A hőkamera árát elfelejtettem megkérdezni..
De gondolom, nem 30 euró/óradíjért voltak fent...venni kell egy ilyen kommersz gépet. Megtanulni használni és ha nem elég, vagy pénzt is keres - nem is keveset - akkor invesztálni kell a komolyabb gépbe. Ahogy a profi filmesek is teszik. Nem nagyon látok/láttam/láttatok filmkészítésnél, ahol drónt használtak hogy az consumer gép lett volna szvsz. Vajon miért?

Egy rövidfilmet, megrendelt reklámot, beharangozót, kedvcsinálót egy eseményre/ről, egy yt vidit, képeket, vidit a nyaralásról, buliról, haverokról facséra, haveroknak, instára ok. Ahogy nőnek az igények, a minőségnek is követnie kell. És ennek mindig is ára volt. :/.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 7080 Micro (Mini PC), i5-10500T,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest