Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Geller72
üzenetére
Honnan a frászból tudjam 0 éves DJI userként, hogy szar? Annyit tudtam, hogy a dji geofence-el, rákerestem a témára, és megtaláltam az erre vonatkozó DJI oldalt. Szted egy többezer EUR-s ketyeréket áruló prémium cég support oldalát eleve kétkedéssel kellene fogadnia az embernek?
Persze, rögtön megnéztem a hatósági oldalt is, és rájöttem, h a DJI nem fog megmenteni attól, hogy ne én végezzem ki "a következő maláj gépet" - úgyhogy a "jogi oldalt" természetesen a hatósági térkép követésével tartom be. VISZONT új júzerként persze bújom a phantom-os fórumokat és belebotlok gépvesztéses sztorikba, alkalmasint olyanokba is, ahol nem volt pilot error és a geofencing nyírta ki a gépet. Nosza, nézzük meg mégis jobban azt a DJI szerzemény térképet, hol vannak a drón-bermuda3szögek, pontosabban körök. Ez a hétvégéig egészen rendben is volt nekem, amikor repülés közben benyögi, hogy zónában vagyok. Oké, nem pirosban, csak zöldben - DE erről a zónáról SEMMILYEN térkép nem tud semmit.
Annyira fájna a dji-nek, hogy amit változtat a firmware-ben, azt odarakja a nyüves online térképére is - ha már 1x gépet is lehet választani fölötte?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Autós topik
- Robot fűnyírók
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest