Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz Geller72 #1110 üzenetére

Honnan a frászból tudjam 0 éves DJI userként, hogy szar? Annyit tudtam, hogy a dji geofence-el, rákerestem a témára, és megtaláltam az erre vonatkozó DJI oldalt. Szted egy többezer EUR-s ketyeréket áruló prémium cég support oldalát eleve kétkedéssel kellene fogadnia az embernek?

Persze, rögtön megnéztem a hatósági oldalt is, és rájöttem, h a DJI nem fog megmenteni attól, hogy ne én végezzem ki "a következő maláj gépet" - úgyhogy a "jogi oldalt" természetesen a hatósági térkép követésével tartom be. VISZONT új júzerként persze bújom a phantom-os fórumokat és belebotlok gépvesztéses sztorikba, alkalmasint olyanokba is, ahol nem volt pilot error és a geofencing nyírta ki a gépet. Nosza, nézzük meg mégis jobban azt a DJI szerzemény térképet, hol vannak a drón-bermuda3szögek, pontosabban körök. Ez a hétvégéig egészen rendben is volt nekem, amikor repülés közben benyögi, hogy zónában vagyok. Oké, nem pirosban, csak zöldben - DE erről a zónáról SEMMILYEN térkép nem tud semmit.

Annyira fájna a dji-nek, hogy amit változtat a firmware-ben, azt odarakja a nyüves online térképére is - ha már 1x gépet is lehet választani fölötte?

Új hozzászólás Aktív témák