- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ksix
tag
válasz Intruder2k5 #16367 üzenetére
Becsapós?! Nyilván van annyi eszük, hogy csak azokon a településeken dobálják be a szórólapot, ahol elérhető, nem? FTTH szórólapot sem dobálnak mindenhol.
-
Ksix
tag
válasz sfdrakex #15692 üzenetére
Ez van az aktuális ÁSZF-ben. Meg az elkészült számlák, amiken ment itt a pörgés az SMS-ek miatt, azok is 1-31-ig szóltak. De egyébként is, minden más Digis szolgáltatás is naptári hónapra van számlázva, nyilván semmi értelme nem lenne csak ennél az egynél külön ciklust használni.
-
Ksix
tag
„… DIGI-nek semmi köze ahhoz, hogy a telefonod egy hálózati hibát …”
Akkor kinek van köze a hálózati hibához, ha nem a Diginek? Nem az ő hálózata? Ha nem lenne hálózati hiba, nem lennének plusz költségek. Ha a Digi okozza a hálózati hibát, ami aztán a plusz költségeket okozza, akkor miért is nincs köze hozzá a Diginek? -
Ksix
tag
válasz szabonagyur #15331 üzenetére
De, pénzt számolnak fel érte, hiszen nincs ingyen az SMS. És az aktiválás SMS-ben töténik, nem neten, ki is írja, amikor engedélyt kér rá:
De azt gyanítom, hogy az aktiválás visszaigazolása is SMS-ben jönne vissza, csak az ugye nem működik egyelőre (azért nem megy a Viber, WhatsApp, Gmail stb. sem), és mivel így azt hiszi, hogy sikertelen volt a regisztráció, újra és újra elküldi az SMS-t arra az UK számra. És valószínű pont ezért nem volt ezzel még soha gondod, mert a Digin kívül sosem volt olyan szolgáltató, ami csak küldeni tudott SMS-t, fogadni nem. -
Ksix
tag
Miért, az 4 kártyával csak napi egy kártyacsere telefononként!
Nem azt akartam ezzel mondani, hogy tuti ez az oka, és hogy biztosan tökéletes a számlázasuk, csak egy lehetséges magyarázat akart lenni. (És azt el tudom képzelni, hogy a sehol nem működő 50-es körzetszám itt sem működik, ami miatt folyamatosan újrapróbálkozik, és többször is elküldi az SMS-t.)
Meg én elfogult vagyok velük, nekem most -1500 Ft e-számla kedvezményt számláztak ki a Digimobil kapcsán, a hívás, SMS, net 0 Ft, így csak 1600 Ft lesz a 3100 Ft-os FTTH csomagom ebben a hónapban.
Szóval persze, eléggé úgy tűnik, hogy valami nem stimmel a számlázási rendszerükkel.
A kéthavonta számlázás meg nem a mobilra vonatkozik, hanem az összes szolgáltatásra, ha nem éri el a 3500 Ft-ot, akkor számlázhatják a következővel együtt. -
Ksix
tag
válasz szabonagyur #15305 üzenetére
#15305 szabonagyur
#15308 jannid
#15314 fernando9UK SMS-re magyarázat lehet az, hogy Apple eszközök új SIM kártya berakásakor rákérdeznek az iMessage/FaceTime aktiválásra, és engedélyezés esetén UK-be megy egy SMS.
Illetve ugyanilyet csinálnak a Xiaomi eszközök is, kérdezés nélkül, ott nem tudom hova megy az SMS, de lehet, hogy szintén UK. -
Ksix
tag
Ez a jelenlegi „teszt” mobilszolgáltatás ÁSZF-ben van leírva, ami annak a szerződésnek a része, amit mindenki aláírt, amikor átvette a SIM kártyákat. Abból egy pontra csak úgy nem mondhatja a Digi, hogy az csak opcionális, és nem érvényes, mert akkor én is mondhatnám, hogy ja, akkor én meg az ugyanebben szereplő 5 Ft/perc díjat veszem opcionálisnak. Én vállaltam, hogy fizetem a 5 Ft-okat, ő meg vállalta, hogy 15 napon belül ad róla hívásrészletezőt. Ha én nem fizetek, nyilván a Digi sem tűri szó nélkül, ha pedig ők nem teljesítik a saját szerződésüket, akkor nekem jár a kötbér, ez ilyen egyszerű. Az EHT meg nem ismer olyat, hogy teszt, ez egy publikus mobiltelefon szolgáltatás, törvényeket a Digi sem hagyhat figyelmen kívül. (De általában a jog sem ismer olyat, hogy teszt szerződés, aminek a részeit csak úgy szabadon, igény szerint figyelmen kívül lehet hagyni.)
És ha holnap azt mondja a Digi, hogy sajnos mégsem tudja 0 Ft/hó/SIM havi előfizetési díjért adni a Teszt tarifacsomagot, amit pontosan ugyanúgy vállalt el, ugyanabban az ÁSZF-ben, mint ahogy a hívásrészletezőt is, hanem inkább 100 000 Ft/hó/SIM az ára. Akkor is az fogod mondani, hogy hát oké, nincs róla hívásrészletező, és 410 000 Ft lett a múlt havi számla, de azért kifizetem, hiszen „ez egy teszt, Diginek itt nincs semmilyen kötelezettsége”?! -
Ksix
tag
válasz #71835392 #15209 üzenetére
Nem kell hinni az ügyfélszolgálatnak, Digi mobil ÁSZF:
„2.1.10 Hívásrészletező díja
A 2/2015. (III.30) NMHH rendelet 21 §. (6) és (7) valamint jelen Melléklet 1.1.3 pontjában megfogalmazottak alapján a Szolgáltató a hívásrészletezőt havonta egy alkalommal díjmentesen bocsátja rendelkezésre.
Az Egyéni Előfizető a hívásrészletező kiállítását utólag, legfeljebb két évre visszamenőleg is igényelheti a szolgáltatótól, melyet a szolgáltató az igényléstől számított 15 napon belül köteles rendelkezésre bocsátani.” -
Ksix
tag
válasz #29810560 #13386 üzenetére
Akármibe rakhatod:
„A Szolgáltató a mobilinternet szolgáltatás igénybevételéhez SIM kártyát bocsát az Előfizető rendelkezésére, illetve, az Előfizető kérésére mobil USB stick-et is.
A mobilinternet szolgáltatáshoz a Szolgáltató a SIM kártyát az Előfizető tulajdonába adja. A SIM kártya kizárólag az irányadó szabványok és jogszabályok szerinti megfelelőségi nyilatkozattal ellátott végberendezéssel használható.” -
Ksix
tag
válasz szaboi6512 #12684 üzenetére
-
Ksix
tag
válasz #31372032 #12794 üzenetére
„Bulgárház-velencei hegység távolság”
Jól értem, hogy te a Velencei-hegységben vagy, és azt állítod, hogy a telefonod nem a pákozdi, nem a sukorói, nem a dinnyési, nem a gárdonyi, nem a velencei, pár kilométeren belüli tornyokra kapcsolódik, hanem a ~10 km-re lévő martonvásári torony tökéletes takarásában lévő, amögötti, bulgárházira, és onnan tölt le ~3 Mbps sebességgel?
Már csak a fórumban terjedő dezinformációk miatt szeretném tisztázni. -
Ksix
tag
válasz Cs1csó #12643 üzenetére
Tehát, ha jól értem, akkor a nem folyamatos stabil adatfolyam (nincs mindig rádiós forgalom), az jobban terheli a rádiós hálózatot, mint a folyamatos stream (folyamatos rádiós forgalom)? Aha.
Maradjunk annyiban, hogy a torrent csak a te eszközeidet terheli jobban, a mobilinternetet egyáltalán nem. Azt ugyanis csak a forgalmazott adat mennyisége terheli, tök mindegy neki, hogy mi van az adatcsomagokban, hogy éppen torrentezel, vagy YouTube videókat nézel. 10 Mbps YouTube pont ugyananyira terheli le, mint 10 Mbps torrent. -
Ksix
tag
válasz enginerus #10130 üzenetére
A tévedés jogát fenntartva:
Digi C1 = Leagoo Power2 Pro
Digi R1 = Leagoo M9 Pro (de 3 GB + 32 GB és csak 2850 mAh)
Digi K1 = Oukitel K6 (de csak 4200 mAh)
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Android szakmai topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Philips LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest