Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
válasz
Kelvin
üzenetére
Én egy helyen jártam az országban az elmúlt kb. 10 évben, ahol semmilyen térerő nem volt (telekomot és telenort tudtam ellenőrizni, az volt nálam), Gemenc egyes részein, autóutaktól távol. Máshol nem találtam ilyet, még a Mátrában is jó volt. Szerintem mi lefedettség szempontjából jók vagyunk.
Sajnálom is a digit meg nem is, hogy nem jött nekik össze a belföldi roaming. Sajnálom mert így több előfizetője lenne, nem sajnálom mert így gyorsabban fogja kiépíteni a sajátját.
(Sokszor kritikus vagyok velük, de ez nem jelenti azt, hogy a bukásukat kívánnám, sőt éppen ellenkezőleg, számomra mint fogyasztó számára ha sikeresek lesznek az csak előnnyel jár, akár ügyfelük leszek akár nem. Másrészt meg a kemény munkával elért eredményre sose irigységgel, hanem mindig elismerőleg tekintek.) -
válasz
MadMancs
üzenetére
"Nem. Nálad más hiba van. Hidd el az eszköz gigabit képes."
Én elhiszem, hogy az eszköz gigabit képes. Csak akkor valamit ki kéne találni, ha a digi router bekapcsolása után kb 3-4 perccel (tehát aránylag friss indítás után) egy aránylag korszerűnek tekinthető telefonnal wifin 2m-re a routertől 12/02-t mérek. Két laptoppal szoktam még próbálni, nincs szignifikáns eltérés. Tudom, wifin nem az a sebesség jön, de 12/02??? Ezt akárhogy nézem nem gigabit. (Oké ez az érték a negatív csúcs.)
Decemberben volt egy vodafone mobilnet tesztem, nagyon jó tapasztalatokat hozott, valószínű hogy váltunk. De tudom hogy ez itt nagyon off, nem is akarok ezzel az idegeitekre menni. -
válasz
MadMancs
üzenetére
Nekem nem tűnt fel hogy gigabit-képes lenne a routerük, de elhiszem hogy képes rá ha azt mondjátok. Nálam sajnos ftth ide vagy oda, ilyen 30/30 körüli értékeket produkál a net, kilengések vannak (felfelé olyan 70/40, de lefelé a 12/0.2 is előfordul). Nem tudom hogy ez mivel lenne fokozható, de egy 10x-es növekedést nehéz lenne elérni.
Ha nem azért büntették meg őket, akkor miért? Ha ténylegesen képes rá az eszköz és a net is, akkor megállt a bírság a felülvizsgálat során? -
válasz
gippazoid
üzenetére
Egy kis csúsztatás azért van abban amit írsz.
"Mert ebben a percdíjban nincs esetleg pofátlan haszonkulcs ellentétben"
ellentétben a sokkal nagyobb hálózatot fenntartó, ezáltal nagyobb költséggel dolgozó, és sokkal több alkalmazottat foglalkoztató nagy cégeknél, hogy csak két költségfaktort említsek. Emellett ők már a piacon vannak, nincs szükségük a piacra való betöréshez szükséges árakra.
"mert nem mondta hogy a gigabites nethez olyan router is kell"
Vegyük figyelembe azért azt, hogy itt mind a routert, mind a szolgáltatást a digitől kapod, tehát azt azt mondja, hogy vedd meg a gigabites netjét, amihez olyan routert ad, ami erre nem alkalmas, akkor az egy kicsit más, mintha vennél egy tv-t egy olyan cégtől, amelyik nem műsorszolgáltató. Ebben az esetben erős hunyorítással fogadható csak el, hogy a hirdetett gigabites netet árulja, mert az emberek döntő többségének ez nem lesz gigabites, hacsak nem ért hozzá, bele nem ássa magát, nem vásárol plusz eszközt stb.
Tudom, hogy ez alapvetően egy pro-digi topik, de legyünk egy kicsit tárgyilagosabbak.
-
válasz
DevKiller
üzenetére
"Ajánlom összehasonlítani a Telekom Magyarország és a Telekom Románia árait. Az egyik az egekbe van, a másik meg a földön nyílván nem kell részleteznem, hogy melyik kéri el a többet ugyan azért a szolgáltatásért."
Húha. Hát amennyire én tudom, nagyon nem ugyanaz a szolgáltatás, minőségre, sebességre, lefedettségre legalábbis. Csak roaming infóim vannak lefedettség szempontjából Romániáról, de nagyon durván nem ugyanaz mint itthon. A hazai mobilszolgáltatás lefedettségre, technológiára és sebességre, egyebekre tehát minőségre eléggé jónak számít (tudom, hogy szemétül hangzik, de ez a 3 nagyra vonatkozik és nem a digi itthoni szolgáltatására, de feltételezem hogy ez nem vita tárgya).
Szóval az ugyanaz, ráadásul aláhúzva, én úgy érzem, hogy átgondolandó. -
Szegeden milyen sebességeket tapasztalnak akik használják?
-
-
Egész jók ezek a netsebesség értékek. Ahogy elnézem a volte-vel a telefonálás is jó. Csak így tovább!
-
Hát olyan nincs, hogy ezt kihagyjam, szerintem tuti hogy előfizetek rá. Erre a csomagra nem számítottam egyáltalán, akármilyen is a hálózatuk, de ha valakinek van egy szabad telefonja amiben nincs sim, ezzel nem kockáztat semmit, ha kipróbálja.
-
" jó szolgáltatást"
Van digis előfizetésed? Azért kérdezem, mert nekem nem felhőtlenek a tapasztalataim velük. Tény, hogy fajlagosan olcsók, de a jó helyett inkább közepest adnék minőségben (nem olyan rendkívüli, hogy elmegy a vezetékes net, ezért tartok külön mobilnetet is, illetve a tv adás is szeret néha pár csatornán pihenőre menni, a tv adás technológiájában se nevezném piacvezetőnek őket). Szóval én inkább azt mondanám, hogy aránylag olcsóbb, kompromisszumokkal.
-
válasz
DevKiller
üzenetére
Mivel úgy látom, hogy tényleg folyamatosan a már sokszor lerágott csontok jönnek elő, úgy döntöttem, hogy takarékosabb, ha az erre vonatkozó - már szintén elhangzott - válaszokat csak linkeljük!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Mindenki elkezdett mocorogni, és én hiszem hogy a DIGI miatt."
"Az a Június 1 rettentő közel van."
Mert az nagyon. És tova is tűnik. Mint április 1., mint tavaly dec. 10., és a többi, fejből már nem emlékszem típusú tutiidőpont. Most június 1 az aktuális tutiság, a május 1. a közeliség miatt már nem volt bevállalható, július messze, logikus a június.
Srácok, egyszer majd nagy valószínűséggel elindul, de... ja, ezt is leírtam már.
Nem lehetne valahogy megszámozni ezeket a paneleket? Mintha csak ilyen táblákat kellene felmutatni. Pl valaki írná, hogy szerinte 52-es, ezt beszámoznánk tárgyhót követő hó 1 mint indulási időpontnak (lenne egy ilyen blogbejegyzés, vagy egy táblázat az összefoglalóban), lenne olyan tábla, hogy 53-as, ez lenne a frekvenciákra, sávszélességre vonatkozó egyik evidencia, 54-es hogy működő digi tornyot találtam (ennek lehetnének alkódjai tájegységre stb), és fel lehetne gyorsítani a topikot, elég lenne annyit írni hogy 192, erre válasz, hogy na de 94! Nem, mert 75. És így tovább. Mint a viccben, mikor a diliházban beszámozzák a vicceket, hogy ne kelljen mindig elmondani őket, csak a számát. Szerintem tök produktív lenne lassan.

-
-
"mivel a kábeles hálózatuk is az egyik legjobb"
Nekem két helyen van tőlük előfizetésem vezetékesre, ez alapján ezt inkább árnyaltabban gondolom. Konkrétan, hosszú ideig azért tartottam plusz korlátlan mobilnet előfizetést is, mert nem volt annyira rendkívüli ha elment a vezetékes net. A tv adás hasonlóan problémássá tud válni. Egyszerűen a lustaság és a szerelők fúrás-faragásának az utálata tart vissza attól, hogy váltsak máshova, meg költözni is szándékozok a közeljövőben.
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
Arra gondoltam, köszi hogy kijavítottad, nem tudtam hogy azok telenor feliratosok.
grafnet: én nem igazán értek hozzá, csak követem a topikot kíváncsiságból (meg néha beszólogatok ugye
).
Helyileg merre voltál ahol ezt a simet mutatták? Azért kérdezem mert ugye egyes helyeken van még az a kompakt szolgáltatásuk, ahhoz is kellhet SIM.Telefonszám volt a csomagoláson?
-
válasz
Astrolagoon
üzenetére
Inkább arra tippelnék, hogy nem 4 évesek, ahogy elnézem az alsó képet mintha csak nano és mini sim lenne kitörhető, a micro nem. 4 éve még alap volt hogy legyen micro is, ezek inkább lennének frissek, ha jól látom a nano méretet.
grafnet: egyébként van már mobilos szolgáltatásuk (mobilnet), így önmagában a sim megléte nem biztos, hogy azt igazolja, amit te mondasz, de mindenesetre a szolgáltatás majdani beindulása szempontjából meglévő simek inkább jó hírt jelentenek, mint rosszat.
-
-
válasz
vpanangin
üzenetére
Igazad van, ez már régen nem vicces

grafnet:
"Most annyit mondott a kis hölgy a Pontban: első félévben biztosan indul."Csak magamat ismétlem: 2019?
Csak hogy ne tűnjön öncélúnak a szkepticizmus, ha rákerestek a neten azokra a cikkekre, amik a digimobil hazai indulásáról szólnak, akkor látjátok, hogy időszakonként írták, hogy most már hamarosan indul, pl. 2018. februárjában, hogy nyáron indulhat, aztán volt tavaly őszi is, most éppen ez volt az aktuális Nagy Digimobilvárási Időpont (NDMVI).
Én azt mondom, hogy annyira kár ennek tippelgetni az indulását, saját magatokat hergelitek fel vele, aztán jön a csalódás.
Szerintem felesleges is erről beszélni, hogy már ott vannak a simek, meg most már tényleg mit mond a kishölgy...Meg ezek az ufóészlelés-szerű beírások a megtalált hálózatokról és antennakukkolás. Szintén csak magatokat hergelitek ezzel.
-
Én is ugyanígy vagyok vele.
Grafnet: nem bántásképp írom de valószínűleg nem vagy nekik annyira értékes ügyfél a flottás előfizetéseddel hogy nagyon törjék magukat érted, ez van. Nézzél szét milyen lehetőségek vannak még, szerencsére ma már a számod megmarad. Azt meg ne várd tőlük hogy azon dolgozzanak hogy hogyan lehetne megoldani hogy még kevesebbet fizess nekik, mert nem abból élnek hogy maguk ellen alkudnak.
-
válasz
üzenetére
Komolyra fordítva a szót, felmerült bennem hogy a hírközlési szabályok szerint meghatározott idővel az ászf-változás előtt az ászf-ben ennek nyomát kellene látni. Márpedig ha új szolgáltatás indulna, annak meg kellene jelennie az ászf-ben.
Én nem néztem meg, de gondolom feltűnt volna valakinek, ha belekerül.Ezért sem gondolom azt, hogy ez úgy működne ahogy a kolléga leírta, hogy majd hétfőn kapnak az ügyfélszolgálatok egy e-mailt és erre mint gombnyomásra minden beindul.
-
-
"legyél kedves tegyél be egy-két linket a 3 mobilszolgáltató féléves, vagy éves pénzügyi gyorsjelentéséről, ahol szerepeltetik a leírásokat az egyenlegükben a flottás veszteségek miatt"

Bírom mikor egy fórumos vitában valaki azt akarja, hogy a másik egy szakdolgozat irodalomjegyzéke szintjén támassza alá forrással a kijelentéseit. Ez valóban életszerű.
Ja, nem.
-
“De ne aggódj, utána is lesz számtalan kifogás, igaz akkor már nem azt írják le százszor, hogy úgyse indul el, onnantól az jön, hogy sz@r a lefedettség + a sebesség.”
Ha ilyen lesz, akkor nyilván ezt fogják írni az userek, ezen kár is előre sértődni.
Meg kell várni hogy milyen lesz, kár ezen előre keseregni meg vitatkozni. Majd lesz amilyen lesz. -
Az elmúlt 10 évben 3 alkalommal találkoztam térerővel kapcsolatos hiánnyal.
Egy helyen nem volt mobilnet (Lillafüredre vezető hegyi utak), egy helyen csak 2G volt (Orfű környéki hegyi utak), egy helyen nem volt egy kb 1 km-es szakaszon térerő egyáltalán (Gemenci Tájvédelmi Körzet madár se jár típusú része). -
Én nem bánom. Úgyis régóta érik már nálunk a döntés, hogy átmenjünk a telekomhoz, így árban sem lesz akkora a különbség. Egyébként nem az ár az elsődleges, hanem a szolgáltatások. A telekomnál egy csomó pluszt kapunk, megállítható-felvehető tv adás, téka (nem torrentezek), tetszik a vezetékes telefon csomagjuk (a digis telefonvonalam pár hónapja bekrepált, kb az volt a reakció hogy ez van), szóval összességében több és fejlettebb szolgáltatást kapok.
Egy nyűgöm lesz a telekomos nettel, ezt előre látom, a sokkal gyengébb feltöltés, és azért felhőtárhelyet használok, szóval az 500 megabites net mellé kínált 22 megabites up nagyon gyík lesz (most 100 nálam), de a tv és a telefon miatt váltani fogunk. -
A vezetékes szolgáltatásukat én kizárólag azért nem mondtam még le, mert ha költözünk, ott úgyis csak telekom lesz, és erre a rövid időre már nem akartam szolgáltatót váltani, de még így is többször nekifutottam gondolatban, ugyanis nekem a vezetékes szolgáltatásuk (mind az internet, mind a tv, mind a telefon terén) minőségével problémáim vannak.
-
válasz
üzenetére
"Lényegében a legjobb (és legolcsóbban lefedhető helyeket) kimazsolázva nyújtja a szolgáltatását a vezetékes piacon. Nem véletlenül hívják panelszolgáltatónak."
Nem értek hozzá, csak egy gondolatmenet. Mivel a Telekom a Matáv "örököse", tehát az általános szolgáltató, neki kell szolgáltatni olyan helyeken is, ahol jóval magasabb a költsége, és nem éri meg. Ezt kvázi kompenzálnia kell olyan helyek bevételével, ahol ő is olcsóbban szolgáltathat. Ha mindenhol olcsón tudna szolgáltatni, akkor nála is alacsonyabbak lennének az árak, de ki kell átlagolni.
Visszafordítva, ha a telekom is mazsolázhatna, akkor ott tartanánk, hogy a panelekben, meg a városokban van vezetékes net, másol meg nincs? Nem tudom, mennyiben sántít a gondolatmenet."hogy a Digi indulásnak csak a hírére hirtelen mindegyik harmadolta a feltöltős percdíjakat, önként és dalolva.
A Vodafone (Vodafone Tuti) akart javítani a piaci részesedésén és csökkentette az árat. Erre reagált a két T is, köze nem volt hozzá a Diginek."Néhány ember szerint szinte minden a digi miatt (pontosabban a vélt jövőbeli cselekvései előre történő kicselezése miatt) történik a telekommunikációs piacon. Ezt jobb ha megtanulod, és ilyeneken nem lepődsz meg. Mint némely erősebb vízión. Volt már pl. olyan is, hogy felvásárolják a vodafone-t. Csak azért írom ezt, hogy a meglepődésküszöböt be tudd állítani a topikra kicsit jobban.
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Ja látom. Szóval meg lehet próbálni megkérni a céget hogy mondjon le az évi durván 5 Mrd Ft-os nyereségéről és adja olcsóbban a perceket, csak szerintem nem fogják. Lehet, hogy azt válaszolnák erre, hogy azért vállalkozunk, hogy jövedelmünk legyen belőle, és ezzel nehezen tudnánk vitatkozni.
-
válasz
Kronos3000
üzenetére
Azért ne hasonlítsátok össze 1:1-ben az ottani digis mobilhálózatot az itteni jelenlegi szolgáltatók hálózatával és lefedettségével mert nem ugyanaz. Meg az adó- és egyéb környezet sem ugyanaz.
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem tudom kik számítanak ellendrukkernek. Én nem számítom magam annak, inkább kritikusnak. Épp mint ahogy egy fórumtárssal beszélgettük privátban, én inkább csalódott vagyok, mint bármi más ezen a téren.
A csalódottságot úgy értem, hogy persze, az elmúlt időszakban már nagy valószínűséggel sejthettük, hogy nem lesz ma indulás, nem volt reklámozva, ilyen csendes startot elképzelhetetlennek tartok.
Én azt is írtam, és ezt a jelenleg rendelkezésre álló infók alapján tartom is, hogy valószínűleg nem váltok át hozzájuk, de erős a gyanúm, hogy jótékony hatással lesz a piacra egy majdani új szereplő, így az én szolgáltatómra is árban, minőségben, igyekezetben. Tehát, a kritikák ellenére, én várom őket. -
válasz
vbalint77
üzenetére
Igen, az árakat biztos, hogy kedvezően fogja befolyásolni a digi indulása, ha végre elindulnak.
Egyébként szerintem sokan akik itt kritikusak velük szemben, nem azért azok, mert szeretnék, ha nem indulnának el, csak sokakból már a keserűség beszél, amiért nem indultak még el, hiszen mindenki nagyon vár egy olyan hatást, mint amit a vezetékes internet piacán elértek. Ráférne egy hasonló megújulás a mobiltelefonálásra és a mobilinternetre is. Sokan várják azért az indulásukat, hogy jöjjön egy kis friss levegő a szolgáltatókhoz, hogy egy kicsit tudják magukat mihez tartani.
Ezért vagyunk sokan dühösek és csalódottak amiért még nem indultak el (szerintem). -
válasz
vbalint77
üzenetére
Egyáltalán nem baj, természetesen. Bocs, nem veled van bajom, elnézést ha úgy jött volna ki. Csak időnként kibukik belőlem hogy kiakadok ezen a digis csodaváráson, én ugyanis úgy gondolom, hogy csodát nem tudnak tenni. Nem lenne ellenemre, ha be tudnák vezetni, amit írtál, és nem is ellenük drukkolok, mert bár nem váltanék rájuk, de ha elindulnak, annál a szolgáltatónál is minden bizonnyal lemennek az árak, ahol én vagyok; de kizártnak tartom egy 2 eurós korlátlan netes csomag bevezetését itthon.
-
válasz
Stanlee
üzenetére
Ezeken a helyeken ezek az emberek szerintem nem fognak második vonalat fenntartani, hogy legyen "vezetékes helyett". Mobilja mindenkinek van, és lecserélni nem hinném, hogy fogják őket. Második telefon, amikor az emberek nagy részének egy is nyűg, nem tartom valószínűnek.
-
Hát nem tudom srácok, én nagyon hozzászoktam ahhoz, hogy az országban szinte mindenhol van mind beszélgetésre, mind 4G-re lefedettség, egy kezdő szolgáltató szerintem nekem nagyon kontraszt lenne. Egyszerűen nem látom egyelőre, hogy kiket tudnának megszólítani, nagyon el vagyunk ám idehaza kényeztetve lefedettséggel.
-
-
válasz
Jumpalaja12
üzenetére
Csak azon csodálkoztam, hogy az ügyfélszolgálat számára így rákérdeztél.
Az az ügyfélszolgálati szám igen, hívd fel őket szerintem.
Én úgy látom hogy egyik kérdésed sem olyan, amire ne válaszolhatnának neked is, még akkor is, ha nem te vagy az előfizető. -
válasz
Jumpalaja12
üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)