- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Én nem sokat játszottam vele, egyrészt idő hiányában, másrészt pedig ez csak egy multis béta teszt volt, amiből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Kizárólag arra voltam kíváncsi, hogy vajon hozza-e az eredeti játék hangulatát, valamint hogy milyen lesz élőben is látni a feljavított grafikát (Azért 800x600 után a 4K elég nagy ugrás, ez sajnos látszik a gépigényen is, bár arról nem a készítők tehetnek, hogy manapság nem lehet emberi áron VGA-t venni).
Összességében nekem tetszik a játék, a kinézete szép, nálam sikerült visszahoznia a régi, nosztalgikus érzéseket, amit még annak idején az eredeti játékban tapasztaltam (talán egy picit sötétebb lett a kelleténél, de annyira nem vészes). Ami pedig a bugokat illeti, egy béta teszt során mindig vannak ilyenek, szóval én nem idegeskedtem miattuk. Ráadásul ezek a hibák szinte kizárólag szerver-oldali és kapcsolódási problémák voltak, amiket remélhetőleg megszüntetnek azzal, ha belekerül az Offline mód, és nem kell folyton a szerverek miatt szopni játék közben.
Mondjuk én nem kicsit vagyok elfogult, ha Diablo-ról van szó, eddig még egy rész sem okozott csalódást, és ha kiadják majd az első részt felújítva, azt is tutira megveszem, ahogy a Diablo IV-et is azonnal, amint elérhető lesz előrendelésre. Persze ha benne hagyják ezt a multis szarságot, ami engem a legkevésbé sem érdekel, és emiatt Offline mód sem lesz benne (Most itt a Dio1-Dio2-ről beszélek), akkor valószínűleg nem fogok vele annyit játszani, mint az eredetivel.
Mondjuk ha megoldják, hogy ne legyen gond a szerverekkel, akkor oké, de ha megismétlődik, ami a Diablo III megjelenésekor volt (Error 3007 és társai), akkor valószínűleg meggondolom magam, már ami az előrendelést illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest