- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ne legyen. Ha neked megfelel a sebzés, akkor jó az. Játékstílustól is függ, hogy mekkora sebzés a "már elég" kategória.
Én szeretem 8-as játékban egyedül tolni baalrunt, oda pedig kell a nagy dam. Persze 6-8k-t már elegendőnek érzem. Igaz BO azért jól jön. Olyankor picit lehet lazítani, mikor soso 2.5k life-al csicsoja meg 5k+ life-al szinte meg se rezzen közben.
Jópár 8playeres baalrun után egyjátékos gamában szinte élvezet játszani, ahogy blizz széthasítja a szörnyeket, mint kés a vajat. Olyankor hull a férgese rendesen.
wikings2
Hamár így szóbahoztad az mf runokat, írhattál is volna róla mit/miket szoktál nyomni ill. mit találtál már közben.Én pl. ütöttem pindlét bazi sokat esett nála jópár dolog: IK páncél, TAL páncél, Mavina íj, Mavina sisak, zaka pajzs, shako, oculus, DeatFathorn (25-ös), 2-es valor, GF
Andi-t is toltam jópárat, de igazából űber cuccot nem dobott.
Durieltől maxos mara a legjobb ami esett
Countesstől vagy minionjaitól vagy körülötte lévő szörnyektől Tal páncél illetve IST rúna a legnagyobb amit dobott eddig
Mefi egész szép dolgokat dobált már: Shako, Azurewrath, Arach, Mara (27-es), maxos vipermagi, eschuta 3/18/18, oculusPersze biztos maradt ki rengeteg dolog, de általában ezeket szoktam runolni. Van mikor semmi sem esik, máskor meg egymás után peregnek a cuccok.
Ja persze Summoner és Nihlathak sem maradhat ugye ki, de tőlük nagyon kevés jó cumó került ki. Mondjuk mint említettem fentebb Baalrun-t is szoktam tolni, de ott legalább 3playeres gamában. Na baalrunok közben azért esett már Doombringer, Shako, Tal páncél, MAL rúna, 2-es valor, Allrez GC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest