- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
a single barbárommal, ha lenne kedvem tovább játszani akkor végigvinném hell-en is de nagyon unalmas. 0 hp ital ivás, hiába van rajtam ad még akkor is annyit visszakapok, hogy esélytelen, most diablo előtt van a karakter, mefi players 8-ban 0hp ital volt (nightmare), hell-en meg adok neki egy nagyapucit és bele hp lopást, hogy még többet lopjon vissza a mégnagyobb ütésből. fizikai sebzés immunitás sem hat meg, már találkoztam ilyennel (mivel berserker ad magic damage-et a concentrate-re), minion sem érdekel, ha túl erősnek vélem úgyis elküldöm őket futkorászni amíg a fődöggel végzek. Szerintem simán megoldható mondjuk players 5-ben egyedül a barbárral hell-en, ketten pedig players 8 vígan, csak paladin legyen mellette.
lehet inkább indítok is egy barbit, igaz 30-40 szint között rémálom vele játszani, de megéri a szenvedést (amíg nincs valami ütős kétkezes, addig reménytelen szegény)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyaralás topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- BestBuy topik
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest