- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos vannak olyan szörny kombinációk bizonyos pályákon, ahol a 0 hp ital ivás nem megoldható még egyjátékos gamaában sem, nemhogy Players X -el.
Egy Hell Baal run-t megnéznék Barbi hogy oldja meg egyedül players 5-ben. Szvsz még players 1 -ben is problémás. Nekem legalábbis az. Igaz WarCry és Taunt használatát be kellene gyakorolni, úgy azért nagyobb az esély a túlélésre. Sajnos nem vagyok járatos barbokban, de olyan pozitívan beszélsz a barbárról, hogy kedvem támadt kipróbálni.
Egy gyors leírást dobhatnál erről a Conc-os barbról. Kiindulásnak jól jönne ill. milyen taktikával érdemes nekifogni a monsztáknak.
Gondolom Arreat, SS, Highlord, Marrowalk, Dracul, Verdu, Raven gyűrű(k) nem lenne rossz kialakítás, páncélban meg szerintem Forti ami szóbajöhet ill előtte esetleg stone. fegyó meg hát GF az ideális, de azt nem egyszerű levadászni. Esetleg Doombringer vagy ami még szóba jöhet, egy 2-es HeavensLight 2 Shaellel megspékelve. Bár Grief se lenne rossz.
Statokra van elképzelésem: Erő ami éppen elégséges, Dex meglegyen a megfelelő AR, többi mehet Vitára.
A 30-40 szinteket meg csak átvészelem valahogy normbaal runokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Mobil flották
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Magyar az űrben
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest