- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12894 üzenetére
pedig a 156 str nem nagy cucc ha már flat dmg a build és ahogy mondod nem kell a hp. illetve a +2 to all skills lehet önmagában visszaadná a hp különbséget farkasformában. tényleg, nincs vhol egy jó skill táblázat a 20+ skill levelekre? nem vagyok gépnél, egyáltalán mennyi pluszt ad egy lev35 werewolf egy lev25-höz képest?
igen a legózást én sem szeretem, a +3 ss amu bent van kockában de még 1x sem használtam, nyilván übernél ez változni fog, ott minden számít. ezért jó az ondal, swap és cast, végig így toltam bár most hogy kipróbáltam a limb-et, muszáj lesz cserélgetni.
a lawbringer baromi jó, csak nemtom mibe raknám (phase blade túl nagy req). teszik az elv hogy csak swap, ütés és jön a decrepify, visszaváltás után is még bő 10 másodpercig üthetsz megtört immunitással. persze ha valahogy túlél a csicsó mindent, akkor a reaper azért egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest