Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Én baranars starral mentem nekik először.
Nagyon régen. Life tap bottal. Úgy, hogy nem fg-zek és nem veszek semmit kp-ért, úgy egyszerűen csak összetradeltem rá mindent. 30 ias 390+ Grief a Lo rúna árában megvolt kb. mindig ladder vége felé. CoH a Ber rúna árában. 15% ed-s CoH Ber + Vex vagy Ohm hozzá. Zaka sokszor pgm-ért. Perf Zaka lyukasztva volt 1 hr. Bk3 ist-ért vagy még annyi sem. De most én is treacheryre gyúrok jó sok cb-vel. Ám lvl95-ön már nem akarnám ebben látni. A barb merc lw-vel meg vicces.
Egymaga eltakarítgat vele. Ketten meg végigszaladtok pár sec alatt Tristamon. Nagyon sok torchot kell ezalatt érteni, mert non-ladderen ami nem 20xx volt, az szinte kuka. Egyszerűen az érte meg a kereslet miatt így freebe adtuk a 13-13 valamiket.Jah igen, saracen amu. Asszem 1.10-ben még volt iron maiden. Szerette minden melee!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- RAM topik
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Medence topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon régen. Life tap bottal. Úgy, hogy nem fg-zek és nem veszek semmit kp-ért, úgy egyszerűen csak összetradeltem rá mindent. 30 ias 390+ Grief a Lo rúna árában megvolt kb. mindig ladder vége felé. CoH a Ber rúna árában. 15% ed-s CoH Ber + Vex vagy Ohm hozzá. Zaka sokszor pgm-ért. Perf Zaka lyukasztva volt 1 hr. Bk3 ist-ért vagy még annyi sem. De most én is treacheryre gyúrok jó sok cb-vel. Ám lvl95-ön már nem akarnám ebben látni. A barb merc lw-vel meg vicces.