Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
És még ilyen problémám is van, hogy lvl 72 Sorcival Act 1ben megöl egy közepes csapat mob : [link] Amiket nem linkeltem az amu és a gyűrű sima magic 10% fcr-el, a kesztyű meg egy Sandals set (soha nem találtam jobbat). Nem Zsákbamacskáztam, mert soxor meghalt a Merc, bár kaptam egy ingyen Natalya armort amit 73as szinttől használhatna. Talán akkor nem döglődne lépten nyomon..
Viszont NM-en már egész flottul megy a Baalrun 8fővel meg a teleport is, hébe-hóba teleport közbe azért kifogyok(gondolom ha lvl 17 lett volna nem lenne így, legalábbis így emléxem).
Azon gondolkoztam némi befektetéssel(mert 2 melóhelyem van és kikapcsolódni szeretnék, nem egy 3ik munkát) veszek mondjuk egy tal rasha armort jsp-n, valami ócsót. Ha ez megoldja a problémám király!Meg akkor valami ócsó shako is kellene, meg egy kesztyű talán..
Blizzball sorcot építettem.. 20 blizz 20 glacial, 20 fire ball, némi a meteorral, meg 1-1 pont a Mastery-re (coldra raktam néhányat 110ig talán) 1 static field, 1 warmth, 1 whatever you needed and 1 on fire mastery.Szóval az elképzelés az, hogy tolok neki egy Tal Armor-t..
De a kulcsok, biztosabbak, mint az MF, ettől függetlenül lenne egy kinda low MF sorcom, akivel tudok teleportálni, húzni másokat stb..
De akkor viszont kérdés, hogy az Assa csak Claw cuccokat tud használni?! (Egyébként, gondolom tudtátok, hogy neki nem kell kulcs a ládákhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő