- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #11940 üzenetére
Most 20M-ért ha jól láttam ennél jobb AVG DMG-s van bent.
Egyébként is lehet hogy ugyanaz a srác árulja, mert nem megy elég gyorsan elfele.
Vagy tényleg ráb*szott..
Bár nekem aztán tökmindegy -
SLYM
veterán
válasz
mikromanus #11930 üzenetére
igazából én nem értem ezeket a goldfarm botokat. ennyi pénzért kinek éri meg botolni? ha tegyük fel 500 óra alatt farmolsz össze egy bot karakterrel 100 milla aranyat, ami 1000 forint, az kinek éri meg?
kit érdekel ennyi melóval ennyi pénz? szerintem ezek valahogy AH-n belül el tudják adni a goldot, vagy nem értem, mert ez nulla
-
Bird
addikt
válasz
mikromanus #11928 üzenetére
Orosz, vagy szovjet (?) barátaink tettek Róla!
-
Rushyk
tag
válasz
mikromanus #11195 üzenetére
Socket nélkül nem hiszem, hogy sokat...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #10943 üzenetére
TR build 1-hit-re megy, szóval SW/TR bónusz a jó.
Meg a magas spirit regen is fontos. (SoJ nélkül is elérhető, de akkor szerintem csak spirit regen mantrával, vagy máshol kell lejjebb adni az igényekkel)
SW-nek általában a tüzes, de ha sokat harangozol, akkor abból is spirit regen, meg akkor harangos SoJ.@Thrawn: main stat és +aps a fontos. 0.21 nem kelendő, mert akkor dagger és 3*9% ias mellett nincs meg a bp. Szerintem ~500M-1B, de most nem vagyok gépközelben.
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #10946 üzenetére
"időtartalmukat"
Ezen azért felröhögtem kedves Kolléga
Kávéd bent van már? -
Chiller
őstag
válasz
mikromanus #10915 üzenetére
Szerintem pár százezret így is ér, de tényleg kellett volna rá socket/allres esetleg 9sec reduces cooldown of zombie dogs.
-
davidsz
senior tag
válasz
mikromanus #10822 üzenetére
Nekem az is jöhet, megveszem.
-
marcyman
aktív tag
válasz
Ha valódi és a 25 milla mondjuk grammokban értendő akkor mehet a biznic.
-
Jimy83
aktív tag
válasz
Cuccok továbbra is eladók , kicsit engedhetek árakból is tán -
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus #10786 üzenetére
Akkor törjem be ezt mondtad.Okéjó
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus #10784 üzenetére
Talán 50.000.000-val kapott volna érte többet HÉTVÉGÉN.De így meg elment és jónapot.Nincs várakozás,nem is volt nagyon alulárazva.Szerintem jójaz amennyiért elvitték.
Ér ez valamit? WD cuccokkal abszolúte nem vagyok tisztában.Kirakhatnám rmah-ba amiket ide is belinkeltem eladásra,kicsit engedve az árából tuti elmenne.De inkább a gold érdekel.Igen a legend és szettcuccok jobban elmennek mert telítve van a piac.Szettek egyértelműen kellenek mindenkinek a bónuszok miatt amit adnak,legend meg divat lett.Egyre több van belőlük így egyre olcsóbbak is.
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus #10774 üzenetére
Hama fektesd be ne szokjad meg a pézt
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #10646 üzenetére
A nata ring tegnap 125 misiért ment el. Már épp kezdtem legatyásodni a sok ügyeskedésben. Ez helyrezökkentette a gazdaságot.
-
Rushyk
tag
válasz
mikromanus #10720 üzenetére
Reméljük eltudod passzolni, én csak a tapasztalatokat írtam le, hogy barbárnak szinte csak cold dam-ost lehet eladni, hiába maxos...
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #10718 üzenetére
Egy wizes, 26-28% -os, energy twisteres kb milyen árban lehet?
-
Rushyk
tag
válasz
mikromanus #10718 üzenetére
Az a baj, hogy egyik se coldos:S
(mármint a barbárosak)Lehet azért nem viszik, mert a barbárnak HOTA, Frenzy, WW, Bash-t szoktak venni azt is csak coldosban sajna...
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #10705 üzenetére
Nekem az ilyeneket nem nagyon sikerült eladni
Viszont meg kell próbálni, mert pl esett egy IK csizma 100 vit, 100 str, 80 all ressel (phys res lett a random). Kereken ezekre az értékre rákeresve 10M+ -ért vannak benn csizmák, viszont pl 97 str, 100 vit, 80 all res-es már 620k-ért is van. Gondoltam egye fene berakom 10M-ért, és nem elvitték?
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus #10699 üzenetére
Öreg vagyok én már az izgalmakhoz nemhogymég nehezebbé tenni.Annyi péze már a királynak sincs
Segítek én mindenkinek szivesen,ha kell megyek para2-es karival is mp5-ön szóval nem válogatok.Olyan karim mint szeretném sosenemlesz dehát nagyduzzogva elcsapkodom ezzel is
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus #10665 üzenetére
Mutass monknak valót,jobbat mint ami rajtam van és csinálunk kicsibizniszt
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus #10663 üzenetére
Én szinte csak eurós ah-ban mozogtam,goldah-ban saját célra termeltem goldot inkább.( nameg a hiénázásra is kellett kevés ) Beleuntam és most már csak a magam örömére gamézom.Nemköllpéz diobol
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus #10659 üzenetére
Jaja adnék forintot soksok csillió goldért DE: csak magyar emberektől veszek mégha többe is kerül.Az én pézemen nem esznek rizst a ferdeszeműek
Utalok mert nekem az jó.nem paypal,nem neteller hanem jó öreg bankszámla
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #10648 üzenetére
És mennyiért hoztad el a WT-t?
20m-ért átveszem
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
mikromanus #10646 üzenetére
Ezek most estek? Én nem is tudom mióta csak szemetet találok
-
sto1911
veterán
válasz
mikromanus #10639 üzenetére
Hogy vedte le? Mindketto piros?
-
czpitti
senior tag
válasz
mikromanus #10639 üzenetére
Volt már rá példa jah
de ez is egy módja a biztonságnak hehe
-
Gothmog
senior tag
válasz
mikromanus #10632 üzenetére
Azért én hasznosnak találtam a tanácsát. Spirit reg és bonus elite alapján pl. már elég pontosan rá tudtam keresni a hasonló darabokra.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #10620 üzenetére
Ha nem cold dmg, akkor nehezen fogod eladni.
-
GiP23
csendes tag
válasz
mikromanus #10620 üzenetére
Ahogy néztem csak a cold dmg-esek érnek vmit.
-
nightmare13
őstag
válasz
mikromanus #10594 üzenetére
Plusz szálljon már le arról a magas lóról... Icipicit arrogáns.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #10489 üzenetére
Nah hát akkor még jobb...és a +int-et helyettesítsd be resinek..és tádám..VW verő kis vállas
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #8388 üzenetére
Halovány érdeklődés mellett satnya 25 millás kikiáltási áron elment ez is. H ati vittétek, akkor szóljatok, mert akkor nem leszek irigy és fösvény. Persze ha az lennék, akkor is mindegy. Ennyit ért jelenleg. Talán hétvégén magasabb lett vona az árfolyama. De most van suskám
-
sto1911
veterán
válasz
mikromanus #8424 üzenetére
Mindre kellene becsles. Nalam mind egyforma kicsi, kulon kell ranagyitani
Egy andyt belovok egyedul is, csak ha mar benne volt, akkor mar maradt.
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #8426 üzenetére
Jó, félig jogos xD
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #8424 üzenetére
Nem érted, amit írnak neked?!
Ott van vagy 10 item, ezért mondta sto1911 neked, hogy nem csak az az egy andariel sisak van ott, amire árat szeretett volna a kolléga
Csapass egy finom feketét -
sto1911
veterán
válasz
mikromanus #8409 üzenetére
Oooo, nem csak az andy van ott. Vagy igen?
-
nightmare13
őstag
válasz
mikromanus #8404 üzenetére
Okés, megnézem, mit lehet kihozni. Amúgy tudtam, hogy nem érnek nagyon sokat éppenséggel, csak kiraktam ide, hátha van pár kezdőbb játékos, akinek kell cucc, jelképes áron.
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #8395 üzenetére
Wandon már én se keresek apoc-t, egyszerűen megfizethetetlen ha az is kellene rá meg LS meg socket. Azért az nem kicsit szívás, hogy míg a barbimon LS lehet: main hand 3%, off hand 3%, öv 3%, skill 3%, addig a wizen ha nem számolom a szerintem nem túl optimális 2h felállást, akkor csak main hand 3%, skill 1.5%. Jó lenne ha a source-on is lehetne LS...
Na kíváncsi vagyok, hogy mennyire megy fel a wand ára, lehet én is beszállok, bár ez a 25-ös kezdő nekem már majdnem a licit végét jelenti
-
F-ECT$
titán
válasz
Se apoc, se loh, se ls, se chd. Persze a dps, socket, int, vit is szép. Ha kitalálsz egy árat, dobj egy privit pls.
-
Zan
aktív tag
válasz
Tehát igen...lehet ebből a pálcából jó roll...!!!
(viccet félre tévve, ha 1000-et nem adtam el belőle a vendornak, akkor egyet sem...:S)
-
Dadan01
senior tag
válasz
mikromanus #8351 üzenetére
Se chc, se avg dam, pedig ezek adják a dpst rendesen. Gondolom ezért volt akciós az áru
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mikromanus #8348 üzenetére
Amúgy nekem gyanús, hogy ps, meg ez a 40Mrd gold is...
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #8348 üzenetére
Hol a crit?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mikromanus #8284 üzenetére
Hát tényleg potya lett volna...ha ez 10 euró, akkor mi a 250?
Szép kis flip lesz belőle szerintem...
-
val3nt1n3
csendes tag
válasz
mikromanus #8131 üzenetére
már megoldódott a probléma persil-nek köszönhetően már csak vmi árat mondhatnátok rájuk
-
Gothmog
senior tag
válasz
mikromanus #8076 üzenetére
Biztos, hogy a jó kesztyűt láttad (a chc, chd párost)? Mert elsőre véletlenül rossz képet linkeltem be.
Szerk: megnéztem (str75, vit75, chc9, chd45 kereséssel), és tuti, hogy az elsőre véletlenül linkelt kesztyűt láttad. De örülök, hogy szerencsét hoztam a rossz linkeléssel
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus #7943 üzenetére
Ö az hogy lehet? Van még nálam egy 190 intes vitás is?!
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #7932 üzenetére
pécsó = olcsó
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #7922 üzenetére
"HA így lenne, akkor a lejárat előtt pár órával leszeded a licites itemet és nincs potyázás. Ez alap."
Főleg, ha nem vagyok otthon az utolsó 7-8-10 órában...
sith7
Pedig sajnos tényleg nem nagyon keresikVan két 5%-osom, az egyiken még 8% life is van, és nem tudom eladni. Pedig igazából, ha van rajta hp, és kevés a fire dmg, akkor egy jó kis sisak, ráadásul töredékébe kerül egy mempo-nak, szóval, ha nincs rá egy valag pénz, nem kell az xp, és az allrest meg tudod máshol oldani, akkor jó választás.(arról nem beszélve, hogy a mempo minősíthetetlenül szarul néz ki, főleg egy wizardon
)
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #7926 üzenetére
Main statot nem fegyveren pótolunk
-
vendingo
veterán
válasz
mikromanus #7926 üzenetére
2 sockettel még jobb lenne
-
jjc
aktív tag
válasz
mikromanus #7882 üzenetére
sztem kevesen keresnek amut chd nélkül.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #7887 üzenetére
Há oszt én azt honnen tudjam?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #7885 üzenetére
Nem mondtam hogy gagyi cucc csak belőttem a korát
-
Sirandrish
legenda
válasz
Ez még az "Armor a mindeeeeen" korszakodból való lehet
-
Bencus88
nagyúr
válasz
euro-ba nem hinném elmenne max 1-2.Goldosba viszont érhet valamit.8-10 milla max szerintem.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
mikromanus #7819 üzenetére
Na tessék!
De tényleg basszus talán ez az egy amibe így úgy bele lehet kötni, és ezt rágják. Soha nem offoltam senkit, ez itt divat irigységből, vagy pusztán "jó" indulatból, de semmi gond én is tudok ilyen lenni!
A zunás cipőmet is szétoffolták 7milláért akarták vinni és 50-ért ment el ahban! -
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #7506 üzenetére
Az Inna gatyán lehet allres.
Más: A figyelmetlenség megbosszulja magát. RIP Hellfire Ring
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #7492 üzenetére
Én mpl4-en tolom, ott kb instant halnak a normál mobok. Futok folyamatosan, 1-1 mobért nem állok meg, csak ha összeverődik 8-10. 24%-kal lazán le lehet őket hagyni, 12%-kal kicsit többet belém tudnak ütni mielőtt lemaradnak. Egyébként az elitek is elolvadnak az archon 15 másodperce alatt (kivéve ha shieldelnek), de ha az archon cd-n van, akkor jól jön a 24%.
Mellesleg az übereknél pl általában én szoktam a siegbreakert kiteolni, míg a többiek Kullet verik, és közben még 10-15% hp-t is le tudok róla verni közben.Azt gondolom, hogy túl nagy áldozatot nem érdemes hozni a 24% speedért, de pár k dps lazán beáldozható. (Nekem meg kellene most kb 30M, hogy a mostani ice climberemre kerüljön még 10-12% speed. De lehet megoldom máshol azt a 12%-ot.)
-
válasz
mikromanus #7492 üzenetére
" Az Eliteket picit megcsodálod és mész is tovább, de a hófehérke az hamar olvad."
Pont ezért időveszteség A-ból B-be eljutni, mert a mobok gyorsan halnak.
MS pedig csökkenti az időt amíg odaérsz a mobhoz. -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #7355 üzenetére
Teljesen pontos voltam, mivel egy szóval sem írtam, hogy token-en lehet crit chance(gyűrű+amu) és azért mondtam, hogy van neki 3%, mivel a másik skillje azon a szinten egy szar
"Az én csicskám nem hal olyan gyakran azért."
Szerencsére az enyéme sem hal méterenként, viszont így is, úgy halnak, és pár sec múlva feláll, innen meg leszarom, hogy mennyi védelme vanSebzése jól jön "oszt ennyi"
Meg szerintem sokan mások is így vannak vele, szóval vit-ért és allres-ért 100%, hogy senki nem fizet follower item-en. Legyen bitang main stat, meg mondjuk a token-en értékes lehet a critdam, de ugye main stat nélkül az sem elég magában."A templar az ami mindig elhullik, mert leáll öklözni az ellenféllel. Fura alak.
"
Sirandrish
Köszi, sejtettem. -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #7353 üzenetére
Dex nélkül semmit. Mondjuk a crit dam tényleg jó, de ahhoz critchance is kell, mert alapból csak 3 van neki. Mondjuk enyémen valami 15 már az megérződik, a vit/allres viszont semmit nem jelent követőn. Így is, úgy is meghalnak, akkor meg minek rá ilyesmi ugye...
Nekik csak a main stat számít, az meg még a nyers sebzésnél is sokkal többet ad dps-re.WD-k!
140int-tel, maxos loh-hal és socket-el érhet valamit egy bicska, ha csak 600 a dps, vagy dobjam ki? -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #7308 üzenetére
"de azért alap, hogy ebben egyet értsünk. Vagy kettőt.
"
Tetszett a belső poén, ezért jár piros pont
-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus #7308 üzenetére
Általános iskolában rühelltem a nyelvtant. Kegyelem 2-essel engedtek át. Már akkor is baszogattak érte, hogy figyeljek oda, mert így nem lesz belőlem senki. Akkor se vettem komolyan most se veszem és a halálos ágyamig nem fogom komolyan venni a helyesírás fontosságát. Nem vagyok se költő, se író. Ahol kell ott megértik mit akarok mondani vagy írni. A munkámban nincs jelentősége. A magánéletemben sincs jelentősége. Abban az esetben, ha hivatalos levelet írok akkor megnyitom a word nevű alkalmazást és a fontosabb hibákat az majd kijavítja nekem. Totálisan felesleges grammer nazizol engem, mert a szürke állományomig nem szokott általában eljutni. Nem is fogok arra se időt se energiát pazarolni, hogy egy forum bejegyzésem "ok" gombjának a megnyomása előtt megbizonyosodjak arról, volt e összetett szó vagy vessző amit nem megfelelően írtam le. Azért mert ez téged zavar nem fogok erre időt áldozni.
Peace
-
davidsito
aktív tag
válasz
mikromanus #7306 üzenetére
THX.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #7301 üzenetére
Mivel kizárt hogy ténylegesen így zavar, így csak unaloműzés a nazid.
Ennél fogva ártanánk neked, ha mindent helyesen írnánk...szóval könyörögj bátran...nem számít -
Agro
senior tag
válasz
nem mert csak téged izgat
-
Bird
addikt
válasz
Ha így folytatod Te is megkapod a szakértői rangot. Csak így tovább!
Tudjuk, hogy megérdemled! -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #7211 üzenetére
Ha a 4 "értékelhető" statra keresel rá..
DEX+VIT+Life%+CHD akkor 50K goldtól kezdődnek..
Ha nagyon ráfekszel és amort is keresel akkor is 6M..bár én kétlem hogy 300armorért kifetne valaki 1000szeres árat.. -
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #7190 üzenetére
Nálam hetek óta az van, hogy tényleg csak a fő statokra és szigorúan lefelé kerekítve majd ezek után a legolcsóbban betéve sem mennek el a cuccok. Kell nekik 4-5 nap, persze az újra berakás előtt 10-20%-os árvágással.
Lehet trükközni rmah-val is, volt olyan chest armorom, ami nem ment el 500k-ért, ott meg elvitték 3 euróért, de persze ez is ritka.
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #7162 üzenetére
Nem 1 bot kattintgat gyorsan, mert azt kivágnák. Sok bot van, mind frissít mondjuk 5-10 másodpercdenként 1x, de ha ezeket összegzed, akkor jön ki, hogy kevesebb, mint 1 másodperc alatt elkelnek a nagyon alulárazott itemek.
Btw az 5 perces szabály engem még nem szivatott meg, de én is tapasztaltam már olyat, hogy betettem az itemet, és 5 másodperc múlva már rá tudtam keresni, ki is rakta 1d12h-val. Az 5 perc letelte után 1d11h lett, de simán el tudták volna vinni előbb is.
-
Coyot
őstag
válasz
Az a baj hogy én is tudok olyan gyorsan kattintani, hogy kidobjon miatta (ki is dob most is, hogy ne legyek már ilyen gyors...). A bot meg tud olyan lassan kattintani hogy az életbe nem mondod meg róla, hogy nem ember.
-
válasz
Az egyik AH bot készítőjét beperelte a Blizz Németországban.
-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus #6842 üzenetére
Játszani is akarok a karival nem csak kirakatba tenni
2956 dex van most pont ezen szeretnék gyúrni. Utoljára dps kalkultárot 2700 környékén néztem 2 hete. Akkor 1 dex dobott 43 dps-t 1 dam 51 dps-t. (Bár ezeket most fejből írom, majd otthon meglesem pontosan) most mi a helyzet, de abban biztos vagyok, hogy nem nagy a különbség. Ha gondolod beírogathatod az értékeim bármelyik kalkulátorba, sajnos nekem most erre nincs lehetőségem.
de utoljára amikor használtam kb így alakultak az egyes dps növelő attribútumok hatásai, persze ezek mind annak a függvényében alakulnak, hogy mi a kiindulási alap
1 main stat: 40-45 dps
1 min/max dmg: 50-55 dps
1% ias: 1000-1200 dps
1%chc: 1900-2100 dps
1%chd: 200-250 dps
1%elemental dmg: 800-950 dpsMost hogy ezeket leírtam rájöttem, hogy a chd 40% totál felesleges is a ringen. elég lenne 25% is
-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus #6833 üzenetére
Nem mondasz hülyeséget, de végre megszabadúltam a min/max dmg függőségemtől a cuccaimon. Nem akarok vissza térni erre a verzióra. Kb ugyan annyi dps-t ad 1 dex mint 1 max dmg (ez egy ici picivel többet), de a dexnek megvan az az előnye, hogy a dodgeom is növeli... és különben is top 100-ba akarok lenni EU DH Dex versenyben
Egyébként ha van socket és kb 110-120 dex akkor annak is nagyon tudok örülni, valamelyik nap találtam egy ringet
120 dex
socket
40+ CHD
4,5 chc
30 vit15M volt, belinkeltem magamnak, hogy mennyit dobna üres sockettel. Mire vissza mentem AH-ba már Sold volt
tehát ha egy ehhez hasonló ring van valakinél akár vit nélkül akár kevesebb chd-val akkor azonnal buyolom 15M-ért
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus #6593 üzenetére
Közben megnéztem AHban, ez egy minimum 45 milliós cucc, grat!
Nekem 2db 46 dexes kaviccsal adna az alapsebzésemnek 12.5K dmgt
De erre most nincs pénzem.szerk:
Látom betetted 90 milla bidre -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus #6593 üzenetére
Ez egy kiváló Inna gatya.Elfogadnám, mennyiért adod?
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #6569 üzenetére
Egy almát kérek! Kettő lett, maradhat?
-
sith7
félisten
válasz
mikromanus #6342 üzenetére
Azt hittem, hogy úgy értelmezed, ahogy írtam, sorry ...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #6340 üzenetére
Ha Vitality helyett Resist All lenne rajta, akkor főnyeremény lenne.
Így 30-40M érhet. -
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #6342 üzenetére
sok tévhittel ellentétben ez egy k.rva jó sapi... mivel att speed + chc, ami eléggé ritka... szal így socket nélkül is nagy vétel lehet... főleg, h a hell fire már megadja az xp bónuszt
-
sith7
félisten
válasz
mikromanus #6340 üzenetére
igen ,,, 5 % - kal több tűzsebzést kap be az, akinek ez a fején van ...
De ez nagyon jónak mondható, vannak bőven 20% felettiek is
AH nélkül ... 3 bid / 5 buy -
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #6272 üzenetére
A manticore elment 60 ojróért (60-72-ért nem vitték, 50-60-ért 1-2 órán belül): Megy a játszós számlára
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #6272 üzenetére
Manticore: Magas dex, meg relatíve nagy DPS, de szerintem 110M-át nem ér.
Van lehetőség kipróbálásra?
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #6271 üzenetére
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #6265 üzenetére
egyébként lejjebb vittem az árat, mert nem akarom, hogy rajtam ragadjon, így inkább eladom áron alul, tehát a lent linkelt INNA chest armor 20milláért keresi gazdáját... (így már eléggé ajándék ár)
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #6263 üzenetére
azért egy 62-es craftolt sárgát ne hasonlíts egy zöld-höz
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #6261 üzenetére
IK chest armor függetlenül a statjaitól 60millánál kezdődik...
ez pedig 20-25, az mf-es pedig 45, ezért gondoltam, h 35-ért talán eladható...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #6256 üzenetére
Rakd ki bidre 100 goldról
-
nightmare13
őstag
válasz
mikromanus #6256 üzenetére
"Legalábbis ha nem kapcsolják ki ezt a jó kis legendary drop rate-et hétvégére"
Nekem be se kapcsolták
Tegnap, tegnapelőtt farmoltam kivételesen, és az ég világon semmi. Sárgából is csak szutyok
-
davidsz
senior tag
válasz
mikromanus #6194 üzenetére
Mit kérsz ezért? Storno ... most látom, hogy kétkezes, de vak vagyok
-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #6161 üzenetére
Not a bad kat. Szerintem várj vele egy hetet, hogy akkor derüljön már ki, hogy mi a franc van az ékszerekkel az új patch-ben. VAGY pont ne várj,rakjd ki 5 millás buyout-tal. Bár vicces ezt egy olyan embernek írni, aki kb 10X annyit bújja az ah-t, mint én
! És ebben most tényleg NO offense
! (csak azért tényleg,mert már volt a régi szép időkben rá példa,hogy nem teljesen No offense volt az a No offense
! )
-
golya87
őstag
válasz
mikromanus #5926 üzenetére
Nézz utána AH-ban, de sokat ne várj tőle sztem, mert se max mana, se mana regen nincs rajta.
-
sith7
félisten
válasz
mikromanus #5866 üzenetére
Nem arcoskodás
... amúgy mennyibe kerül egy ilyen 100% - os zöld kavics ?
-
warcat
veterán
válasz
mikromanus #5849 üzenetére
Ennek a gold AH ára 40; - max 50 millió ls akkor már túl van fizetve( gyenge a -2 fury weapon throwra).Ehhez képest nagyon-nagyon jó áron adtad el.
Nem az igényes játékos a kevés,túl volt árazva
Ezt úgy mondom,hogy 3 hasonlót árvereztettem el bidelős módszerrel az utóbbi pár hétben,az egyik -5 furys volt pont,és most is árulok egyet ami 54m bidért fog elmenni, a 66-ot nem adják már meg érte.
Ebben az árkategóriában már kaphatnak 180 strengthes IK övet,amit jobban kedvelnek ebben az árkategóriában nézelődők. -
nightmare13
őstag
válasz
mikromanus #5817 üzenetére
Jah, hát nekem a strgth nem volt ilyen magas, azért is dobtam ki rmah-ba, hátha gyorsabban elkapkodják.
-
lakisoft
veterán
válasz
mikromanus #5685 üzenetére
Az szép.
-
lakisoft
veterán
válasz
mikromanus #5683 üzenetére
Ennyi goldot mennyi idő alatt lehet összesedni? csak farmolással nem ah-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- Moza R5 bundle + next level racing wheel stand 2.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest