Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
kornel76
aktív tag
válasz killerjohn #31596 üzenetére
Retreiving híró liszt..... 5 perce.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
mikromanus
veterán
válasz mpierre #31600 üzenetére
Jaja. B*tchbreaker előtti területen valami mezei durcás kisgömböcből. Komolyan úgy érzem gúnyolódnak. A craftnál is potyogtak a DH-s tulajdonságok olyan armorra amihez int, vagy str-t adott, de dexet semmit. Meg az a gyönyörű pajzs Dh képesség bónusszal: Sanszos, hogy pajzzsal és nyílpuskával vonul majd harcba a sunyi íjászfajzat...
B*tchbreaker meg egy vicc. Úgy üt mint egy kislány. Korábban volt tekintélye. Odamentem, elkezdett hadonászni és 2-3 csapással leszedte az élet 80%-át. Erre ez? Kemény 3-4k sebzések találnak be és ebből kb 1-2k azonnal vissza is töltődik LoH, regen és az Ignore Painnek hála. Amikor felkap, közelebbről szemügyre vesz és földhözcsap akkor szinte meg se moccan a health pacni bal alul. Vagy csak szerencsés helyre hagytam magam beszorítani és durváb alak most is?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Zeratul
addikt
válasz angelside77 #31582 üzenetére
Ne csodálkozz rajta, ha mindenki a RMAH akar eladni, goldosra alig jut valami.
-
mephi666
nagyúr
1 dolgon agyaltam már napok óta, amiről véleményt szerettem volna kikérni:
összerakni egy jó karit, ami infen főleg thorns-ból él meg... csomó cuccot találtam, amin 500fölötti sebzésvisszaverés van és, ha lenne hozzá valami tápolóskill, szerintem olcsón össze lehetne rakni egy thorns+def+allres+vita geart (esetleg life regen is mehetne) ha már 5-10k környékére fel lehet tornászni az nem rossz, ott lehetne hagyni ideális esetben a rare pakkal, aztán kimenni kávézni, addig azok elverhetnék saját magukat mondjuk nem hinném, hogy ennyire tápra meg lehet csinálni, de akár működhetne is valami elfogadható szinten
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Critre csak ugy gyurj, hogyha alapos munkat tudsz vegezni. A chance to hit es a damage szepen kiegeszitik egymast, ha mar megvan egy "alap" 20% crit, mar jo sokat fog erni egy +50% damagenovelest tartalmazo cucc, es nem is kerul olyan sokba. Persze 20%-ot nem olyan egyszeru osszeturni, 10% critnel pedig ugye feleannyit er a damagenoveles is.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
persil
nagyúr
Haha, pedig irtózatosan lehet vele darálni
A resist-eken húzhatsz kicsit, bár act1-re elégnek kéne lennie. Armorral olyan 5, de inkább 6 ezer kéne legalább, de ha dodge mantrát használsz, akkor minimum 6000, amit már meg is érzel magadon, pláne act 2/3-ban.
(nekem 7700, ez 72%)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ármester
Nem akar beengedni ez a retek Error 300008-al. Ez mi mi már megint?
-
mephi666
nagyúr
ja, de nagyban nyomva szerintem ott bukna el az ötletem, hogy a kisebb enemyk lepattognának rólam a saját ütéseiktől, de a nagyokra nem lenne elég dps-em és kínszenvedés lenne őket leölni... de csak nem hagy nyugodni a dolog: ha ilyen itemeket találok, félreteszem egy próbára (tetszik a játék, mert minden egyes +tulajdonság hasznos, ha ráfekszik az ember és a thorns sem lehet kivétel... a 2ben azért volt csomó sallang bónusz, ami semmire nem volt jó)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
H@lede
tag
válasz mephi666 #31608 üzenetére
Talán még normál-nightmare szinten el lehet vele gügyörészni de infernon túl sok hp-ja van a moboknak és akkorára úgyse tudod kigyúrni hogy érjen is valamit. Én spec. egy fölösleges plusznak tartom és olyan cuccokat biztos vagyok benne hogy nem fogsz találni amivel ezt meg lehetne valósítani valami mindig hiányozni fog.
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
SSJPeter
őstag
Egy string of ears öv vitával és strenghtel 950k-ért a mai időkben eléggé akciós volt.
Igaz csak 13%-as, de ez is megteszi egyenlőre.
Már van 28%+ meele damage reductionom.Amúgy az új patch óta legyilkotlam vagy 50-60 elite pack-ot Act 2 ben és szinte semmi értékelhető nem esett...
Act 3-ban mennyivel jobb a helyzet?
Érzékelhetően jobb cuccok esnek mint act 2 ben?[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
wiggen123
senior tag
Ha valakinek van egy fölös guest pass kódja és el tudná küldeni nekem privátban, akkor azt nagyon megköszönöm.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
válasz SSJPeter #31617 üzenetére
Megeri ez a string of ears? Regota gondolkodom rajta, borzaszto sok statot es armor buknek vele. Ha azt nezem, hogy 13% damage reduction az 13% effektiv hp noveles, viszont bukok rajta vagy 2-300armor + str miatt ujabb 100 armor (mondjuk ossz 400armor, az kb szinten 13% effektiv hp) + lerepul egy adag damage is... Ki mire jutott ezzel kapcsolatban?
Kozben utana gugliztam:
"By using String of Ears you are giving up a lot of other defensive stats that could come from a good lvl 60 rare belt. Without any further thought, 20% melee damage reduction sounds like it's gonna be a whole lot better than any minor amounts of armor or resists you might be missing out on, but it turns out that armor/resists from a rare belt will give you more effective health than a 20% string of ears with good stats."
...
"String of Ears only beats a good rare belt when 79% of incoming damage is melee."szoval egy 60allres-eset jo statokkal tuti nem eri meg lecserelni ra. Meg egy 20-asra se.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Merre potyognak a kovács receptek? Eddig a pónis pálya botjáét leltem meg...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sonja
nagyúr
Most egy kissé mérges vagyok. Játszok, 5-ös NV, épp csépelek egy champion-t, erre megmerevedik a kép, majd jön a hibaüzenet, hogy game terminated és kilép a főmenűbe. Indítanám, de megint hibaüzi és kilép a bejelentkezési képernyőre. Erre ott mi fogad?
Anyád!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
SSJPeter
őstag
válasz maross #31619 üzenetére
Hát ebben lehet valami,de:
Ha az öv mondjuk ad 20%-ot akkor a többi cuccnak már nem kell adnia, így azokon jobb statokat tudsz összerakni és nem kell rájuk meele damage reduction.
Én is ezt fogom most csinálni.
Lecserélek most 2 másik cuccomat amin eddig volt meele reduction, így összességében jobban jövök ki szerintem, de akárhogy is, ennyiért ez megérte, 950k nem pénz érte...ha nem jön be ennél többért adom el sztem.Ezen is van 60 vita meg 60 str. hát mondjuk nem sok, de ha 150-150 lenne rajta az 25 millióba kerülne.
(#31623) Sonja:
Nekem crashelt is a játék.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Huma
addikt
Na úgy tűnik behalt a bnet.
(#31622) Blizz:
Adok érte 300k-t.(#31623) Sonja:
Nekem is ötös valorom volt mikor kidobott.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
JSaN
addikt
detto, nekem is 5x NV es gyepaltam az eliteket. Majd megjavul.
Meg azoktol kerdem akik mar paypalrol levettek a blizzes penzt, van tovabbi levonas? Pl ha nem devizas szamlad van hanem sima forintos: (OTP-s vagyok)
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
MrCsiT
addikt
..csak akkor a Server Status ne jelezné, hogy rendben van, ha egyszer nincs ?!
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
sith7
nagyúr
Mi a lényeges különbség e kettő között ? / első tiszta /
life on hit vs life after kill
Mit takar az, hogy after/utána ?
Miután egyet megölök, akkor ad érte x HP - t ? -
Sonja
nagyúr
Nem az a baj, hogy lelövik, mert oké kell a karbantartás, hibajavítás, stb., de legalább egy üzit küldhettek volna, hogy mit tudom én "2 perc múlva szerver leállítás, mentsetek" vagy valami. De ez. Hirtelen már valami másra gondoltam, hogy esetleg a gép fagyott le vagy egyéb.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
persil
nagyúr
life on hit = minden ütésed után gyógyulsz
life after kill = akkor gyógyulsz, ha megölsz valakit"Mit takar az, hogy after/utána ?
Miután egyet megölök, akkor ad érte x HP - t ?"
Igen.Értelemszerűen az on hit sokkal erősebb, ha jó nagy atk speed-ed van, meg persze 200-300 life on hit eleve nem ér semmit, szóval a mértéke sem rossz, ha kicsit magasabb.
A life after kill akkor jó, ha bazi nagyot sebzel és mondjuk 1-2 ütésből meg tudod ölni az ellenfeleket.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
válasz SSJPeter #31624 üzenetére
Persze, de egy 20as ov egy vagyon, egy 500as belt 60allressel pedig nem tetel, es ugyanott vagy effektiv health-ben. Melee reduction nagyon jol hangzik, en is vettem mar egy ovet anno, de eladtam, mert nem jott be (15-os volt). Itt lehet okosodni a temaban, mit miert eri meg felaldozni .
-
persil
nagyúr
-
Bird
addikt
válasz kovsol #31649 üzenetére
pontosítanék: 90% csak használhatatlan/ eladhatatlan tárgy esik (lvl61-63).... A patch után sokkal nehezebb eladni a jobb tárgyakat is, mert túlkínálat van.... A 350+ life on hit fegyverek pillanatok alatt elmennek (650dps-től felfele), de a többi felejtős... Az ias elvesztette a varázsát önmagában azok is eladhatatlanok. Minden az RMAH felé lett eltolva... Mondjuk a patch után tényleg sokkal több rare tárgy is esik, de többségük sajnos gey rakás f*s. Jobb gyűrű, amu nekem az elmúlt két napban nem is esett 6 óra farmolás után... Pedig magic findom 70%. A javítás pedig 4-6x nőtt, így a goldot is sokkal nehezebb gyűjteni! Köszi Blizz....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs