Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Franklin
addikt
Lehet nézni élőben, ahogy nem sikerül belépni! :-D
-
Franklin
addikt
Újabb Stream, ő már elkezdett játszani, SPOILER!!!
-
Franklin
addikt
Újabb belépni próbálós Stream :-)
-
Franklin
addikt
válasz LordAxwell #14603 üzenetére
"Nah sikerült, bent vagyok, 2-ig game aztán alvás."
Úgy érted délután 2-ig, ugye? :-D
-
Franklin
addikt
Szerintetek egy accal tudunk játszani ketten?
Úgy értem, hogy pl. délelőtt én tolom, délután meg egy haver? Persze nem ugyanazon a gépen...
-
Franklin
addikt
Igaz, hogy 60. szintig lehet csak felhúzni a karikat?
-
Franklin
addikt
Működik még valakinek a Guest Pass nélküli játék?
Így csináltam mindent, de nem jelent meg a Starter Edition az accountomon.
Ez most egy kiskapu volt, amit bezártak, vagy esetleg a túlterheltség miatt nem működik?
-
Franklin
addikt
válasz BloodyEddie #16129 üzenetére
Júni 15 körül indul a mindenki számára elérhető Starter.
-
Franklin
addikt
Srácok, aki két gépen is nyomja ugyanazzal az accountal (pl. meló + otthon): tőletek is kért belépési megerősítést, mikor először akartatok bejelentkezni egy másik gépen?
Vagy ezt csak újabban vezették be az account lopási mizéria miatt?
-
Franklin
addikt
Üdv! Erre valaki?
-
-
-
Franklin
addikt
válasz kovsol #28178 üzenetére
Sose becsüld túl a gazdag és tudatlan gyerekeket... :-)
Ha csak TF2-ből indulok ki, ahol valódi pénzeket fizetnek ki egy olyan itemért, ami semmi pluszt nem ad, csak másképp néz ki (unusual sapik), akkor bizony rengetegen lesznek, akik itt is mélyen a zsebükbe fognak nyúlni.
-
Franklin
addikt
válasz GeneraL_XTX #28188 üzenetére
Hidd el, ha beindul a PVP is, lesz olyan ember, nem is egy!
-
Franklin
addikt
Srácok, lehet valahogy "resetelni" az accountot? Mert ha most indítok egy új karaktert, akkor ugye egyből van egy csomó aranya, gemje, cucca, fejlesztett kovácsa, stb. Így viszont csak az első karival kihívás a játék, utána már nem annyira.
Töröljek minden karaktert? Vajon akkor megmarad az arany meg a fejlesztések? Vagy indítsak HC-t?
-
Franklin
addikt
Épp elkezdtük Normalon ölni Diablót egy 3 fős partiban, mikor megjelent a vészjósló szöveg: SERVER SHUTTING DOWN IN 15 MINUTES
Ejha mondom, jó kis képessége van a dögnek, ha nem öljük meg 15 percen belül, akkor leállítja az egész szervert :-D
-
Franklin
addikt
Vótmá?
Real Money Auction House – Current Issues
Írta valaki, hogy nem tudja csatolni a PayPal-t az accountjához. Jelenleg ez nem lehetséges a játékból, csak a bnet oldalról.
Továbbá akik digitálisan veszik meg a játékot, azok csak 72 óra elteltével tudják használni az RMAH-t. Akiknek utána sem működik, azok reseteljék a jelszavukat.
Van még pár infó a linkelt oldalon, de asszem ezek a lényegesebbek.
-
Franklin
addikt
válasz #59070464 #30535 üzenetére
Royal Crypts-et már elég régen nerfelték, kb. pár nappal megjelenés után.
Ma volt egy vicces beszólás publikon. Monkkal GF-es gear-ben nyomultam Nightmare Act2-n egy wizarddal. Elvileg tankoltam, de elég lassan haladtunk ugye. Kis idő múlva beírom neki, hogy "bocsi hogy gyenge vagyok, GF cucc van rajtam", erre ő: "bocsi, h gyenge vagyok, wizard vagyok" :-DDD
-
Franklin
addikt
válasz Wolverine #30549 üzenetére
Végül is logikus. Nem érdekük, hogy túl sok ember jó cucchoz vagy sok aranyhoz jusson.
Elég ha pár ezreléknek esik vmi űberbrutál tárgy, azok majd szépen kirakják RMAH-ra jó drágán (megtehetik, mert kevés hasonló van), a Blizzard meg leveszi a részét a tranzakcióból.
Ha mindenkinek esne napi 1 legendary, ki vásárolni az AH-ban?
-
Franklin
addikt
A patch-elés délután 1-ig fog tartani várhatóan, addig ne csodálkozzon senki, hogy nem megy az AH meg egyebek.
-
Franklin
addikt
Asszem ez alkalmi vétel volt :-D
-
Franklin
addikt
Na már a státusz oldal szerint is lehaltak az EU szerverek..
-
Franklin
addikt
Na már írják a bréking nyúzban is, hogy invesztigálják az issút :-D
-
Franklin
addikt
Néhány ötlet a Monkomhoz, hogy ne essen össze minden második kanyarban Hell Act1-en?
Nightmare még jó volt, bár Act4 vége felé már voltak problémák.
95%-ban publikon tankolok, szóval dps nem olyan fontos (gondolom én)
Szerk: haha, most látom hirtelen mennyien kérdezik kb. ugyanezt :-D
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Mennyit érnek ezek szerintetek?
-
Franklin
addikt
válasz Bencus88 #32954 üzenetére
Érdekesek ezek az árazások, mezei játékos honnan tudná, hogy mi mennyit ér?
Felnéz AH-ra, lát hasonló tárgyakat 10k-ért meg 1M-ért is. Honnan tudná, hogy most a 10k-s srác volt hülye h olyan olcsón adja az űbertáp cuccot, vagy pistike bohóckodik az 1 millás buyouttal? A bid összege se mond semmit, nem lehet tudni, hogy a licit valóban 500k-nál tart, mert mondjuk 10k-ról indult, hogy eleve 500k-ért tették fel.
Korábban írta valaki, hogy egy elég jó tárgyat többször is felrakott olcsón, nem kellett senkinek. Utána felrakta megint, de véletlenül egy nullával többet ütött be, úgy meg elvitték.
Na jó, elmélkedés vége :-)
Ui: végére egy poén, ma beléptem publikba és néztem egy nagyot a bannereken :-D
-
Franklin
addikt
Ezt most buyoutoltam 300K-ért... megérte, vagy jól járt az eladó? Hasonló daggerek milla alatt nincsenek fent. Mennyiért mehet AH-ba vagy RMAH-ba?
-
Franklin
addikt
Na, 84 óra játék után kiesett az első legendary, Hell Act3-ban.
-
Franklin
addikt
Gibbering Gemstone farmolók! Lehet utálni!
Összesen kétszer jártam a Frost barlangban, egyszer nightmare-en, egyszer hell-en, mindkétszer esett a gemstone... :-)
Másnak meg harmincadjára sem... vicces ez a játék :-)
-
Franklin
addikt
Ez a nephalem valor elég jól adja. Most lettem 60. szintű és Hell Act3-ban úgy jön a sárga, mint eddig a kék.
Az más kérdés, h 90%-a feldarabolva végzi a láda alján, de azért mégiscsak jobb érzés :-D
-
Franklin
addikt
Vicces ez az AH. Pontosabban az emberek viccesek.
140 DEX, 65 VIT, 53. szintű kék gyűrűk mennek 150-200e körül.
UGYANILYEN statos 60. szintű kék gyűrűk meg milliókért. Noormális??? :-D
-
Franklin
addikt
Bashiok twitter:
"Apparently the way public games are counted was changed in 1.0.3 and no one told us. Hahaha! Such is life."
Itt mire céloz? Milyen számláló változott?
-
Franklin
addikt
Haha, ékszerész barátunk mondata különösen jól sikerült :-DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest