Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Dexes cuccok dobnak monknál a damagen, egyértelmű, nem is cáfoltam soha. Érdemes csak olyan cuccokat hordani, amin jó sok van. Én csak a fegyverre írtam, hogy fölösleges 100 dex miatt választani egy fegyvert aminek 400al kevesebb a DPSe. Nem az a 100 dex fogja megduplázni a damaget, hanem a fegyver DPSe.
De ha nem hiszel nekem, majd nézd meg ha esik egy 400as DPSű kék fegyver semmi stattal. Biztos több lesz vele a damaged, mint a mostani 300assal amin van x Dex
-
Dadan01
senior tag
Kölcsön v reális áron (nem aukciós házas, ahol ezer azonos íj van azonos áron) keresek 1.1k dps íjat. Egy rövid inf act2 kukkantásra ill butcher tesztre. PM-be kérném válaszokat. Előre is köszi.
-
Gyuri27
félisten
No.
Majd 3 nap után válaszolt a blizz support.
Ezen túltettem magam. Sok a panasz. Megértem.
Viszont az egy kicsit szánalmas, hogy másjus 20-ra akarják vissza állítani az accom.
12 napi játékom menne a levesbe. Ami nem lenne fájó. Visziont komplett nightot azalatt a 12 nap alatt csináltam meg. Nem kevés farmolással. Ez idő alatt nem kevés goldot, felszerelést és gemet gyűjtöttem. Közben a karimat szépen felöltöztettem.
Tudom, hogy másnak gyorsak és jó fejek voltak. De ezt hagyjuk. Mert itt az én bajomat írtam le.
Erre felesleges volt 3 napot várnom. Azt gondolom. -
Genji
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Minden csak gear kérdése, aki meg Act1-ig elér összefarmol/boltol annyit, hogy vegyen AH-n magának cuccokat amivel Act1-et farmolni tudja. Onnan a továbbjutás a nehéz. Persze ez saját tapasztalat, de fórumokon is ezt olvasni, minden kaszt beakad kicsit Act2-nél.
(#25690) sith7 Tegnap linkelte a buildjét, keress rá!
--> Ja bocs az a wizze buildje volt, most nézem a monkjával is übertápos 
-
F-ECT$
titán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Igen, erre nagyon alkalmasak a Blizzard játékai, de hát ezért szeretjük őket

-
V.Stryker
nagyúr
Random játékbezáródás jelentkezett már valakinél?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
belial előttig csak szólóztam vele build (bár mostanában shatter shotot használok a hungering arrowhoz, mert több célpont ellen jobb), azóta inkább coop-ban megyek, mert itt már a több a ranged, és kevesebb az esélye, hogy engem találnak el, meg jobban lehet kiteolni
gear -> maxos crittel 52,6k sebzés. és azért a számszeríjat használom, mert az lassabban lő (tehát egy nyíl többet sebez), meg kisebb a sebzés szórása, de amúgy a másik fegyver sem rossz. (act 2-ben találtam), csizmán van 12% movement speed, de kéne egy inquisitor vagy tyrael's might, hogy még több legyen (de belial phase 3 meg siegebreaker ígyis könnyű vele) -
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Dreamie
üzenetére
csak ha nem tudom eladni, akkor jó lett volna a barbáromnak, ha meg elmegy, akkor tudtam volna venni valami jót a dh-nak vagy a monknak :S
gold collected kb 2,8 millió, szóval azzal annyira nem állok jól. (meg most is csak olyan 80-10k körül van)@25679: mindegyik normálon hunyt el.

-
Cyberbeni
addikt
valaki nemrég kérdezte itt, hogy ki mennyit játszott, én 182 órát toltam kb, amiből 25+ órát 4 halott hc barbár tesz ki
60+ órát meg egyenként a monk meg a dh is (monk inferno act2 elején, dh-val nemrég öltem meg siegebreakert infernon) -
mephi666
nagyúr
én úgy vagyok, mint 15éve a dia1-nél: felkeltem reggel 5-6körül és vakulásig nyomtam
...most szombaton volt hasonló, kb 2-3óra szünettel... most is várom, hogy hazaérjek, aukcióhoz bekészítsek kaját, aztán pár soron leverjem leót, hátha esik valami, vagy ah-ból tudok vásárolni, aztán go inf act2: jöhet a g*cimanó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
persil
nagyúr
válasz
Neptunfű
üzenetére
Nagyjából nálam is ez van, első fejezet a végére már nagyon könnyen ment, butcher-re is megkaptam a 2 perces achievement-et is.(igazából kb fél perc lehetett).
De act 2 nagyon nehéz. Eljutottam odaáig, amikor alcarnust kell megkeresni, de az elit csapatok általában levernek 1-2x mire végzek velük, és ha sok fehér jön, akkor azok is meg tudnak ölni.
Nekem 30k hp, 16k dps(Mivel buffolod fel 27-re a dps-t? Nekem alapból ennyi.), 4800armor és 500 all res van, de ezzel így állok, ahogy írtam. Life on hit veszettül hiányzik. Mondjuk már párszor átgondoltam a skilleket is, de túl nagy a szakadék első és második fejezet között
Kell még péééz, mert így nem elég a felszerelés. -
Bird
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Én is pontosan ugyanezen tüneteket érzem magamon, pedig nem vagyok amúgy egy hardcore gamer! Tlaán még nem is volt ezalatt a 20 év alatt olyan, hogy elkezdek valamivel játszani és nem tudom abbahagyni! Valamit nagyon tudnak ezek a Blizzes srácok... Tisztára olyan, mint vmi tudatmódosító szer... Nehéz lejönni róla!
Azon kapom magam este amikor 8-kor lefektettük a gyereket, hogy "nem sokkal később" már fél 12 és maradt még egy dungeon vissza van mára. Félelmetes! 
Sonja: Becsüld meg, a gyűjteményedbe még jó lesz az unokáknak mutogatni!

mephi666: De ha már gyerek és család is van a közvetlen közelben akkor nehéz ezt megoldani!

-
Neptunfű
tag
válasz
persil
üzenetére
Én ma megyek át inf. Act II-be monkommal
Egy hete próbáltam, akkor a camp-ból kilépve az első mob lecsapott.
Érdekes volt látni, hogy amíg Inf. act I-ben mentem mintha normálon lettem volna, volt hogy két unique csapatot ütöttem egyszerre, rohangálás nélkül, de az a felszerelés nem volt jó Act II-be.
Most váltottam res+LoH+dex+vit cuccokra és majd meglássuk... 31K hp 12K dps felbuffolva 27K (csak pár másodpercig) -
CsiguszMaxim
senior tag
Na jólvan akkor nem vagyok egyedül. Nem tudom mit csináltak a blizzardnál, de valami iszonyat függőséget tudnak kialakítani ezzel a **arral az emberben. Valahol azt írták, hogy ez a pozitív visszacsatolások játéka és teljesen igazuk volt. Aztán ez persze infernon átmegy negatív visszacsatolásokba és az emberben csak kúszik fel az ideg amit aztán szegény HW-eken vezet le.
Rám sajnos az ilyesmi nagy hatással (két hét 140 játékóra kb, "csak még egy WP csak még egy dungeon") van ezért kell időben leválasztani magam a dologról és csak szépen lassan módjával játszani. -
persil
nagyúr
válasz
szallasi007
üzenetére
Én a chant of resonance-t használom, ez amúgy is elég hasznos, a mantra mindig fent van és így +2 spirit/sec, aztán tárgyakból még 2-3, ha összejön, az már teljesen elég kell legyen, ha csapkodsz rendesen.
A one with everything valóban nagyon jó, de csak kb inferno-ig, oda már úgyis all resist-es cuccokat gyűjt be az ember, aztán egy idő után, mikor minden az van, akkor le is lehet cserélni a one with everything-et valami más hasznosabbra, mondjuk near death experience-re.
-
szallasi007
őstag
radi8tor1: sry így teszek a későbbiekben.
DjDanee87: még nem tartok infen, hell act 2 vége, 56-os kari, most kezdenek esni ezek a 250-300 közötti cuccok, szóval remélem mire inf-re érek lesznek nagyobb dps-es dolgaim (két egykezes vagy 1 kétkezes), dexes cuccok meg monknál szerintem azért dobnak rendesen:
Dexterity is the MOST important stat for Monks. - http://diablo3levelingguide.org/diablo-3-monk-leveling-guide/
-
L4mie
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
yah mondjuk még szerencse, hogy az új asztalomat vastagra csináltattam...
az előzőt 2 naposan szétvertem alterac valley-n 2008 ban
aztán eddig bírtam a horpadt IKEA-s asztallal.
Infernon immun-láncos behúzós fireball-t dobálós csontiknál letszteltem a 3 éves lachesis em is előszőr kapott. Asztal, egér is bírta
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Há mi a jó Isten ez

-
DjDanee87
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Akkor gondolom nem infernon vagy még. A cucc amit linkeltél az level60as. Level60on nem fogsz 300as dpsű 2kezessel boldogulni. 600-700as 2H gyengének számít infernohoz. Az hogy van rajta mondjuk 100Dex közel nem számít annyi, mint maga a fegyver dpse
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007
üzenetére
5 percen belüli hozzászólás esetén kérlek használd a Szerkesztés linket a hozzászólásod tetején.

-
szallasi007
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
letörölted a játékot???????????? wtf??????
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Pont egy ilyet árulok most AH-ban 900k körül. 600 feletti DPS-e van meg 100 feletti dex és vita. Azt hogy elvitték nem tudom mert 3 napja letöröltem a játékot.
(#25656) szallasi007
A környezetemben levő használtai tárgyak épsége érdekében, (Inferno Belial próbálkozások alatt valami elpattant
) illetve a vizsgáimra való tekintettel muszáj volt. -
szallasi007
őstag
válasz
Neptunfű
üzenetére
hát az nem tudom neked megmondani, de ránézésre én is vmi ilyesmit sejtek

Genji: arra gondoltam (meg ha jól emlékszem) dio2-ben is voltak ilyen kalkulátorok/statisztikák, hogy adott sett item ilyen 1/millió eséllyel esnek vagy 1/10 millió már nem tudom, de nem akarok hülyeséget írni.
-
Horbal
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
Az egy viszonyszám ha ráviszed az egeret megjelenik a % érték
Nekem most 500+ körül jár így van 50-60 között valahol, ami még bőven xart se ér

Szal a 77 gondolhatod mennyit ér.
-
DjDanee87
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Szerintem úgy kb 0,00001% körüól lehet

Amúgy nem kevés az a max 698as DPS egy 2kezes fegyvernek ?
-
Face8814
őstag
A tükrökkel, meg dobókockákkal mit kell csinálni. Találtam párat ami +35-40 int. ad de hova rakjam őket?
Gorneck23 THX

-
Neptunfű
tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Jól gondolom, hogy inf act II től eshet a tárgy?
-
Genji
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
Ilyen infoja csak a Blizznek van, de szerintem ilyesmit egyelőre biztos nem szivárogtat (még) ki. Amúgy kicsi, szerintem ilyen 0,00001% környéke

-
szallasi007
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
sry
azt hittem hogy semmire nem jó és azért írod mert kezdtem idegbajt kapni hogy megint kitaláltam a megoldást erre benyalom 
egyébként amik resistek mellett vannak számok azok %-ban értendő vagy vmi teljesen más értékek?
nekem ezzel a skillel 77-en áll minden csak már lusta voltam fölé vinni az egeret és elolvasni a helpet most meg nem tudom megnézni melóból
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Ja nem, félreértesz. Erre akarom felgearelni a monkomat.

(#25638) frame>24: Sztem nem fake. Sokkal nagyobb DPS is kihozható.
Egyébként tényleg vicc, hogy lassan nem marad értelmes skill a wizznek. -
Genji
őstag
Ja van az Arcane Power ami a manája a wizznek, de fegyókon elementális sebzést ad az Arcane damage aztán vannak az arcane enchanted mobok amik azokat a köcsög csapdákat rakják le.
frame>24: 128k dps archonnal simán lehet magas IAS mellett, az hogy ilyen gyorsan írt 128k dpssel infernon az kétséges bár act1 ahogy nézem...
-
frame>24
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Még mielőtt átállok én is dps felhúzásra (jelenleg a béka segge alatt van), teszek egy elkeseredett próbát egy arcane(mana) regen "kollekcióval."
Az energy armorból meg a prismatic rúnás all resist verzió attól félek kötelező lesz.
Ez amúgy fake? (Sonja linkelte korábban)
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Hanyas szinten kellene a plussz manna?
-
szallasi007
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
jaja és kvázi all resist mindenre végtelen, gyakorlatilag ez azt jelenti hogy csak a "sima" sebzésük marad nem?
vagy akkor ez is ilyen parasztvakítás és pl inf-en semmire nem lesz jó?hell act 2 vége felé eléggé bejövős nekem, de ha azt mondod semmit nem ér akkor mit tegyek be helyette?
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Iszonyat nagy okosság....
Allresist+kiválasztasz egy tetszőlegeset és felstackeled ~végtelenig...
-
Genji
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
bocs dupla
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
monknak van olyan passive skillje ami spiritet generál, mert vagy én nem látok vagy nincs is és csak ácsingózok utána?
erre meg tegnap jöttem rá hogy mekkora okosság már

One With Everything
Your resistance to all elements is equal to your highest elemental resistance. -
mikromanus
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Olyan 10-15 MF szokott lenni a cuccokon ami már "látszik" (azaz ami már plusznak számít ha már egy tulajdonság el lett rá lőve). Amun lehet több, vagy mivel azt csak egyet használsz, így az olcsóbb mint a gyűrű. Ami nekem volt: 10-15 MF az armoron, gatyón, surranón, bracersnél, amun, vállvérten. Szerintem a kesztyűn nem volt, de lehet tévedek. Ezek mellé volt egy 26 MF-es amu is . Így lett 144. Később lett egy mf-et is adó gyűrű, de azt az amuval együtt lecseréltem. Valaholmintha még lenne "veszteségem", de nem tudom mi volt amit mf mentesre cseréltem. Most 119% Mf van rajtam (gyűrűn, amun nincs és a sipka is kérdéses). Eh, ez alapján volt amikor 155 körüli mf-em volt

-
Andie
őstag
Mi az az "arcane" ?
Látom tárgyakon, látom itt a fórumban is, hogy irogatjátok, de kimaradtam az alap definíció ismertetésekor
(pl ne linkeljetek bnetes infót, mert azt a céges tüzfal nem komálja) -
Cyberbeni
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
fegyveren kívül bármin lehet mf. és van hóval több, mint 12mf-es tárgy.
-
Genji
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
AH-ban nézz körül. Minden armor adhat 20%-ot + ott az NV ami 5ösön ad kb 50%-ot.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
hogyan kell csinálni 140% MFet??
Én eddig csak olyan tárgyakat láttam ami +9-12% MFet ad. Vagy lvl60nál van már valami furfang?
-
Scooby Dou
aktív tag
remelem azt mindenki tudja,hogy a fegyvereken levo iAS meg % dmg mar bele van kalkulalva a fegyver sebzesebe.
-
-
Cyberbeni
addikt
fakk, eladtam egy kurvajó övet 1millió helyett 100k-ért :S:S:S:S
-
frame>24
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Ugye itt az a szokatlan, hogy nem lehet többezres mana-val meg lvl 10+ warmth-al okádni a frozen orbokat úgy, hogy a mana tartályban a szint meg sem röccen. Betették helyette a gyenge signature spelleket.
100-as alap arcane röhej, a cuccok meg ilyen 10-20-at adnak rá max, és egy jobb skill 30-60 arcanba kerül.
Pedig eléggé uralkodnék a terepen, ha pl. az arcane nova-kat szünet nélkül onthanám, de 3-4 egyszerre és szevasz.
más: hell vége felé nálam a teleport nélküközhetetlen lett, fracture rúnát rakok bele, és akkor van 2 mirror image is rögtön.
-
D4v3
őstag
-
Realradical
őstag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Mennyi DPS/HP/Melee resisted van?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
ooooobi
üzenetére
Ez ugyan wow-os, de már az alap macro funciókat is tiltják 3rd party appoktól, pláne, ha még koordinátát is megadsz: [link]
Mondjuk ezt olvasva elég vicces, hogy ha jól tudom a "hivatalos" Steelseries Diablo egérnek is programozhatóak - macrozhatóak - a gombjai.
Én személy szerint biztos nem kockáztatom a több ezer beleölt órát az accountba, inkább marad a manuális megoldás.
mikromanus: Minden melee karakter erősen cucc függő. Míg a ranged megteheti, hogy DPSre gyúr, addig a melee karaktereknek el kell érniük egy adott szintű allrest, különben borulnak egy ütésre, s úgy nehéz haladósra venni a figurát.
-
Pfff, több mint 1000-el javítottam a barbárom armorját cuccokkal de így is simán lecsapnak a kék dögök. Számomra ez a karakter itt (Hell, Act II) most semmire nem való.
-
"A hidra gyorsabban köpköd? Esetleg a tócsa is gyakrabban sebez? És a Blizzardot gyorsabban lehet castolni (aminek semmi haszna), vagy gyorsabban esnek le a jégcseppek, egy idő egység alatt több?"
Nincs rá hatással, nem sebez többet, a fegyver basedmg számít. A cast sebességére van.
-
Jazz
veterán
Wow, thx!

Még egy kérdés:
Az increased attack speed (ias), milyen módon van hatással a hidrára és a Blizzardra?A hidra gyorsabban köpköd? Esetleg a tócsa is gyakrabban sebez? És a Blizzardot gyorsabban lehet castolni (aminek semmi haszna), vagy gyorsabban esnek le a jégcseppek, egy idő egység alatt több?
-
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
A barbár nagyon jó és élvezetes kari, csak ahogy látom elég cuccfüggő. Jó fegyver és jó armor aztán lehet zúzni erőbül jó sokáig. Hellen már sajna kell resist is meg pár jobb item is hasznos (legalábbis nekem kellett). Inferno Act1 könnyebbnek tűnt nekem mint hell act 4 utolsó questjei. Az ellen nagyobbat sebez, de gondot csak az elitek okoznak ha figyelsz. Act 2 infernon. No igen. Első pár lépés a sivatagban igazi élmény.

Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze megértem, kinek mi a perverziója... 
--> Ja bocs az a wizze buildje volt, most nézem a monkjával is übertápos 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy hete próbáltam, akkor a camp-ból kilépve az első mob lecsapott.