Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
Scheffer
tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Mondjuk ez magasabb szinteknél biztos kimondottan idegesítő lehet. Én egyszer haltam meg eddig (lvl12-ig jutottam), mert új potit vettem, de elfelejtettem kirakni Q-ra. Még csata közben rájöttem a bökkenőre, hogy miért nem gyógyul a karakter, és már felnyitottam az invertoryt és kattintottam volna a vörös italra, de egy dárdát vágott az egyik ellenség a Demon Hunterem hátába, amely megadta neki a kegyelemdöfést.
Ha ez HC karakterrel történik magasabb szinteken, akkor nem is tudom, hogy reagálnék, de valószínűleg nem a pitypangos zöld legelőkön ugrálgatnék örömömben miközben pillangókat számolgatok...
-
Ultrazord
tag
üdv skacok,
végig vittük a játékot, és most az érdekelne, hogy van e secret level és ha igen akkor hogyan érhető el. Az nem érdekel mi, csak a módja.
ha lehet privátban, ne spoilerezzünk
köszi -
OnSeT
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
csontvázkirály kevesebb mint az act1 harmada.
2óra volt kb. addig, a teljes act1 meg 7 óra.most kezdtem lvl16osan act 2-t.

amúgy én is azt vettem észre hogy jobb cuccokat lehet kraftolni mint amit az ingame árusok adnak, ah-ban viszont még ennél is ütősebbeket találni már 1k goldért is.
pl. 164-es rare pajzs.már be is sárgultam. ^^
-
Rankerz
senior tag
Disconnect 5 percenként : P
-
omikron23
senior tag
Asus GTX 570, 1920x1080, minden max-on, FPS 120-140 között, és nálam is rendszeresen meg-megtorpan a játék... Nem hiszem, hogy gyenge lenne hozzá a gépem. Remélem hamarosan orvosolják egy patch formájában...

-
Ghostface
senior tag
Tud valaki esetleg küldeni privátban egy Guest Passt? Ha kell akkor visszaadom mikor megkapom az enyémet, de nem jött még meg és marhára játszanék már. Előre is köszi!
-
-conrad-
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Szia,
a BS planok bossokból esnek, és csak nightmare szinten. Viszont esni fog mobokból/ládákból/polcokról stb papír, amiből lehet összerakni tome-t, az is receptet ad majd (asszem 10 lap egy tome?)
Én a generalról kukáztam össze, ott kérdezgettem game közben. (/join general)Asszony most nem ér rá, monk off, tolom a demon hunterrel.

Alacsonyabb szinten mivel toljátok? Bola shot késve robban be, a grenades abszolute nem jön be, a rapid fire az imba de csak 1 targetre, a charkam meg ugye ívben megy.
Most úgy tolom, hogy hungering arrow + rapid fire az egérem, 1-esen van a vault, 2-esen a chakram (nagyobb tömegre) 3-ason meg a caltrops.Fura a monkhoz képest amivel bemegyek a tömegbe és iszonyatosan arat

-
Ombi5
őstag
error 12 hibauzi.
Azt akatam megadni, amit megadtam battlen.nethez email cimet es jelszot, de error 12-vel kidob.
A kodot nem kellett volna valahova beirni, ami a dvd alatt talalhato? Nem lehet ,h ezert nem enged be?
-
DeckardCain
senior tag
Na valahogy kicsikartam egy min 15 fps-t a laptopból. Beta végéig játszom csak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt úgyis láttam már párszor max grafikával.. Van 4% mf-em már
-
Mukorka
addikt
Baszki, meghalt a lvl 9 hc magem pont sk előtt .

-
catroot
veterán
Konzolok szervizében ahogy látom még van raktáron Diablo 3, legalábbis azt írja, hogy raktáron van... rendelt ma valaki innen?
Azért írom, mert hívtak a ProGame-től, hogy leghamarabb pénteken HA jut nekik szállítmány.
, Gameshop-nál már nincs raktáron sem. -
Tauren45
aktív tag
Unsupported graphics card list Nekem quadro FX 880m-m van az nem szerepel a listán.

-
gyuromoj
veterán
13 és fél óra végére Diablo lefeküdt co-op-ban.
LVL 32 Monk vagyok, Nightmare-n majd lassítok és szépen átnézek majd mindent.
Minden pénzt megért számomra a játék. -
Tauren45
aktív tag
Én most b*szom ki az egész mocskot az ablakon.

Neki nem megfelelően új a Lenovo W510-es noti -.- istenem.
Mind1, hogy nem játékra van kitalálva BF3 lazán fut middle beállításokon probléma nélkül.Nem lehet valahogy kikerülni ezt? Pls valaki help.

Szerk: Nagy nehezen elindúl 5 óra Aktualzálás után és akkor most ezért nem tudom felrakni. Hát az átkozott demo elindult bármi problem nélkül.

A fórum nem kifestő!
Oké. . .
[ Módosította: Viktor77 ]
-
RootRulez
félisten
No... Meg az ára felfelé, már majdnem 14K a legolcsóbb helyen is...

Egyébként, ameddig el lehet menni Guest Pass-szal (a csontvázkirály) az kb hanyad része a játéknak? 10%? Vagy esetleg több vagy épp csak az eleje?
-
L4mie
veterán
az miért van, hogy 6870 mellet leesik 30 fps-re ha fight van? O.o és elkezd ugrálni 30-60-30-60 O.o
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Nightmaren vkinek van kedve multizni?
Elugrok a praktikerbe.20 perc és vagyok.
Ha vkit érdekel dobjon privit és tolhatjuk egész este
-
JSaN
addikt
Nalam ebben a pillanatban is faszan megy a jatek.
-
X Factor
addikt
válasz
execute93
üzenetére
AH-ból vásárold be mindig az adott lvl req-nek megfelelő max statos itemeket.
18as szinten vegyél olyan fegyvert aminek a lvl req18. adjon az elsődleges stat-ra meg vitality-re, később lehet socketes az még jobb, emellett érdemes még a xp/kill, hp/kill/hit dolgokra rámenni, és akkor potionnel se kell foglalkozni.
-
Kobe
veterán
gyerekek a serverek laggolnak még mindig ennyire, vagy van valami bug a demon hunterrel ? egészen konkrétan azt cisnálja a karakter, hogy lenyilazok valakit, a mozgás + hang meg is van, ellenben jó 1 mperc mulva repül csak el a nyíl onnan ahonnan állok/álltam
-
Ilsyde
őstag
SC2-vel is ugyanez volt a gond, egy jó darabig sokaknak nem adta meg az achievementeket. De olyan is volt hogy beragadt (nálam pl.) némelyik ahol X számú valamit kellett osszeszedni hozzá és nem ment tovább a számláló. Nem tudsz mit csinálni sajnos, a hiba szokás szerint a Blizzard szerverekkel van.
Orulj hogy be tudsz lépni és/vagy nem vagdal ki a játék mert tobb 10ezer ember még játszani sem tud
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Jogos a felvetés. Nekem még mindig kicsit butitott, egyszerű az egész, de mikor már a második karakterrel toltam el a guess pass által engedett részt, akkor meggyőzött, hogy nem szar annyira.
Kicsit viszont az furcsa,hogy bármelyik karival csinálom, kezdem újra, mindig ugyanazok az ellenfelek jönnek ugyanott. Tehát semmi véletlenszerű.
-
Sonja
nagyúr
Nagyon jó!
Ezek állatok. 
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ez a Monk csaj egy látványosan brutál állatfajzat. Lehet vele gyakni faszán.

-
Mrdevil
addikt
Kérdés:
Az Usa, és az Európai szerók között is van különbség, mármint a karakterek között? Tegnap Usa-n játszottam sokat, mondom ma inkább megyek Európai szerókra, erre ott meg nem látom a karim. Van esetleg lehetőség áthozni valahogy? Ez így elég gáz, lehet haver meg pont az Eu-n játszana, ( mert ott van karija ) és akkor nem fogunk tudni együtt játszani, vagy mifene? -
sith7
félisten
Annyit ki tudtam hámozni, hogy sajnálják, 1 db blue post van , de aztán ennyi ...
[link] -
Helmoras
őstag
Nekem csak AH szarakodik :S sajnos
-
Kal-El
senior tag
Más be tud lépni most?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
lanora
üzenetére
Games alatt adhatod meg a Guest Pass kulcsot.
Starter edition június 15-én lesz kb.po1son: Nem baj, de EU-ban nem tudsz vele játszani.
----------------------------------------------------------------------------------------
Diablo III Gaming Benchmarks on Ivy Bridge & Trinity Laptops
-
po1son
addikt
az baj, ha amerikai szerón kezdtem és van az egyik karakterem?! lehet több régióban is karakterem?
-
X Factor
addikt
Azóta lvl 30 és megvan a 700dps, too easy...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
execute93 egyszerűen ráraktam a tárgyra, bal klikkel folyamatosan nyomva tartva "ráraktam", "ráhúztam" semm különös.
sith7
Nálam detto, még a cooperative achi nagyjából stimmel, de pl skeleton kinget, elvileg sehol senkivel nem öltem meg, mmint achi szerint, holott act 2-3 meg kipucolva...
-
sith7
félisten
Gondom a következő:
ACT 2 elején vagyok, és 1 azaz egy db achivmentem van csak ... pedig a skeleton king - et is megöltem, templar kisérőm is van, és mégse adja meg őket ... EUROPE szerveren vagyok
-
lanora
csendes tag
Leöltöttem a klienst, el is indul, azonban nem látom a battleneten hol adhatom hozzá a Start Editiont az accountomhoz.
Hogy tudom aktiválni? -
b3Ro
senior tag
Act 1 kilove
A hentes legeny 2x megszivatott, de utanna rajottem, h milyen kepesegekkel kell elene mennem. Az atvezeto video az nagyon komoly
! -
Kal-El
senior tag
Engem nem enged be mindent kipipál, majd azt írja ki, hogy: 3006-os hiba
-
catroot
veterán
Na, a progame baszta küldeni a csomagot

-
Blizz
őstag
diablo halott normalon,mit ne mondjak elég nehéz volt,izualnal meghaltam párszor
-
Gyuri27
félisten
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Kezdőként nézz fel a népszerü videómegosztóra.
Mert így látatlanba ajánlani semmit nem lehet. -
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Kezdő diablosként melyik kasztot ajánljátok?
Köszi
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
AH keresőbe hogyan adjátok meg a pl. "1-3 damage" statot a keresőben?
Nem jöttem még rá, vagyis a damage done keresővel nem működik nekem.ui:
Nekem egy legendary-t meg 2 rare-t vittek el eddig. Nagyon alacsony áron megy a rare. -
Scheffer
tag
Sziasztok!
A skill calculator szerint több képességet is kioszthatok a skill bar-ra az adott típusból, (pl. 2 primary-t) de ingame még nem találtam meg a módját annak, hogy hogyan tudnám ezt megtenni. Egyáltalán van rá opció jelenleg?
-
RockHaRD
addikt
Nektek megy az aukciós ház? Bármire keresek, kiszürkül a Search gomb, és ennyi... nem írja ki, h nincs találat, nem csinál semmit

-
L4mie
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
jah ha lenne pörögne a fórum

tegnap nem volt ilyen, hogy 2 perc alatt 0 post

[radi8tor1] érezd az iróniát

btw: DPS metert mivel mutatja?
vagy..csak a karakterinfóban van valami számolható érték? -
Scholes9
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Most nincs semmi gond a szerverekkel

-
execute93
őstag
Kevés LVL 18on, ACT II-n a barbáromnak az 57 DPS?

Kovácsom már 3as de semmi jó cuccot nem tudok lekráftolni..
Kereskedőnél meg nincsenek jók.Szerk.: Raret én is felrakok, van egy csomó
-
headhunter86
senior tag
Most jók a szerverek? Mert lassan megyek haza melóból, és játszanék

-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Tudom nem szép dolog kérgetni, de ha esetleg van valakinek egy felesleges guest pass-a, azt nagyon megköszönném.

-
Huma
addikt
Pörög ez az aukciós ház. Már kb 21e aranyért eladtam 5 tárgyat. És kb 2 órája raktam fel őket.
(#16003) tdd587: Tényleg elég rondán néz ki azon a képen. Ennél sokkal szebb a játék.
Amúgy nekem is annyi sárga cuccom van hogy nem tok velük mit kezdeni. Kb 20 db.
-
JSaN
addikt
Na atvittem az ACT 1 fejezetett, szepen lassan raerosen. Ugy volt 7 ora, a cinematictol tatva volta szam. WD Lvl 17, a sebzes 82 dps volt mikor lecsaptam, nem sok ez a lvl? Masok mar lvl 12-n at mennek. De mindegy en ra erek.

Amugy a jatek nalam 10/11 az ev jateka.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, Gameshop-nál már nincs raktáron sem.

Annak viszont elég gáz a motorja, bár különösebb gond azzal sincs, viszont a Diablo 3-at nagyon szuperül megírták, nem is lehet belekötni.

!