Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Fasza. Vettem egy kardot AH-ban 60K-ért és csak 100-al lett több a damage-em, de legalább -1800Hp-m lett

-
phanzetomox
őstag
Starter Edition játékosok ! Van valakinek valamilyen rare cucca ? ha igen adnék érte goldot vagy más rare cuccot, akinek van kedve cserélni szóljon !
-
lakisoft
veterán
válasz
Cingáriusz
üzenetére
És mennyit költöttél már el AH-ban?
-
vendingo
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam SSD van, és akad

-
Sonja
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem, ott jó, mert SSD-n volt a fejlesztés is, és állítólag nem is nézték meg HDD-ről. Azóta már igen, és lesz rá javítás, de hogy mikor?! Ha van SSD a gépedben, akkor arra tedd át az egész Diabló mappát és úgy játsz!

(#24094) Cingáriusz: Az inkább server lag lesz.

-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem SSD-ről fut a game és simán megáll néha fél percre is, bár szerintem ez nem a gépem miatt van hanem szerverlag
-
Xmodule
őstag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
C:\Users\xyz\Documents\Diablo III\Screenshots
Ja elötte PrintScreen gombot meg kell nyomni.

-
Ilsyde
őstag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Call of the Ancients skillt dobd, helyette WotB. Passzivokhoz valogasd be a Berserker Rage meg Brawler kepessegeket.
Karakterrol tenyleg kellene egy shoti, valoszinuleg alacsonyak a statjaid, az a gond. Egy valag defense, resist, str meg vita kell a barbarnak. Sajnos te is pont a legfinnyasabb kasztot valasztottad.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Nekem most ez a build van, ez hellen nagyon bejött, próbáld. Csak egy pajzs és egy jó fegyó kell. Na meg strength és vitality cuccok. 45k hp volt 54 körül.
-
-
maross
nagyúr
válasz
Cingáriusz
üzenetére
5k+ dps megvan? Frenzyvel hamar ki lehet vagni azt a fat. Ha meg ugy sem, akkor benyomod a super saiyan modot, es masodpercenkent kiosztasz vagy 20k damaget.
szerk: frenzyvel utod? hasznalj shoutot is, ujabb +30% damage. ah-bol pedig valami 300+ egykezest keress, az se baj ha kek, nalam lvl54-es 346-os kek van, 20-30ezer korul talalsz szerintem. Szerintem barbar borzaszto jo, es nagyon ki tud osztani mindent, tulelessel tobb problema van, mint a dps nagysagaval, utobbi nagyon jo.
szerk: lvl55-on 7k dps + shout 9k. azzal mar lehet fakat donteni. es 30e folott nem vettem dolgokat, inkabb 10e penzbol epitkezek.
-
-
Valamiért nem tudok printscreen-t csinálni az adatlapomról.
-
gabranek
senior tag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
5x szinten már érdemes mindig szinten tartani a geart, mert rengeteg idegeskedést megspórolsz magadnak (az ah árak a béka feneke alatt vannak, úgyhogy ez nem lehet akadály).
Nekem barbi a mainem és semmi problémám nincs vele...néha 1-1 elit megizzaszt, de akkor általában én is hibás vagyok a rosszul megválasztott, vagy rosszul időzített skillek miatt.
Stunolj, szakíts és állj ki a szmötyiből, kb erre kell figyelni a barbárnál. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Vagy ha szólsz, segítek in-game is
Úgyis unatkozni szoktam 16:00 után, mert semmi ismerős nem tud feljönni xD -
maross
nagyúr
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Ne sajnald valtani a skilljeid, akar egy mobcsoport miatt is. Ha kungen hc modban infernon van, akkor mas is el tud jutni nem hc-ben legalabb addig. Csak ki kell talalni hogyan. Lehet neked az aukcios haz sokat segitene, jo lenne tudni a statjaid.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
AH nelkul meg se probald a Hell-t mert csak idegbajt kapsz tole. Legalabb egy jol sebzo fenyat vegyel, azzal elevickelsz 60-ig.
Ezt toltsd ki es segitunk hogy min alakits.
-
Sonja
nagyúr
Van egy pendrive-os megoldás az akadozásra a HDD miatt!
-másold az MPQs könyvtárat pendrive-ra (alapesetben C:\Program Files (x86)\Diablo III\Data_D3\PC\MPQs)
-nevezd át az eredeti MPQs-t a biztonság kedvéért, vagy töröld
-futtasd az alábbi két parancsot a paranccsorból: (win+r, cmd enter)
cd "C:\Program Files (x86)\Diablo III\Data_D3\PC" (asszem ez nem kell...)
mklink /j "C:\Program Files (x86)\Diablo III\Data_D3\PC\MPQs" "D:\MPQs"
ahol értelemszerűen a D:\MPQs az a könyvtár, ahova másoltad a pendrive-on. -
Alg
veterán
válasz
Cingáriusz
üzenetére
1-2 oldalt ha visszaolvasol, egy korábbi kérdésem kapcsán kicsit ki lett beszélve egy-két lehetséges barbár build
-
vendingo
veterán
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Én is barbárral kezdtem, de elég hamar rájöttem, hogy zsákutca.
Azóta WD-vel tolom, és semmi problémám vele. Szinte halhatatlan a képességei miatt. Ha gáz van, akkor vagy menekülök a szellemvilágba spirit walk-al ahol még az életem is töltődik, vagy van olyan skillem, ha megölnek 3 másodpercig van időm menekülni, és szintén töltődik az életem.
Mellesleg a wd egy tömeggyilkos. Könnyebben haladok vele, mint anno a barbárral. -
-
Wolverine
félisten
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Valsz. a sárga Vortex képességgel bír, amivel beránt

-
maross
nagyúr
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Stunolas, sok hp, pajzs a kezben, paladin pajti, ilyesmik segitenek. Kicsit at kell varialni a karakteredet valoszinuleg. Nem art nezni, hogy milyen tulajdonsaggal rendelkeznek, ezek vortex+valamik voltak.
-
vendingo
veterán
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Én kifejezetten szeretem, ha odarántanak magukhoz. Akkor kapják csak igazán az áldást tőlem. Utána viszont spirit walk-ba menekülök

-
54-es barbárom van. Hell-en, Act I-ben pár sima kecske moob meg egy sárga fél perc alatt kinyír. Távolról rájuk nyomok egy földrengést, abban a pillanatban valami láthatatlan erő odaránt közéjük és lecsapnak azonnal. Most eléggé elment a kedvem a játéktól.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Realradical
üzenetére
kimász a képernyőn oszt fák jú

-
Realradical
őstag
Micsinál a fákjú skill?

@mephi666
Akkor jöhet egy olyan szőke buksza zombi, mint a Fido-ban
-
mpierre
veterán
Mint D2 LOD-ban első pályán a fizikai sérülésekre immunis mobok. Azokat lehetett ütlegelni. Főként a +5% cold dmg-s slukkerokkal. Eltartott egy ideig mire lecséphadaróztam egy ilyet. Gondolom ide is átjöttek ezek a jópofa mobok, csak megnőttek.

RI/OS: Az nekem is kéne.
Lvl 36-n még csak 50-s rezisztekkel rohangálok. Kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz később. Most is akad egy-két elit csoport, hogy fejhangon visítozva szaladok arrébb és hívom az Ősöket. -
vendingo
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Én nagyon sokáig savat nyomattam első rúnával, de a medvék kisebb területen nagyobbat aprítanak.
Bár vannak szituk, amikor a savat jobban szeretem, pl. amikor dungeonban kis helyen sok csontváz van. Akkor jól jöhet egy sáskaraj savval. -
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Ebben a részben , hogy van lehetőség privát partyt csinálni ? Illetve , nem találkoztam még magyarokkal , hol szokott gyűlni a nép ?
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Ja! A pattogó békákat, amik hassal felfelé pukkanak szét.
Elsőre azt hittem, valami új elit packba futottam és az gyilkolna engem... Azt meg kell hagyni, hogy a zombi fal se pemetefű.pzske: Nincs lan, az a múlté, meg a D2-é. Csak neten lehet a haverokkal nyomni. Battletag alapján felveszed mint havert, aztán csatlakozik a te játékodhoz, vagy te az övéhez.
-
Sonja
nagyúr
Ez a hell már nehezebb. Simán bementem egy húsdarálóba, mivel "ki ha én nem" alapon, és meg is deglettem.
Ja, és találkoztam már a sebezhetetlen minionos nagydarab egyénekkel is.
Csodálkoztam, hogy valami aura veszi körül és nem döglend, akkor olvasom fent, hogy ki is ez!
Utána kezdődött a futkosás, olyan Benny Hill-es formában! 
-
WayneGace
őstag
Aki infernon act2-ön van, az mennyi resistance-el rendelkezik? Mert átlag 220-al egyedül még el is boldogulok, de coop-ban már elég szerény.
-
Huma
addikt
Valamit kezdeni kéne az első hozzászólásban lévő szerver elérhetőséget jelző izével mert offline-t mutat pedig van szerver. Múltkor mikor nem volt akkor meg online-t jelzett.
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
covering fire a legjobb buli
ezzel a rúnával a 3 legközelebbi dögbe belelősz és te meg hátraugrasz, mintha knockbackelnének... így a rákészülős-odab@szós (hell fölött azonnal ölős) dögökbe még bele tudsz lökni egy szépet és simán elkerülöd a csapásukat... de jó célozgatással el tudsz pattanni orb-ig is, ha körbevennének (vész esetére meg ott a vanish: lefagyásból/jail-ből meg egyebekből simán ki tudsz vele jönni) multishot-tal meg lehet "kopogtatni" (úgy, hogy a fél szoba kihal, mire belépsz), felhúzott wall fölött átlőni, stb
...kedvencem lett a dh elég gyorsan (a monkot meg elő sem vettem már 1 hete... az most pihen)#24036: nem variáltam semmit
shift+alt+q+1+2+3+4 meg az egér van használatban főleg... csak akkor sül el a balklikkel skill, ha monster van kijelölve, vagy shift-et nyomok mellé -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
ez is remek build , este teszek egy próbát ezzel,megnézem mire megyek
, nekem kicsi az életem,kb 1400 körüli...ezért is mentem rá az ellenfelek lassítására,mert azonnal végem van ha közel jönnek
de vannak lehetőségek bőven...ez tetszik h nem kell egy másik karaktert inditani ha változtatni vagy kipróbálnék más skillt kaszton belül...ez elég nagy piros pont a Blizz-nek 
-
ttt1
őstag
Melyik a Jobb?Critical hit(ez nekem most wizardal 80%) v attack speed?
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
multishot ("olcsósító" rúnával), evasive fire (+covering fire), hatredtöltő gránát, hatred regeneráló denevér, vanish... kb ezek szerintem jók lennének neked is
ügyesen csinálva ott a majdnem folyamatosan küldhető multiple shot, ami szaggat becsülettel (nagyot ütő skillnek meg elemental arrow+nether... de ez magas szintű, viszont másik rúnával sem rossz) -
-
rt06
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
rendkivul tavol all a tokeletestol, nekem 1920*1440-es desktopon fut a jatek kb 1920*1080-ban, es a screenshot magaban foglalja az asztal jatekon kivuli reszeit is
szerk.: en viszont szeretm, ha a jatek mellett is latok dolgokat, chat ablakokat, miegymast, igy ez nekem nem lenne megoldas
steam-be meg ettol fuggetlenul is be van huzva minden jatekom -
Wolverine
félisten
válasz
Neptunfű
üzenetére
A sima Print Screen tökéletes. Kivéve, ha a Windows felhasználónevedben ékezet van, mert akkor minden kép 0 byte-os lesz... ez esetben kell kerülni pl. Frapsszel vagy Steammel.
szerk: #24028: oké, ez nem kellemes - én ezért játszom Fullscreen Windowed módban bekapcsolt letterboxszal... Így van két fekete csíkom.
-
vhunor
őstag
válasz
LucifeI2
üzenetére
Nekem a revenge + charge mellett nem hiányzik még egy AoE, a revenge ígyis állandóan aktív, nem győzöm spammelni. A robbantós cleave viszont nagyon jó volt hellig egy nagyot sebző kétkezessel, csak ott még nemigen kell figyelni a védekezésre.
maross: a triumph-fal túl sokszor futottam bele olyanba, hogy meglepett egy elit csapat, azokat meg nem 3 ütés lecsapni, így amíg kalapálod, a triumph pont semmit nem csinál, míg a smite akár 10-szer is proccolhat. Szóval a normál mobok ellen nem hiányzik ez a 8% gyógyítás mert a revenge eleget tölt vissza, az elitek meg bossok ellen meg haszontalan.
-
whitezo88
nagyúr
mellesleg nem megy az Achi rendszer...
-
Ghoosty
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ennél szerintem egyszerűbb a válasz, nem tudja, hogy ha üresen hagyja a buyout mezőt, akkor nincs villámár, ezért beír egy nagyon nagy összeget.
(#24019) Tomics
Köszönöm kérdésed, én igazából átálltam diablo-hoz és segítek neki a világuralmi törekvéseiben. Ő igazából egy félreértett személy, aki csak elismerésre vágyik, de holmi kalandorok folyamatosan a vesztét akarják.
-
Tomics
addikt
Na mi a helyzet diablósok? Még 1 hét mire a kezemben lesz a játék
De csak június közepétől lesz időm is rá

-
whitezo88
nagyúr
elég jól be lehet vásárolni AHból fillérekért...
amúgy komolyan gondolták a kétMILLIÁRD aranyas aukciókat? van egy pár.
Az uniqok is viccekes, kb 20 oldal Leoric Crown van bent 40k-500k értékek között
-
LucifeI2
őstag
válasz
maross
üzenetére
Szerintem HP töltős runa Frenzy-re max. akkor jó ha nem vagy még Infernon. Amúgy az első runa a legjobb, mert egy képességen belül van AoE-d és single targetre is jó dps mert a +110%-os attack a main targetedre is hat, tehát olyan mintha 25% esélyed lenne, hogy kétszer ütsz bele 110% wpn dmgt.
-
Ilsyde
őstag
válasz
üzenetére
Az off-hand akkor lehet jo alternativa ha ad annyi bonuszt (sebzes, int, vita meg miegymas) ami kompenzal azert hogy nem ketkezesed van. Egykezes fegyverek mindig gyorsabbak, igazabol azon is mulik a dolog hogy milyen buildet hasznalsz.
Ha sok benne a proc - olyan kepessegek, amik %-os esellyel aktivalhat valamit mint pl. stun - akkor gyorsabb fegyverekkel erdemes futkarozni mert gyakrabban lep eletbe az effekt. Ez a barbarnal nagyon fontos lehet (ket torrel stunlockolhatsz szinte minden ellenfelet).
De ha csak sebzesre mesz ra akkor a ketkezes lehet hogy jobb valasztas mert nem szamit ha lassabb. Viszont ott nem fogsz annyi bonusz attributumot kapni mert nincs off-handed.
-
Rison77
senior tag
Valaki véletlenül nem tudja, hogy ha van egy progressben lévő suspended d3 acc, és beírok egy új cd keyt a bnet-be, akkor ugyanazt az accot kapom vissza mindennel, vagy nulláz mindent, és friss account lesz?
-
LÁZ
addikt
az achievements-jeim vajon mikor lesznek láthatóak,egyszer csak visszajönnek majd, vagy hogy, vicces, hogy sehol semmi

-
törölt tag
válasz
Ilsyde
üzenetére
Wow! Mennyi hasznos info! Köszönöm mindenkinek, Ghoosty-nak is.

Orb: próbáltam rákeresni "Orb"-ra AH-ra sikertelenül. Ááh, off-hand, már ééértem!
Most is van olyanom, egy lebegő könyv a kezében, ami szintén int+vit-t ad.
Ezt azért kérdeztem meg, mert vannak olyan kétkezes fegyverek, amiknek a damage nagyon nagy, van annyi int+vit, mint az 1 kezes+orb-nál. Még így is 1 kezes + orb?
Remélem, mert jobban is néz ki. 
-
vhunor
őstag
A cleave borzasztó lassú volt már nekem hellen, a stun rúnás bashnél pedig nekem sokkal jobban bevált a stunos frenzy, mert a +75% AS miatt sokkal jobb a sebzés is, és a villám rengeteget proccol. Leap helyett használom a furious charge-ot, szerintem sokkal használhatóbb, 5+ fős tömegeket pikkpakk ki lehet vele irtani ha a cooldown csökkentő rúna van benne, elitek ellen pedig a gyógyítása jön jól a menekülés mellett.
Amíg nincsenek jó resistjeid, szerintem hasznosabb a superstition mint a bloodthirst.
Neptunfű: printscreen gomb, my docs/diablo 3-ba rakja a képeket.
-
Neptunfű
tag
Tegnap, tegnapelött végigmentem Act I inf-en henteskomáig, egy említésre méltó armort találtam barbinak, 80str 80vit 60All res, 44fire res meg még valami

kb mennyit érhet ez a cucc?
Tudom hogy volt róla szó de lusta vagyok kaja közben keresgélni
, ti mivel hogyan printscreeneltek?vhunor:

-
Ilsyde
őstag
válasz
üzenetére
Igen, azaz. Nem mindegy hogy 336dps mellett 180-300-at sebez a fenya, vagy ugyanennyi dps-nel 360-480-at csak kicsit lassabban, mert attol meg nem lesz egyik kepesseg sem olcsobb hogy kisebbet sebzel.
Egykezest azert javaslom mert igaz hogy kisebbet sebeznek de gyorsabbak, es az off-hand cuccok (ezt neveztem orb-nak, ide tartoznak azok amiket bal kezbe, pajzs helyere teszel) siman kompenzaljak es olyan lesz mintha ketkezessel rohangalnal.
Igen, sok int fontos a sebzes miatt is, a vita meg hogy ne halj bele az elso utesbe. Nyilvan ez utobbi masodlagos.
Azt is olvasd el amit Ghoosty irt

edit: Kovetok kepessegeit leoszthatod ujra ha a bal felso portrejukon jobb-klikkelsz.
-
törölt tag
Amúgy ha kiválasztottam a követőknél egy adott skillt, akkor már módosítani azt tényleg nem tudom?
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- Because you're on television, dummy!
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval AH?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csodálkoztam, hogy valami aura veszi körül és nem döglend, akkor olvasom fent, hogy ki is ez!
, nekem kicsi az életem,kb 1400 körüli...ezért is mentem rá az ellenfelek lassítására,mert azonnal végem van ha közel jönnek
De csak június közepétől lesz időm is rá

jobb klikk a portrera, reassign skills (vagy mit tudom en mi a pontos megnevese). Vagy nem arra gondoltok?