Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Agyam eldobom. Diablo 3 goldot árulnak eBay-en.

Fél milla arany most kelt el pl 10.5 EUR-ért. -
Nordic
Közösségépítő
Van megint ah!
Amúgy ezekbe az online stream-ekbe azt nem értem, hogy miért mindig sorci szemszögből mutatja? Úgy megnéznék egy barbárt is
. Úgy is az a legszenvedősebb. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lakisoft
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na így már értem. Sajna itt is out of stock van: Itt is elég drága.
-
lakisoft
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A blizz-től nem érdemes rendelni online? vagy kell a doboz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
scott_free
üzenetére
Tegnap óta döglődik.

-
lakisoft
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
hááát ... amatőrök ezek szerint .
. -
scott_free
senior tag
hihetetlen, hogy ennyire nem képesek megcsinálni az AH-t! komolyan, a mai világban nehogy már ekkora problémát okozzon ez

-
Myth
aktív tag
Szerintetek második körben is érdemes lesz előrendelni a játékot? Mármint vajon ha megjön az újabb szállítmány azt is gyorsan elkapkodják meg le lesznek foglalva?
-
frame>24
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ha arról a zöld headset-es "kripparrian" csávóról beszélsz, akkor pont ma néztem a videóit.
Arról dumált a srác, hogy sok resist kell meg life on attack, és hulla mindegy, hogy szarul sebzel, de téged sem ütnek le és úgy win.
Így soloban letolta az egészet infernon is, aztán kezdett egy HC karit, amivel állítólag azóta behalt lvl 46-on...
-
lakisoft
veterán
Nem tudjátok mikor jön pontosan a Real Money AH?
-
-
Jazz
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Erről van szó.
Ez nem kihívás hanem unfair. Zárt helyen, egy jailer eilte-el, ami csoprtban támad, teleport és extra fast, beránt, vampire, és damage reflect, és 1hit dmg-el rendelkeznek ezek a mobok....ezzel még 10 kripp sem tudna mit kezdeni.
-
Jazz
veterán
Na néztem őket. Ugyan úgy megpusztultak. Tudod hogy ment le solo-ban act quest 7 2 lejáratába? Sehogy. Hívott maga mellé egy barbárt, és amíg az elöl tankolt, ő hátulról osztotta a gömb villámokat, a képernyőn kívülről. Ennyi. Minden esetre nagyon ügyesek.
Az meg hogy kripp kicsoda meg mit csinál....ha a 10 millió playerből neki egyedül sikerült solo-ban halál nélkül egy huzabmban, skip nélkül, resume game nélkül végig vinni....hát grat. De kizártnak tartom hogy az előbbiek valamelyikével nem operált.
-
mikromanus
veterán
Nekem barbárként inferno Act 2 csak úgy megy, hogy egyesével leszedegetem az ellent, vagy nem hagyom hogy bekerítsenek. Egy stun, pár csapás, aztán futás és jó sok seismic slam az arcukba, majd támadás (ha gyengék vannak csak), vagy megvárom míg újra mehet a stun. Championok és elitek ellen semmi esélyem és az izmosabb vagy falkában támadó ellen is sok-sok szaléadgálással jár. Ahol nincs helyezkedésre hely ott abszolut bukta. Épp az outpostnál vagyok, de tuti nem engednek ki, mert a házban/pincében azt a pár "gyíkot" tuti nem fogom tudni lecsapni. Elég gáz.

-
RI/OS
addikt
felesleges vele küszködni.
max úgy jutsz át perpill act2-őn, hogy a felét kihagyod.
nerfelni fogják a dmg-et, amit osztanak a szörnyek, ennek azért nem így kellene működnie.
Vannak azok a késes elitek. Ledarálnak pillanatok alatt 900-as resisttel, 12k armorral meg 60k hp-val.
Ehhez képest az act1-et csukott szemmel ledarálom.
Szóval valami el lett ba**va

-
mikromanus
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Most szépen ki is lőtték. Volt egy rakat beragadt tétel. Flawless square rubint vásárnál mindig szarul licitáltam bármi is volt a licit. Meg a feladott cuccok nagy része timeoutra futott (bár később azért megjelent az eladási listán). Nekem pár bukott üzlet pénz visszatérítésenem érkezett be és nem is küldhető.
Szerintetek javítanak valamit, vagy csak megvárják míg kevesebben lesznek és visszakapcsolják?

-
medvezsolt
senior tag
szevasztok!
Segitenétek? Act2-ben vagyok nightmare-en. Az enchantressel kéne beszélni, hogy odavarázsolja a black kanyon hidat, de nem lehet vele beszélgetni, nincs felette felkiáltójel, semmi! Ez másnak nem volt véletlen? mi a teendő vajon?Szerk.: kiléptem, vissza, majd oda futottam át mindenen és már megy..
érdekes
-
Jazz
veterán
Leverni lelehet. Arról beszéltem ha eltalál. (igaz 4-es partiban számolva a dmg-ét)
A végén még kiderül hogy nem hogy nem nehéz inf, de meg se hal senki.Quest 7-ig én is eljutottam act2-ben. De amikor le kell menni a két lejáróba a vége felé, amik a sivatagban vannak (miután a vizes csapos nyitogatós részen átmentél), ott zárt helyen egy rakat elite mob van, amik nagyon gyorsak.
Akkor várom a vállakozó szelleműeket. Act2 quest 7.
-
CactuS
Arcképgyáros
Csodálatos ez az AH... 2 itemet kaptam meg 6 óra késéssel, 3 itemem van expired-del beragadva, amire most bidelni akarok arra csak homokórázik...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Arra gondoltam, hogy a healt nem lehet felturbózni valamivel ?
-
RI/OS
addikt
A szúnyog, ami a mini szúnyogokat lövi ki, azok ugye nagyon durván sebeznek. Egy ilyen, a gyerek 4/5 hp-ját vette (csak) le. Minimum 100 millás szettben lehetnek.
Azokat én is simán leverem act2-ben, a championokkal vannak gondjaim. (még)
nem kell hozzá 100 millás szett, csak sok resist. (meg armor)
-
vendingo
veterán
NM kinyomva.

Ez a hell már nagyobb móka, halok is rendesen.
53-as WD 14K LIFE és 6.5K DPS
Kicsit felturbóztam AH-ba
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
vitality
-
Lézerparaszt
őstag
Lehet hogy hülye kérdés, de a templar segítőnek milyen statra érdemes gyúrni hogy érjen is valamit ? Főképp healre használom, meg sokszor jól jön golyófogónak...
-
Jazz
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Armor is van, hála az energy shield-nek, és a passzív skill -20% meele dmg.
Nézem amit adtál, megy egy élő stream http://hu.twitch.tv/protech wizzard act2-ben nyomul. Nyílt terepen szépen végiglabdáz mindent 55k dmg-el. De zárt helyen, egy csoport uniqe-al még mindig nem láttam hogy mit kezd, ami jailer desecrator teleport és berántja a tömegbe....kizárt.
Egyébként ő is 1 hit. A szúnyog, ami a mini szúnyogokat lövi ki, azok ugye nagyon durván sebeznek. Egy ilyen, a gyerek 4/5 hp-ját vette (csak) le. Minimum 100 millás szettben lehetnek.
-
rt06
veterán
ketkezes mace-szel nezd, azt hiszem annal a legkisebb a sebzes szorasa
"Meg akkor még kérdéses hogy az egyszeri skillek időegység alatt bekövetkező sebzését hogy növeli a ias."
elvileg nincs ra hatassal"És ha ias 50%, akkor +50% dmg? Mert ennyinek kéne lennie. Egy ray of frost-nál 1.5x gyorsabban kéne fogynia a manának."
igen, ennek igy kellene mukodnie -
LucifeI2
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ismerem, ezt használtam.
-
CoyoteStarrk
csendes tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Az volt a szép amikor act1 infernot végigtolta 38!!!! perc alatt.
Igaz ha jól tudom akkor később meghalt act3-ben. Nem tudtam, hogy a végén végigcsinálta, mert mikor legközelebb belenéztem már hc karit vitt.
Amúgy annak fényében, hogy mennyi siránkozás ment a barbár miatt, a solo inferno streamek több, mint fele barbárral megy. -
Jazz
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Hát ez tök érdekes. Nekem a wizámmal 700 a res-em, és az ilyen uniqe jailer shield uniqe szarok lazán 1 hitelnek. Meg mindenkit. Lehet neki 20k life on hit is ha bekapasz egy 100k-s dmg-et. Csak a poison virág 90k-t dmg-el 700-as resistbe. -.-
De nézem megnézem a videót. Szeretném látni ahogy túléli inf act2-ben egy 30-as uniqe szörny csoport együttes támadását...
-
Jazz
veterán
válasz
kexksz
üzenetére
Gyűjtögesd még, 60-tól költsd el. Ahol nem kell nézned a lvl req-et. Itt még felesleges elpazarolnod. A későbbi itemeknek sokkal jobb az armor és stat értéke, de ugye ezeket most nem tudnád hordani. Vegyél max 10k-s itemeket, azzal vígan elleszel. A jobb szett majd később kell. Pl. ha majd 60-on infre építesz karaktert (ahol semmit nem fog érni), azzal majd úgy fogsz visszamenni hell-re, mintha most mennél vissza normal-ra.

-
coccolino
aktív tag
Van 2 Guest key, akinek kell irjon rám pü-t
-
LucifeI2
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
Szerintem csak akkor érdemes geart venni, ha látod, hogy nagyon sokat halsz elite csoportoknál, 50-ig szerintem én sem AH-ztam.
Cyberbeni Kripp említette is, hogy az a fegyver miatt ment végig annyira könnyen. Hasonló fegyverrel már valószínű én is diablonál lennék, rettentő durva, hogy 1000 körüli HP-t healel másodpercenként.
-
mcwolf79
veterán
Hogy miért nem használtam ezt a meteort a varázslómmal
Talány 
Most így nightmare Act3 elején gondoltam kipróbálom, és hát elég szépen lehet aprítani vele.
[most így fest a karim]Act2 eleje óta elhatároztam,hogy nem élek az AH lehetőségével ,legalábbis vásárlás tekintetében. Egyedül ami hiányzik, az a gem-ek vásárlása.
Azt a lila könyvet hol lehet beszerezni,ami az ékszerész fejlesztéséhez kell? -
kexksz
addikt
Milyen szinttől érdemes elkölteni a pénzt? Direkt nem szórtam, hogy legyen olyan itemem, amit egy kicsit több ideig tudok majd használni. Van most ~400k-m és 49es vagyok, most csaptam le Diablot. Kb lv 30 óta nem AHztam.
-
Nordic
Közösségépítő
Király, most már semmit se enged kirakni ah-ba. Ez egy rakás hulladék.

-
Jazz
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ki az a kripp?
És mit csinált? Solo-ban halál nélkül végigtolta infet? Na neeee...ilyen biztos nem létezik. Vagy ha még is, milyen szett-ben? Egy 10 milliárdosban? De akkor is, ezt ugye te se hiszed el. (most szokott az jönni hogy linkelik a videót
).
És mit csinált mikor jött a Jailer Desecrator Vampire Molten Extra fast Shielder Teleporter Uniqe Elite szörny csoport? Leverte őket mindegyszálig?
-
birno
addikt
NM act2-ben wizarddal van ertelme armor/res gearre gyurni vagy inkabb int?
Mert nem erzem azt, hogy olyan hu de sokat hasznalna a plusz armor, meg az energy shield, plusz a passziv skill. -
Jazz
veterán
Igazad lehet. Na majd kipróbálom. Kéne venni only ias-os cuccokat, és megnézni maxon meg anélkül. Bár mivel nagy a dmg szórása alapból egy fegyvernek, elég nehéz normális következtetést levonni.
Meg akkor még kérdéses hogy az egyszeri skillek időegység alatt bekövetkező sebzését hogy növeli a ias. Wave force, 15 sec CD, egyszer robban amint elsütöd. És itt még casting delay sincs mivel azonnali effekt, és még csak nem is signature. A CD ugye nem csökkenhet, sem az arcan fogyasztás. Tehát marad a növelt dmg. De ha nem, akkor a details-nál lévő dmg fals, mert akkor nem mindenre igaz. De ilyen hibát nem hiszem hogy elkövetne a blizz.
És ha ias 50%, akkor +50% dmg? Mert ennyinek kéne lennie. Egy ray of frost-nál 1.5x gyorsabban kéne fogynia a manának.
-
rt06
veterán
nincs wizard-om, ezert csak talalgatni tudok, meg kovetkeztetni, de pl baba-nal ugy vettem eszre, hogy gyorsabb fegyverrel hamarabb tolja el a revenge-et, vagyis kisebb a casting time
ha ez igaz, akkor hasonlot kell hogy tapasztalj wizard-dal isa ray of frost es a desintegrate pedig, ha jol tudom, hiaba rendelkezik folytonos animacioval, bizonyos idonkent tick-el - az ias hatasara ennek az idonek kellene csokkennie
-
Jazz
veterán
Szóval akkor visszatérve a force wave skill-hez, tehát hamarabb elsüti a skillt az IAS hatására? Mondjuk ez még ésszerű is lehet.
És mi a helyzet egy ray of frost-al, vagy egy desintegrate-val? (a lézerágyú). Ott nincs casting. Vagy is van, ha egy egységnyi arcane használatot egy lövésnek tekintünk.
-
Jazz
veterán
válasz
Dadan01
üzenetére
Azért irreálisak a build-ek, mert inferno is az. A legalapabb szörny 20x nagyobbat üt mint hell dio. Ha minden szörnyet hell dio-val helyetessítenénk könnyebb lenne az inferno sokkal.
De segítek. Mindegy milyen build-el nyomulsz, a lényeg, hogy ne üssön meg semmi, csak te őket. Ha ezt eléred, végig viszed infernot.
De majd ha Act2-ben leszel, érteni fogod miről beszélek.
Senki nem hajlandó infen nyomulni Act2-ben, pedig már nincs sok azmo-ig, de egyedül nem tudom befejezni a 7-es questet. Még a 60k hp-s gosu gear-es monk is méterenként megfekszik. -
rt06
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
kepet egy szemelyazonossag igfazolasara alkalmas fenykepes igazolvanyrol kuldj (szemelyi, jogsi)
-
GeneraL_XTX
veterán
-
RockHaRD
addikt
sztem bármikor visszamehetsz, de megnézem mindjárt. Normalhoz képest beteg loot van, ömlik a kék cucc, az a baj, hogy a következő szintes plan-ek csak az adott szint végigvitele után jelennek meg.
én most act3-nál járok hell-ben, így még csak a nightmares terv van meg, de nincs meg rá a 200k...
-
RockHaRD
addikt
no, sikerült megcsinálni a staff-ot... beteg ez a pálya

200 ezer kell, hogy nightmare-re fejlesszem, aztán 500 ezer a hell-hez, és végül 1 milla az infernohoz... kezdhetek gyüjteni
-
Wolverine
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
A régi kódot a telepítéskor mutatta meg először az app és szólt, hogy "ezt írd fel".
A support tud angolul, németül, franciául, oroszul, spanyolul, olaszul, lengyelül és portugálul is. Kb. mindegy, melyik nyelven írsz nekik.
szerk: egyébként egyetértek a többiekkel, ez user error volt és nem a rendszer hibája.
szerk2: lásd jó lelkemet... itt kell írnod. Ez speciel az angol, de válthatsz másik nyelvre a felsoroltak közül. Alternatív módon fel is hívhatod őket, az rendszerint gyorsabb... és este 22:00-ig van ügyelet. -
rt06
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
1: mutass kerlek elfogadhato bizonyitekot arra, hogy nem ved a hack-ektol
2: a tisztelt felhasznalo onmagat szivatja, amikor nem olvassa el, hogyan mukodik az igenybevett szolgaltatas
3: ezaz, legyel kemeny, ird meg nekik is, had legyen egy jo napjuk+1; te minek hivnad azt a felhasznalot, aki olvasni ugyan nem tud/hajlando, aztan mikor megszopatja sajat magat, rendkivul kemeny? azt, hogy en minek, inkabb nem irom le, de szerintem mindenki elsore kitalalja
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
amikor az acchoz párosítottad az aut, kiírt 2 kódot, és hogy hogy célszerű feljegyezni külön helyre.
sajnos te hibáztál, hogy next-next-finish módon intézted.
-
killerjohn
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
1) igenis figyelmeztetett, ki is írj hogy írd fel. benne van a manuáljában is...
2) authenticatorral még nem törtek accot
3) azért törik mert a jelszavak hello123 színvonalúak, meg amiért nem szúrják ki a trójaiakat a népek... -
Wolverine
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
A régi Authenticatorod restore kódja kellett volna neked most, hogy ugyanazt használhasd tovább; de szerintem ennek felírására figyelmeztet az app is és a support megfelelő, a mobil Authenticatorról szóló bejegyzése is

A Mobile Alerts a Battle.net-accounton belül aktiválható - ha éles lenne, tudnál róla, ugyanis ezt neked kell megtenni. Ha ez sincs meg, és a korábbi verzió restore kódja sincs felírva, akkor írj ticketet a supportnak és várj türelemmel, amíg leszedik a régi Authenticatort az accountodról. Mivel a support pár órája írta, hogy megnőtt a ticketek száma, így várnod kell rá és szerintem leghamarabb holnap játszhatsz majd.szerk: ja igen, a vizsgálatok szerint olyan acc-ot nem hackeltek meg most sem, amelyiken volt Authenticator. Amelyikbe bejutottak, arra maximum az eset után tettek fel egyet...
-
rt06
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
nem hulladek a rendszer, tudni kellene hasznalni
a szanalom meg az, hogy sajat hibadbol kizarod magad a rendszerbol, es utana meg itt teped a szad, ahelyett, hogy irnal a support-nak -
Cyberbeni
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
vizsgák miatt még csak inferno act2-ben vagyok, de gondolom infernoban sem lehetetlen az a boss. annyi az egész, hogy nem szabad hagyni, hogy a teleportálós ütéssel eltaláljon, vagy elég tankynak kell lenni.
-
Tatyla
őstag
jelenleg a DH-val farmoljuk egy wizard cimborámmal meg néha csatlakozik hozzánk egy barbár hell act 3-ban pókicát meg azmodant egy run kábé 35-45 perc 5x nephalemmel rare eső van igaz nagy része ah vagy kuka de 51-59-es cuccok esnek és van benne használható,lassan kész leszünk infernóra teljesen

-
Bazzzs
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Az előzőt nem írtad fel? Azzal tudnád most visszaállítani, bár még sose használtam ezt az opciót. Arra viszont emlékszem, hogy valami serialt meg restore kódot kidobott nekem is annak idején, azokat felírtam még akkor.
-
rt06
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
azert nem fogadja el a k@rva authenticator a kodjaidat az a sz@r, mert a reset-tel torolted a kulcsot, ami alapjan generalja a kodokat
ha nincs mobile alerts, irsz a support-nak, majd rendbeteszik
addig viszont kenyteen leszel nelkulozni a jatekot -
Cyberbeni
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
monkkal meg dh-val is megöltem egyedül hellen ah-ból szerzett itemek nélkül, szóval nem lehetetlen.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Persze azóta eladtam egy cuccot, aminek a pénze meg megérkezett, de az általam vásárolt cucc nem.