Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Rankerz
üzenetére
1. ez nagyon változó, volt már 250k is,de folyamatosan adok/veszek ah-n
2.DHval hell act2, BARBIval night act1
3.természetesen. a játék nagy ujdonsága. adok is, veszek is. nélküle érdekesen nehéz lenne a játék. a random loot rendszer rákényszerít.
4.7/5. de semmi hasznuk...
5. 80h -
Alg
veterán
válasz
Rankerz
üzenetére
1) profil szerint 1,5 millát szedtem össze, kéznél olyan 680K most meg minimum még egyszer ennyi eladandó cuccokban
2)Inf Act1, gearelek act2-re
3)hogyne
4)passz, gemes 7 talán, kovácsnak még page kell szóval 5 körül
5)62 óra 12 perc, AH-zást nem számolva - egyetlen barbár karakter -
Ghostface
senior tag
-
Gorneck
legenda
Valóban Hellen indul be a játék...
Végre...
Ma volt halál és futás...
De azé lehet haladni... 
-
Rankerz
senior tag
Kis statisztikai felmérés:
1) Kinek mennyi goldja van? (kéznél és/vagy cuccokban akár)
2) Ki hol tart? (Nehézség/Act)
3) Használja/ta e már az AH-t? (talán nem egyértelmű a válasz bár valószínű)
4) Kovács/Gemes fejlesztés szintje?
5) Játékidő?( Totális idő vagy fő karakterrel akár)//u.i. : engem tényleg érdekel

-
-
Djuree
félisten
monk-al hogy érdemes menni? 2db 1 kezes fegyó, vagy 1db kétkezes vagy 1 kezes + pajzs?
kovsol: ja értem, én a hordáshoz kellő szintet értettem.
-
h.adam.92
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
az persze más kérdés, hogy az AH tele van 9 éves autistákkal, akik még egy rúd szalámiért is elkérik a 20 millát...

-
Bird
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
az nem valami sok....

whitezo88: Nagyot néztem amikor összeszedtem..
Már azt hittem az én diablomból hiányzik a legendary cucc
Jó lenne egy kis extra profitot összeszedni 
Djuree: Én abból indultam ki amit az AH-n láttam

-
-
törölt tag
Mai napon átléptem Inferno-ra. Jó nagy szívás.
Mit javasoltok hogy haladjak? A kék, sárgák könnyen lecsapnak, amikor iszonyat gyorsak, többiekkel viszont nincs gondom, őket én ütöm le pikk-pakk.Így néz ki a karim:
--------------------------------
Wizard - Level 60
HP: 40058
DPS: 24501 (most épp kétkezessel megyek, mert 1 hand + orb nem hozott 15k-nál nagyobb dps-t)
Armor: 4008
Str.: 344
Dex.: 229
Int.: 1379
Vit.: 938
Resistance: 230-280 között.
Templar a segítőm 90k life-al és 300 damage-val.
Most épp ki vagyok költekezve. -
FuRiONight
addikt
Srácok, hol érdemes inferno-ba farmolni? Drop és gold is érdekelne, eddig nem igazán esett semmi. (melyik melyik részén pontosan)
Előre is köszönöm!
-
Alg
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Én most elkezdtem act1-et elölről... most már azért nem kell gondolkodni, hogy nekimenjek-e egy-egy kék csapatnak, volt már hogy egyszerre jöttek egy sárgával
Apropó van egy sorc(/DH) pajzsom, megy a bazárba
-
hell-en (monk) szivat izuel.... nm-en is csak ő szívatott

valakinek nincs kedve megleckéztetni?
-
kovsol
titán
válasz
DeckardCain
üzenetére
infernon ?
-
DeckardCain
senior tag
Gold farmol valaki royal criptsbe? 207es gf-el(totál f*s gear) 26k goldot szedtem össze.. Lehetne több is..
kovsol : Igen. Az sk-s questet nem nyitom meg újra, a pillárokkal nem akarok szenvedni.
Filléres gf cuccok vannak rajtam. -
akela91
addikt
Ha lvl 60-on van 30K életem, és az egyik itemen amit le akarok cserélni van 55vitality ÉS 11% life, és amire le akarom cserélni azon van 77vitality és 0%life, akkor !kb! mennyivel fog csökkeni a Hp-m?
-
maross
nagyúr
lecsuszott elsore a butcher infernon, adott egy jo kis 200damages crossbowt!
-
megint én
őstag
Emberek kipróbáltam mit ad a +MF!!! Ugyan azt a szakaszt anélkül is és avval is végigtoltam, azt, h nélküle milyen gondolom nem kell ecsetelni, de amikor beraktam veszett kutya miket dobált egyfolytában!!! Hihetetlen, olyan átlag 2 rare cuccot dobtak a kék enemyk, és még a sima leges legapróbb kispöcsökből is rare potyog!!!
Nem gondoltam, de tényleg hihetetlen, nem várt eredmény! -
100+ MF-ban is "goblin ölő képes" társakat keresek goblin farmoláshoz.
Amíg nem nerfelik az Act2 goblint... -
maross
nagyúr
beszeltetek itt item levelekrol, hgoy valaki 70-75-osoket talal, hol lehet ezt latni?
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok,
A monknál a spirit tartály méretét hogy lehet növelni? 34-es szinten 250-en van. Nem lehet kicsit tuningolni?
-
Blizz
őstag
Én jelenleg ezt a buildet használom. Eddig nekem bevált, act1ben farmolok infernon.
-
Alg
veterán
Bah... Bracer 12500-ért, 69 allres, 49 fire res, 4.5 crit, 200 armor... és nem,nem néztem el egy nullával
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valami jó gyűrű kellene még
-
Alg
veterán
Van egy guest passom még, az első privi viheti!
Elkelt
-
Rizzo
aktív tag
Nah beruháztam egy fegyverre (1100k g):
650 dps
1.4
+77 vit
+102 int
+844 life on hitEzzel a builddel megyek, Maghdáig mentem simán, ő is meghalt. Megyek is tovább. Majd kipróbálom a dodge mantrát, de így kényelmes a spirit töltéssel, lehet spammelni a kicket, ami gyógyít. Act1-n gondolom így valami top dps builddel át lehet sétálni

-
Djuree
félisten
na lvl50 a monkom, kihalt diablo nm-en, jöhet a hell

2866dmg, 17k hp, 3200 armor. ezzel el lehet kezdeni hellt? vagy gyenge?
vki dobjon már egy lvl50 monk buildet, fogalmam sincs mi lenne jó, most is csak be vannak téve valamik, de van amiről azt sem tudom mit csinál pontosan
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
RockHaRD
üzenetére
Én is azt hittem, de szinte folyamatos a knockback/stun/slow, ezért működik a dolog.Mondjuk én csak hellen próbáltam, és a force armor helyett, energy trapot használtam.Hiszen hellen nem kapok akkora dmgt.Persze ha gáz van, akkor ki lehet cserélni egy skillt diamond skinre.
-
-
Jazz
veterán
Egy mob leölésénél az Mf akkor számítódik amikor az utolsó ütést beviszed? Ha az uccsó ütés előtt átöltözöl mf szettbe és azzal viszed be az ütést, olyankor mi van?
-
ProEvoFan
nagyúr
Megcsináltam a mobilos védelmet.
Most szeretném az authenticatort is belőni, okos telefonra.
Az nem baj h a mobil védelem és a authenticator külön telefonon van?
Mit is kell bejelölni ahhoz, ha másik telefonon szeretném folytatni az authenticator védelmet, de ahhoz ugye le kell szedni a régi telefonról is, és ez megoldható a mobil védelemmel.Na, ehhez milyen menüpontot állítsak be? -
duronx
senior tag
Nincs véletlenül valakinek egy felesleges guest passt-ja???
Ki szeretném próbálni mielőtt megveszem
-
Wolverine
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
A Blizzard elég sokszor leírta már azt is, hogy "bocsánat" és azt is, hogy "ezt elszúrtuk". Legalábbis a D3 elhalasztásakor szeptemberben maga Mike Morhaime vezérigazgató írt elnézést kérő levelet; és a WoW fejlesztői többször is bevallották, hogy x vagy y nem jött be, ahogy tervezték, mert elhibáztak valamit.
#25360: az Account Recoveryt pont ezért találták ki... -
Asbee
veterán
LVL 57 Hell barbárhoz tudnátok mutatni valami jó buildet? Amit használok már nem az igazi.
-
DjDanee87
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Bármelyik lehet élvezhető, csak attól függ neked melyik jön be.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Tegnap reggel kivégeztem a nightmare-n a gamet. Egyetlen egy használható cucc sem esett sajnos. Diablo, kettő darab kék cuccot bírt dobni. Monk-kal játszok éppen, és kérdezném tőletek, hogy a wizard, demon hunter, vagy a witch dokit próbáljam ki másodlagos karakternek (egy élvezhető, érdekes karaktert szeretnék kipróbálni). Természetesen a monk-kal tolom tovább hellen, majd infernon.
Köszi
-
-
-conrad-
addikt
válasz
execute93
üzenetére
Hali,
bár nem játszom wizardot magas szinten, szóval biztosan van valaki aki nálam okosabb, azért én is összraktam egyet: [link] 55-ön mehet be az arcane dynamo passzív az astral presence helyett
amiért sztem jó:
- frost sebzés mert tudod lassítani a mobokat, tudsz kiteolni vele - passzív meg ad extra bónuszt a frozen targetekre
- a hydra öli a targetet, plusz marad utána poison is ami tovább sebezEz bossokra is jó, mert a hydra öli a bosst, te kiteolod, át a blizzardon ami szintén sebzi, ha meg tudsz állni akkor a signature spell majd feltölti az arcane dynamo-t ami miatt meg nagyobb lesz a blizzard sebzése. Párom így ölte meg hellen diablot, kiteolta végig 22k hp-val 20k DPS-el.
Érdemes olyat összreakni ami bossra és elite packokra is jó, mert nem tudsz majd 60on annyit váltogatni mert leesik a nephalem valor buff.
Remélem segítettem valamit.-=Libria=-:
jaja bola shot meg főleg a gránátok nagyon rosszak
Még talán az entangling arrow lenne jó de keveset sebez, bár 6 hatredet at vissza, majd variálok ha kevés lesz a lassítás 
Athene statjai ilyenek, azt nézem fing hp, nulla rez, de visszahealeli kb magán a dps-ével amit ráütnek meg kinyír mindent smoke screen alatt

Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De azé lehet haladni...

(de futkostam mint a mérgezett egér, a templar meg fogta ahogy bírta)
ne röhögtess már 
60-as a legnagyobb...